Beoordelingen Verkeersschool Ben Verhagen

9,1
21 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Renske

06-04-2018
10

Ervaring: Super fijne en gezellige lessen gehad. Ik zal rijschool Ben Verhagen zeker aanbevelen. Iedereen daar bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Grard uit Eersel

22-03-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Rolf

05-02-2018
8,3

Ervaring: Meteen de eerste keer geslaagd!! Duidelijke uitleg, goede auto, passende planning, goed georganiseerd en mevrouw E. Verhagen is een top rij-instructrice!


Ja, ik beveel dit aan

Isabel uit Hapert

08-01-2018
8,7

Ervaring: Super fijne ervaring gehad bij Verkeersschool Ben Verhagen en in één keer geslaagd. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Maud uit Bergeijk

14-12-2017
8,7

Ervaring: Super fijne lessen, en met resultaat! Meteen de eerste keer geslaagd! Dankjewel BenVerhagen


Ja, ik beveel dit aan

Ellen

13-12-2017
10

Ervaring: Goede en leerzame lessen! In 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Brian uit Eersel

30-10-2017
9,0

Ervaring: Ik heb voor mijn aanhanger rijbewijs gekozen voor verkeersschool Ben Verhagen mijn ervaring was zeer goed duidelijke uitleg en goede informatie, ik ben dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij Ben Verhagen.


Ja, ik beveel dit aan

Danique uit Geldrop

15-09-2017
9,0

Ervaring: Eerste keer geslaagd! Dankjewel Els voor de goede en gezellige rijlessen


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Eersel

17-08-2017
9,3

Ervaring: Top lessen gehad, altijd goede begeleiding en wanneer je een foutje maakt netjes en duidelijk uitgelegd hoe je het beter had kunnen doen. Hierdoor in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit westerhoven

02-08-2017
9,0

Ervaring: Ik ben buitengewoon tevreden over het traject naar het behalen van mijn rijbewijs. Ik heb dankzij de goede en prettige begeleiding alles in één keer gehaald. Alle afspraken zijn nagekomen en ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen! Els, heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan