Beoordelingen Verhoeven Motoren

9,0
26 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Roy uit Tiel

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Gezellig en proffesionele mensen die weten waar ze het over hebben! Als je wilt kan je gewoon met je laptop aan het werk in de koffie corner terwijl je wacht op de onderhoudsbeurt!


Ja, ik beveel dit aan

Henk

08-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit oud gastel

15-08-2018
5,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: in eerste instantie goed geholpen na enige tijd terug is er niemand thuis voor garantie moet 2 x terug en word daarna met een kluitje in het riet gestuurd en krijg weer een dure reparatie voorgeschoteld geen coulance of tegemoetkoming


Mari uit Cuijk

05-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfecte cervice. Vriendelijke mensen. Ben ook gelijk geholpen met 2kleine probleempjes waarvoor niks berekend werd. Snap niet dat iemand hier iets negatiefs over kan schrijven. Raad iedereen deze zaak aan. Ook leuk klein winkeltje wat ze de belangrijkste dingetjes hebben.is voor mij even rjjden. Maar heb het er graag vóór over


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Nijmegen

06-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Informeel, persoonlijk, betrokken, eerlijk advies, vakkennis en prima service. M.a.w. Pedro en Ronald👍 bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Mh uit oeffelt

12-10-2017
3,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: oplichter bellen en als je dan daar komt is het ineens 20euro duurder.zal daar nooit meer ist kopen


Ad uit Tiel

13-05-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: reparatie balhoofdlagers aprilia rsv mille. goed advies.
goed gerepareerd. neemt tijd voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Maret uit Meteren

04-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Goede & snelle service, eigenaren hebben enorm veel kennis van zaken, denken mee en geven eerlijke en goede adviezen. Dit is de derde keer dat ik een nieuwe motor aanschaf bij Pedro en niet zonder reden. Alles klopt bij Verhoeven Motoren! Zij doen net dat stapje extra voor de klant!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Genderen

03-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na mijn verhuizing naar Brabant gelijk op zoek naar een motorzaak die mijn Aprilia op de juiste manier wil en kan onderhouden. En dan zit je bij Pedro goed. Top bedrijf met een top monteur. Goede en eerlijke adviezen met geweldige service.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Wijchen

18-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Een goede motorzaak met tijd voor zijn klanten met een lage drempel dus toegankelijk voor iedereen


Ja, ik beveel dit aan