Beoordelingen Verkeersschool Ben Verhagen

8,9
33 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

tom uit bergeijk

01-03-2019
8,3

Ervaring: Fijne rijschool! Goede ervaringen opgedaan met fijne begeleiding!

Tom


Ja, ik beveel dit aan

Tijn uit Bergeijk

20-02-2019
9,0

Ervaring: ik ben erg tevreden over deze rijschool, ik heb erg leerzame lessen gehad van els en ben hierdoor ook in één keer geslaagd bedankt els! Ik raad deze rijschool ook zeker aan


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit BERGEIJK

02-01-2019
7,7

Ervaring: Had maar een half jaar de tijd voor mijn praktijk-examen en ben daarbij super begeleid! Flexibel in tijden en goede ondersteuning! Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Bergeijk

14-12-2018
9,3

Ervaring: Super gelest met Els en in 1 keer mn rijbewijs gehaald!

Bedankt Els!!!


Ja, ik beveel dit aan

Kris uit Bergeijk

28-11-2018
8,7

Ervaring: Ik kwam bij Els terecht nadat ik al een hele tijd les had gehad bij een andere rijschool. Hierdoor was mijn theorie al bijna verlopen. Ze wilde mij helpen om toch nog mijn rijbewijs te halen voor die tijd. Ze was streng, maar zeker rechtvaardig. Ik heb veel van Els geleerd. Door haar inzet heb ik mijn rijbewijs toch nog op tijd gehaald!
Heel erg bedankt Els voor de leerzame rijlessen!


Ja, ik beveel dit aan

Jules uit Bergeijk

27-11-2018
8,7

Ervaring: Heb gelest met Els super fijne en leerzame lessen. Kan deze rijschool zeker bij iedereen aanbevelen.

Els super bedankt!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Britt uit Weebosch

23-11-2018
9,3

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over deze verkeersschool. Elke maandagavond geven theorieles, waarbij je tijdens en na de lessen nog eventuele uitleg kunt vragen. Vooral in het begin heb ik gebruik gemaakt van de simulator. Verder heb ik fijne en gezellige rijlessen gehad van Els, die ik hierbij hartelijk wil bedanken, omdat ik dankzij haar deskundige uitleg, voor de eerste keer ben geslaagd!!! Ik beveel daarom deze rijschool aan.


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Netersel

27-10-2018
10

Ervaring: Goede rijschool, Els is een fantastische rijinstructrice, dankzij haar inzet en geduld ben ik geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Eersel

12-09-2018
3,3

sabine

06-09-2018
10

Ervaring: top rijschool! in een keer geslaagd,altijd goede uitleg en begeleiding gehad.ik ben erg tevreden op de manier waarop ik rijles heb gehad en af en toe was er ook tijd voor een lolletje ;)


Ja, ik beveel dit aan