Beoordelingen Veilig Verkeersschool Nederland

9,1
106 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 106 beoordelingen

T uit Dordrecht

12-11-2018
10

Ervaring: Geweldige rijschool!!! Veel geleerd en ook veel gelachen. Wil je leuke lessen en professionele kwaliteit echt voor deze rijschool gaan, helemaal topπŸš—πŸ‘Œ


Ja, ik beveel dit aan

Jarno uit Dordrecht

05-11-2018
10

Ervaring: Een goede goedkoope en gezellige rijsschool!


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Rotterdam

29-08-2018
10

Ervaring: Ik weet echt niet waar ik moet beginnen. Na 2 keer gezakt te zijn voor mijn praktijk examen kwam ik bij rijschool Veilig terecht. Ik had toen al een tijdje niet achter het stuur gezeten en na 2 keer gezakt te zijn had ik weinig vertrouwen in mezelf. Maar toen ging ik bij een leuke spontane vriendelijke lieve (soms ook een beetje streng) gemotiveerde gezellige dame genaamd Imane lessen EN ZIJ WEET PRECIESSS HOE HET HOORT!! Zij was altijd optijd, nette auto, duidelijke uitleg. Na zo veel lessen bij andere rijscholen was ik echt in de war over alles en over de stomste dingen wanneer wij aan het lessen waren. Zij geloofde meer in wat ik kon dan ik zelf en daar ben ik haar super dankbaar voor. Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben dan Imane mij echt heeft leren rijden. Ik was echt een hopeloos geval maar binnen 2 maanden en na 20 intensieve lessen ben ik GESLAAGGDD!!! TANXXX IMANE XX


Ja, ik beveel dit aan

Romy uit Nieuwerkerk a/d IJssel

28-08-2018
7,7

Ervaring: Prima. Soms wat lastig om met de instructeur rijlessen af te spreken i.v.m. beider planningen en andere verplichtingen


Ja, ik beveel dit aan

C.E.R uit Dordrecht

15-07-2018
n.v.t.

Ervaring: Ik was super blij met dit bedrijf, want de rijinstructeur Zeshan had mij heel goed geleerd en geholpen. Echt een topper en held, door hem was ik geslaagd voor de praktijkexamen in 1 keer, heel erg bedankt Zeshan. Ga zo door kanjer en als er andere mensen zich aanmelden bij dit bedrijf voor de rijschool, dan weet ik het heel zeker dat ze ook in 1 keer zouden slagen.....


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Krimpen aan den IJssel

03-07-2018
9,0

Ervaring: Alleen naar positief! Mijn dochter is zeer goed begeleid door Imane vanaf dat ze 16.5 jaar was. En ze heeft haar rijbewijs met 17 jaar 3 maanden mogen halen.


Ja, ik beveel dit aan

Desiree uit Hellevoetsluis

27-06-2018
9,0

Ervaring: Ik heb hier me rijlessen gevolgd
En vandaag geslaagd
Super rij instucteur!( Ricky )
Fijne lessen en alles duidelijk zeker een aanrader !!


Ja, ik beveel dit aan

Daniella uit Papendrecht

01-06-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

David uit Rotterdan

01-06-2018
9,7

Ervaring: Ik heb alleen maar positieve punten, ik vons het lessen soepel gaan, rijinstructeur heeft alles duidelijk uitgelegd, planning was ook goed. Heel erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Denya uit Rotterdam

30-05-2018
9,7

Ervaring: Positief. Heel klantvriendelijk en veel van kunnen leren.


Ja, ik beveel dit aan