Beoordelingen Verkeersschool Boensma

8,7
150 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 150 beoordelingen

Ghislaine uit Vriezenveen

16-02-2018
8,3

Ervaring: Zeer flexibel zeer klantgericht. Hebben zelf bij het CBR praktijkexamen aangevraagd dan ging het sneller. Alle medewerking is verricht hieraan, auto is geregeld plus extra les op zeer korte termijn. In 1 keer geslaagd zonder commentaar. Dikke pluim!


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit Goor

04-02-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Jhamel uit Hengelo

02-02-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Renée uit Delden

16-01-2018
8,3

Ervaring: Prima, af en toe wat kleine verbeterpunten maar over het algemeen ging het soepel


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Didam

13-01-2018
10

Ervaring: Alles geweldig geregeld. Mijn vergissing om naar de locatie van CBR te rijden ipv eerst naar de rijschool werd opgelost door mij daar op te halen met de combinatie.
Heel fijn en effectief is om met een 2e persoon te lessen. Dat heb ik ook met mijn broer gedaan voor het 'gewone' rijbewijs 25 jaar geleden. Je rijdt dan afwisselend en kunt ook leren van de andere persoon door het meekijken en meeluisteren.
Bij het CBR moest de uitnodigingsbrief op papier getoond worden; ik had hem alleen digitaal (via mijn mobiel) mee, maar de instructeurs nemen uit voorzorg die brieven geprint mee! Scheelde ook weer gedoe!
Een dikke aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Selda uit Almelo

08-01-2018
8,0

Ervaring: Verkeersschool Boensma is een goede rijopleiding. Wat betreft de rij-instructeur Recep Uzun waar ik lessen van had gekregen ben ik zeer tevreden mee geweest. Bedankt voor alle geduld en leerzame rij-lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Diepenheim

21-12-2017
10

Ervaring: Super dag gehad met de aanhanger! Johan de rij instructeur heeft me super goed geholpen, hij deed alles met veel geduld en rust. Het was een hele opluchting dat ik het gehaald heb en mooi om te zien dat Johan ook zo blij was!!


Ja, ik beveel dit aan

Frederik uit Den haag

18-12-2017
3,0

Ervaring: Slechte ervaring met de BE rijles. Ik kreeg vragen van de examinator waar ik nog nooit eerder van gehoord had. Ook werden er tijdens de speciale verrichtingen dingen van mij verwacht die wij niet hadden geoefend en niks over gehoord hadden. Achteruit rijden van de ene paal naar de andere paal betekend blijkbaar binnen 1 meter precies voor de paal tot stilstand en niet ernaast! (had de instructeur van te voren wel even mogen zeggen of oefenen) en zo waren er nog wel meer dingetje. Geen aanrader wat mij betreft!


R. uit Arnhem

17-12-2017
9,3

Ervaring: Vriendelijk, deskundig en snel geholpen, en dat voor een zeer scherpe prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-12-2017
9,0

Ervaring: ik heb bij Boensma mijn auto rijbewijs gehaald


Ja, ik beveel dit aan