Beoordelingen Verkeersschool Boensma

8,7
154 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 154 beoordelingen

Jan-Willen uit Delden

17-05-2018
7,3

Ervaring: Administratief niet goed op orde waardoor er veel verwarring kan ontstaan dat is het punt waar jullie het meest op moeten verbeteren.


Victor uit Ambt-Delden

27-04-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Hellevoetsluis

22-03-2018
10

Ervaring: Vandaag donderdag 22-03-2018 de duo dagopleiding BE gedaan.
Een week lang zenuwachtig geweest voor het examen, maar dat is gelukkig nergens voor nodig geweest.
Ik had Johan (die ouwe) en man wat is dit een fijne instructeur. Deze man gaat zo rustig te werk en heeft een bepaalde manier van instructie geven en communicatie dat je hier zelf ook heel rustig van wordt. Vanaf het moment van dat we uit Delden wegreden was mijn spanning ook weg. Ik was samen met een andere kandidaat (duo opleiding) en de verdeling van aandacht over twee mensen was ook perfect. Het om en om laten rijden en het uitvoeren van bijzondere verrichtingen ging ook goed. Ik heb niet het idee dat de één meer reed als de ander.

Mijn complimenten aan Johan die ons deze dag zo heeft klaargestoomd voor het examen. Het leuke was dat Johan na een uurtje rijden al zei: “dit komt wel goed vanmiddag met jullie 2”. Deze man is de 70 al even gepasseerd maar dat zou je hem qua uiterlijk en de omgang met kandidaten niet geven, hij geniet werkelijk van waar hij mee bezig is en ik hoop dat hij dit nog vele jaren zo kan blijven doen want daar hebben toekomstige kandidaten alleen maar baat bij!

Mocht je kiezen voor Boensma, vraag dan zeker of je bij Johan mag rijden.

Johan bedankt nogmaals ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Ambt-Delden

10-03-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Ghislaine uit Vriezenveen

16-02-2018
8,3

Ervaring: Zeer flexibel zeer klantgericht. Hebben zelf bij het CBR praktijkexamen aangevraagd dan ging het sneller. Alle medewerking is verricht hieraan, auto is geregeld plus extra les op zeer korte termijn. In 1 keer geslaagd zonder commentaar. Dikke pluim!


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit Goor

04-02-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Jhamel uit Hengelo

02-02-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Renée uit Delden

16-01-2018
8,3

Ervaring: Prima, af en toe wat kleine verbeterpunten maar over het algemeen ging het soepel


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Didam

13-01-2018
10

Ervaring: Alles geweldig geregeld. Mijn vergissing om naar de locatie van CBR te rijden ipv eerst naar de rijschool werd opgelost door mij daar op te halen met de combinatie.
Heel fijn en effectief is om met een 2e persoon te lessen. Dat heb ik ook met mijn broer gedaan voor het 'gewone' rijbewijs 25 jaar geleden. Je rijdt dan afwisselend en kunt ook leren van de andere persoon door het meekijken en meeluisteren.
Bij het CBR moest de uitnodigingsbrief op papier getoond worden; ik had hem alleen digitaal (via mijn mobiel) mee, maar de instructeurs nemen uit voorzorg die brieven geprint mee! Scheelde ook weer gedoe!
Een dikke aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Selda uit Almelo

08-01-2018
8,0

Ervaring: Verkeersschool Boensma is een goede rijopleiding. Wat betreft de rij-instructeur Recep Uzun waar ik lessen van had gekregen ben ik zeer tevreden mee geweest. Bedankt voor alle geduld en leerzame rij-lessen.


Ja, ik beveel dit aan