Beoordelingen Verkeersschool Boensma

8,9
384 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 384 beoordelingen

Jeroen uit Slootdorp

18-06-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-05-2019
8,0

Ervaring: Toffe duidelijke instructeurs die je goed voorbereiden op het BE examen als je zelf al genoeg geoefend hebt.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit helllevoetsluis

22-05-2019
9,3

Ervaring: recep is een vakbekwame instructeur.
en is op de juiste momenten streng en geeft je net ff het juiste zetje om het goed te doen.
Ik heb veel van hem geleerd en buiten de aanhangwagen les om ook nog wat extra verkeersinzicht.
Ben in 1 x geslaagd mede dankzij Recep... bedankt daarvoor.
tevens is dit de goedkoopste van Nederland.Heb je echt nog nooit met een aanhanger gereden ,neem een extra les ,heb ik ook gedaan ..Voor de rest niets meer dan lof voor deze fijne rijschool.

Gr

Maurice Borsboom

Hellevoetsluis


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Ambt Delden

22-05-2019
8,7

Ervaring: Ik ben zeer tevreden,goed en duidelijk geholpen door Jacqueline. Duidelijke uitleg gehad van Henk de rijinstructeur


Ja, ik beveel dit aan

B uit Maarn

21-05-2019
8,7

Ervaring: Uitstekend bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Zutphen

15-05-2019
9,3

Ervaring: Zeer goede ervaring! Henk is een goede rustige docent, die weet hoe hij het moet overbrengen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-05-2019
9,7

Ervaring: Zeer positief.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Almere

14-05-2019
10

Ervaring: Uitstekend ! In een keer geslaagd en veel geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Jaap uit Zoelen

11-05-2019
9,3

Ervaring: Wat een top ervaring om in 1 dag E achter B te hebben mogen halen bij jullie. Logisch dat het slagingspercentage zo hoog is; goede service, uitstekende instructies op maat, aandacht waar nodig en vooral met plezier en rust!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk-Jan uit Zevenaar

09-05-2019
9,3

Ervaring: Vandaag due les, BE gedaan. Erg vriendelijk ontvangen en een zeer prettige instructeur gehad die je perfect voorbereid op het examen. ‘S middags ook direct in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan