Beoordelingen Verkeersschool Ben Verhagen

9,0
26 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Chantal uit Netersel

27-10-2018
10

Ervaring: Goede rijschool, Els is een fantastische rijinstructrice, dankzij haar inzet en geduld ben ik geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Eersel

12-09-2018
3,3

sabine

06-09-2018
10

Ervaring: top rijschool! in een keer geslaagd,altijd goede uitleg en begeleiding gehad.ik ben erg tevreden op de manier waarop ik rijles heb gehad en af en toe was er ook tijd voor een lolletje ;)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Bergeijk

23-08-2018
8,3

Ervaring: De lessen zijn informatief en je doet goede ervaringen op. Goede ervaring gehad bij Verkeersschool Ben Verhagen en in één keer geslaagd. Streng maar rechtvaardig.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Veldhoven

27-07-2018
10

Ervaring: Rustgevend, vertrouwengevend, heelveel ervaring&inzicht en geeft les op de manier die het beste bij de kandidaat past!


Ja, ik beveel dit aan

Renske

06-04-2018
10

Ervaring: Super fijne en gezellige lessen gehad. Ik zal rijschool Ben Verhagen zeker aanbevelen. Iedereen daar bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Grard uit Eersel

22-03-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Rolf

05-02-2018
8,3

Ervaring: Meteen de eerste keer geslaagd!! Duidelijke uitleg, goede auto, passende planning, goed georganiseerd en mevrouw E. Verhagen is een top rij-instructrice!


Ja, ik beveel dit aan

Isabel uit Hapert

08-01-2018
8,7

Ervaring: Super fijne ervaring gehad bij Verkeersschool Ben Verhagen en in één keer geslaagd. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Maud uit Bergeijk

14-12-2017
8,7

Ervaring: Super fijne lessen, en met resultaat! Meteen de eerste keer geslaagd! Dankjewel BenVerhagen


Ja, ik beveel dit aan