Beoordelingen Verkeersschool de Flits

9,2
82 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 82 beoordelingen

Rick uit Den Haag

07-03-2017
8,7

Ervaring: Top ervaring hier gehad! Fijne en goede rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Ivannick uit Den Haag

13-02-2017
10

Ervaring: Heel prettige ervaring. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij de rij instructeur. De instructeur gaf excellente opbouwende kritiek waarvan ik veel heb kunnen leren. Na ongeveer 7 lessen bij deze rijschool ben ik geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Allysa uit Leidschendam

22-11-2016
10

Ervaring: Top rijschool! Je wordt op je eigen tempo opgeleidt en ze blijven je stimuleren om door te blijven zetten als iets niet lukt. Ze laten je op je gemak voelen wat voor mij echt een dikke pluspunt is.

Goede rijschool met betaalbare prijzen. Echt een aanrader deze rijschool!

Mandy en Sali, bedankt voor de top tijd en alle hulp!


Ja, ik beveel dit aan

Tania uit Nootdorp

15-09-2016
10

Ervaring: Today I passed the exam! Many thanks to Sali who agreed to give me lessons when I have almost given up. It was a great experience where my driving instructor was strict, respectfull, patient and we laughed a lot as well.
Given I am working full time, it has been always a challenge to find time for lessons with a previous instructor. Sali picked me up at 7.00 a.m. or after work on halfway from Amsterdam where I work or we had lessons in the weekend. I appreciate that no single lesson has been cancelled by instructor.
What is also great, if you want someone new to check how it' s going, you can take lessons from Mandy - without changing a school. And Mandy is an awesome instructor. You won't do the same mistake twice!!!
At the end, i was surprised and deeply touched by how Sali and Mandy sincerely supported me during exam. They wanted me to pass, they cared.


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Den Haag

22-08-2016
10

Ervaring: Ik heb binnen een paar maanden mijn rijbewijs gehaald met de hulp de fijne en leerzame lessen van Mandy. Nadat ik al een paar rijscholen had gehad kwam ik terecht bij Verkeersschool de Flits, op aanraden van mijn vriend. Ik was al een aantal jaar bezig met rijlessen maar was steeds gestopt en wilde er nu echt voor gaan. Mandy heeft mij in de paar maanden tijd veel geleerd waardoor ik in een keer mijn rijbewijs heb behaald. De lessen waren natuurlijk om te leren, maar er was altijd tijd voor gezelligheid!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Delft

21-08-2016
10

Ervaring: Jaja het is mij ook gelukt!

Na 5 lessen te hebben gehad van Sali
En een heel wat van Mandy, heb ik ook mijn rijbewijs in the pocket

Goeie flexibelheid, ophalen van werk of naar werk toe
Gaf dit altijd optijds aan. Zodat ze hier rekening kan houden.

Prijs is goed te doen. Zowel als los en les. Je betaald wat maar dan heb je ook wat.

Mijn ervaring bij de flits:

Heb zeker met plezier gereden omdat ik wisselende diensten hebt kon er altijd wel iets geregeld woorden.
Goeie uitleg in de auto tijdens het rijden.
Advies en via tekening. Na praten over wat er goed ging en waar de extra op geoefend moet worden.
Dit was zeker fijn.
En dan eindelijk me TTT zo zenuwachtig was ik. Maar heb toch een vrijstelling meegenomen.
Extra geoefend op de dingen wat ik lastig vond. En ja afrijden oohh pff wat was ik zenuwachtig. Maar Mandy zei"" rustig aan het komt goed het luk je wel. Anders laat ik je ook niet afrijden als je het niet zou kunnen.

GESLAAGD (VREUGDEDANSJE)

Bedankt Mandy en Sali voor de tijd die jullie me gaven.

En bedankt voor deze rijke ervaring en tips er bij ! Toppie bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-08-2016
9,0

Ervaring: Mandy and Sali are both very nice and patient driving teachers. I got a lot of help and clear instructions so that I could find my way through chaotic traffic situations. But I also had to drive independantly very early which made me more confident - after some screams;D The cost-performance ratio is very good!


Ja, ik beveel dit aan

bertina uit den haag

27-07-2016
10
Ja, ik beveel dit aan

Abraham uit Zoetermeer

13-05-2016
9,0

Ervaring: Vriendelijk, sociale en deskundige rij-instructeur.
De instructeur is ervaren en geeft veel adviezen, heel sociaal en vriendelijk, goedkope rijlessen en geeft vlot les.


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Leidschendam

10-05-2016
10

Ervaring: Prettige lessen van een leuke instructrice! Heldere uitleg, weet goed te motiveren, heeft geduld en is consequent. Altijd gezellig tijdens de lessen, maar er wordt ook serieus gewerkt :-) Een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan