Beoordelingen Verkeersschool Boensma

8,8
174 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 174 beoordelingen

john uit capelle aan de ijssel

13-08-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Gerwin uit Vroomshoop

06-08-2018
9,0

Ervaring: Wat een professioneel bedrijf. CBR liet heel veel steken vallen... maar ik werd perfect ondersteund door Jacqueline die veel heeft geholpen..
De duo dag cursus voor BE is een goede zet. De fijne kneepjes ff aangescherpt door Henk.
Ik kan het iedereen aanraden


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Almelo

29-07-2018
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Sterre uit Goor

27-07-2018
8,3

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Groningen

27-07-2018
9,3

Ervaring: Hier een dagles gevolgd met aansluitend het praktijk examen voor het BE-rijbewijs.
Het was een erg prettige les, waarin voldoende aandacht was voor persoonlijk presteren. Het examen ook keurig in één keer gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Suzan uit Hengelo

24-07-2018
8,7

Ervaring: Rijbewijs BE


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Hillegom

24-07-2018
10

Ervaring: Ik mag wel zeggen echt SUPER. Top instructeur perfect geregeld!!! Echt een aanrader TOP TOP TOP


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Delden

24-07-2018
7,3

Ervaring: Ik ben tevreden over de kwaliteit vd opleiding, wel vind ik het jammer dat de vorderingenkaart niet wordt bijgehouden.
Wat ik misleidend vind is hetvsantal lessen dat jullie aanbieden in de pakketten. Wij kochten 28 lessen (van 45 minuten dus), maar jullie geven helemaal geen lessen van 45 min alleen van een uur. Je hebt dus masr 21 lessen, ik vind het eerlijker om dit dan ook te noemen.
Deze enquete kost wel meer dan 30 sec. Zeker 3 min


Ja, ik beveel dit aan

lisanne uit delden

24-07-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Jorine uit Àlmelo

23-07-2018
8,0

Ervaring: ik heb een goede ervaring gehad met Boensma


Ja, ik beveel dit aan