Beoordelingen Verkeersschool de Flits

9,2
81 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Paulina uit Voorburg

15-09-2017
10

Ervaring: Echt fijne rijlessen - leerzaam en gezellig! Goede instructeur die jou op je gemak stelt.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Leidschendam

04-09-2017
9,7

Ervaring: Hele fijne rijschool, leerzame en leuke lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Carlijn uit Voorburg

08-07-2017
10

Ervaring: Het waren erg leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen! Je wordt erg op je gemak gesteld en er wordt goed uitgelegd wat je moet doen. Ze willen het beste voor hun leerlingen en zorgen er dan ook voor dat je met de juiste hoeveelheid lessen in één keer kan slagen. Bedankt Sali en Mandy voor de lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Henrique uit Voorburg

15-06-2017
9,7

Ervaring: My first driving school was IQ drive and i wasn't happy with it and it was a bit costly; however then I found this school: the flits. Straight off the bat the instructors was very nice and easy going. I would recommend this school if you want a honest price and a 'gezellige' time.


Ja, ik beveel dit aan

Jake uit Voorburg

07-06-2017
9,3

Ervaring: Super rijschoo!!l heel veel geleerd en me rijbewijs behaald!! Rij-instructeur heel erg oplettend en goede tips!! Ik zeg doen!!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Pijnacker

18-05-2017
10

Ervaring: Erg goeie rijschool, altijd met veel plezier gereden! Praktijk examen in 1x geslaagd!! Hartelijk bedankt sali en mandy!! Kwa prijs ook tip en top!


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Wassenaar

08-05-2017
8,7

Ervaring: In niet al teveel rijlessen heeft de Flits mij geholpen om zelfverzekerder te gaan rijden en in 1x te slagen voor mijn rijbewijs. Ook stelden de rijinstructeurs mij altijd op mijn gemak en waren ze nooit boos als ik iets fout deed.


Ja, ik beveel dit aan

Nike uit Zoetermeer

20-04-2017
7,0

Ervaring: Lieve leuke mensen waar je veel tips van krijgt. Elke les was leuk en ik kwam steeds een stapje verder!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Voorburg

05-04-2017
10

Ervaring: Erg leerzame lessen en bovendien ook nog heel gezellig. Erg aardige en deskundige instructeurs die je heel erg goed naar je examen begeleiden. Dankzij Verkeersschool de Flits ben ik in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Den Haag

07-03-2017
8,7

Ervaring: Top ervaring hier gehad! Fijne en goede rijschool!


Ja, ik beveel dit aan