Beoordelingen Verkeersschool Boensma

8,9
319 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 319 beoordelingen

Ivonne uit Hengelo

22-02-2019
8,0

Ervaring: Je wordt snel geholpen. De rijinstructeur kan zijn kennis goed over brengen


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Heemstede

22-02-2019
10

Ervaring: Prima ervaring vandaag: goede heldere instructie: vakkundig en vriendelijk door instructeur Henk ... en ja: geslaagd voor aanhanger rijbewijs


Ja, ik beveel dit aan

G uit Zelhem

21-02-2019
8,0

Ervaring: Bij aanmelding liep de communicatie goed, fijne medewerkers, lekker vlot.

Ik had een halve dag les, aansluitend examen:
Fijne les, goede uitleg. Prettige sfeer.
En uiteindelijk geslaagd


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Zwolle

20-02-2019
10

Ervaring: Zeer goede rijschool die het aandurfde om mij les te geven voor BE rijbewijs terwijl ik rolstoel gebonden ben.


Ja, ik beveel dit aan

Jacco uit Veenendaal

18-02-2019
9,0

Ervaring: BE rijbewijs gehaald in 1 dag en fijne begeleiding. Genoeg aandacht voor alle onderdelen die tijdens het examen voor kunnen komen. Ervaring met aanhanger is wel een must om de cursus van 1 dag te doen.


Ja, ik beveel dit aan

lars uit Valthermond

17-02-2019
8,7

Ervaring: super!!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Emmen

17-02-2019
9,0

Ervaring: Prima geregeld met mooi eindresultaat . Voor een perfecte prijs. Was alleen niet op de hoogte dat les samen met medecursist was.


Ja, ik beveel dit aan

Duncan uit Woubrugge

13-02-2019
10

Ervaring: Instructeur was op tijd gelijk rustig uitleggen. Eerst vooral waar je echt op moet letten en toen gelijk rijden. We waren met zijn tweeeen maar ging vlot maar had de zenuwen voor het examen maar door de instructeur en rustig uitleggen en corrigeren . Is het allemaal goedgekomen vandaag van ons alle 2


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-02-2019
8,3

Ervaring: Een prima ervaren bedrijf. Geeft duidelijk en vriendelijke aan wat de bedoeling is.


Ja, ik beveel dit aan

Luciƫn uit Enschede

13-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan