Beoordelingen Verkeersschool Boensma

8,8
136 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 136 beoordelingen

Martin uit Hoek van Holland

24-11-2017
7,7

Ervaring: Correct, uitstekend en plezierig. Niks op aan te merken


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-11-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Marc

23-11-2017
9,0

Ervaring: DUO Dagopleiding BE gedaan.
Instructeur was oude rot in het vak (Johan en is boven de 70). Laat duidelijk zijn, deze man weet wat lesgeven is! Ik ben zelf instructeur/trainer in een ander vakgebied en heb dus wel een idee war ik over praat.

De opleiding is dus gedegen met veel oefenen, fouten maken en veel leren dus. Duidelijke motivatie en feedback. Je moet er echt wel voor werken maar dat loont daar in Twente. Zou je eigenlijk ook als opfriscurcus moeten doen. Factuur en betalingsverzoek komt wel voor de dienstverlening uit.

Gewoon doen dus.

Ing. Marc A


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Zoetermeer

20-11-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Rutten

15-11-2017
10

Ervaring: Prettig en kundige instructeur. Veel achteruit geoefend en om 14 uur dezelfde dag afgereden en geslaagd. Oefeningen sloten perfect aan bij examen


Ja, ik beveel dit aan

Tjeerd uit Aalten

08-11-2017
10

Ervaring: Uitstekend en zeer vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-09-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Houten

04-09-2017
10

Ervaring: Prima rijschool. Zeer ervaren instructeur. (Ronald). Strak georganiseerd. Vooraf alles via de elektronische snelweg. Top


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-09-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Lunteren

01-09-2017
10

Ervaring: Top dag gehad , en in een keer geslaagd ! Met dank aan de super instructie . Kan het iedereen aanraden .


Ja, ik beveel dit aan