Beoordelingen Verkeersschool Ben Verhagen

9,1
15 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Brian uit Eersel

30-10-2017
9,0

Ervaring: Ik heb voor mijn aanhanger rijbewijs gekozen voor verkeersschool Ben Verhagen mijn ervaring was zeer goed duidelijke uitleg en goede informatie, ik ben dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij Ben Verhagen.


Ja, ik beveel dit aan

Danique uit Geldrop

15-09-2017
9,0

Ervaring: Eerste keer geslaagd! Dankjewel Els voor de goede en gezellige rijlessen


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Eersel

17-08-2017
9,3

Ervaring: Top lessen gehad, altijd goede begeleiding en wanneer je een foutje maakt netjes en duidelijk uitgelegd hoe je het beter had kunnen doen. Hierdoor in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit westerhoven

02-08-2017
9,0

Ervaring: Ik ben buitengewoon tevreden over het traject naar het behalen van mijn rijbewijs. Ik heb dankzij de goede en prettige begeleiding alles in één keer gehaald. Alle afspraken zijn nagekomen en ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen! Els, heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Ellis uit Bergeijk

30-06-2017
8,0

Ervaring: Goede begeleiding tijdens de lessen! Fijne afspraken en altijd bereikbaar.

Bedankt iedereen!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit DE MORTEL

22-06-2017
10

Ervaring: Hoi.


Via deze weg wil ik iedereen van Rijschool Ben Verhagen bedanken voor jullie goede service en vriendelijkheid.

Speciaal dank aan Will voor de interessante leerzame maar vooral leuke rijlessen.

Het is een aanrader voor iedereen om bij jullie rijles te nemen.


Nogmaals iedereen BEDANKT.


Mvg

Ronald Donkers


P.s. Ger....de koffie met gebak verdeel je maar onder jullie :)


Ja, ik beveel dit aan

Loes uit Bergeijk

11-06-2017
8,3

Ervaring: Erg goede begeleiding tijdens de lessen. Fijne instructeurs die op een duidelijke manier uitleggen. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Mariam uit Eersel

29-04-2017
8,7

Ervaring: Hele leerzame lessen gehad, in een jaar tijd heel veel geleerd! Ik had erg goede begeleiding en ben dus zeer tevreden. Alles was goed geregeld en gepland, zeker aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Annette uit Eersel

21-04-2017
10

Ervaring: Ik heb dankzij rijschool Ben Verhagen mijn theorie-examen, mijn tussentijdse toets en praktijkexamen in 1 keer gehaald, binnen een jaar. Ik heb andere vrienden deze rijschool ook aanbevolen, die hier hun rijbewijs hebben gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Bergeijk

20-04-2017
9,0

Ervaring: Goede instructeurs die alles op een duidelijke manier uitleggen. Goede begeleiding, ben erg tevreden dat ik bij deze rijschool heb gelest. Ik raad iedereen deze rijschool aan! Bedankt voor de goede service.


Ja, ik beveel dit aan