Beoordelingen Verkeersschool de Flits

9,2
86 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
21 t/m 30 van 86 beoordelingen

Anoniem

19-08-2016
9,0

Ervaring: Mandy and Sali are both very nice and patient driving teachers. I got a lot of help and clear instructions so that I could find my way through chaotic traffic situations. But I also had to drive independantly very early which made me more confident - after some screams;D The cost-performance ratio is very good!


Ja, ik beveel dit aan

bertina uit den haag

27-07-2016
10
Ja, ik beveel dit aan

Abraham uit Zoetermeer

13-05-2016
9,0

Ervaring: Vriendelijk, sociale en deskundige rij-instructeur.
De instructeur is ervaren en geeft veel adviezen, heel sociaal en vriendelijk, goedkope rijlessen en geeft vlot les.


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Leidschendam

10-05-2016
10

Ervaring: Prettige lessen van een leuke instructrice! Heldere uitleg, weet goed te motiveren, heeft geduld en is consequent. Altijd gezellig tijdens de lessen, maar er wordt ook serieus gewerkt :-) Een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Den haag

15-04-2016
9,7

Ervaring: Rijden bij jullie was voor mij echt een hele prettige ervaring. Als moest je iets 10 x uitleggen je deed het gewoon..!!
Bedankt voor alles en voor de goede geduldige hulp..!! Zonder jullie was het me niet gelukt.


Ja, ik beveel dit aan

Anna uit Den Haag

05-01-2016
10

Ervaring: Ik ben vandaag geslaagd na 10 lessen met verkeersschool de Flits. Het waren niet alleen leerzame en gezellige lessen, maar ook precies wat ik nodig had om te kunnen slagen.
Ik ben onzettend blij met hun flexibiliteit en klantgerichtheid. De lessen waren zodanig ingeplanned dat het voor mij perfect was te combineren met mijn drukke werkagenda.

Plus je wordt altijd opgehaald waar je maar wil en teruggebracht. Echte luxe! Bij Anwb was ik 1,5 uur kwijt per les aan heen en weer reizen. Anwb in Rijswijk gaaf me ook wel een optie om opgehaald te worden en daar zouden ze gewoon lestarief in de rekenning voor brengen :)

De prijs en kwaliteit verhouding is gewoon geweldig bij de Flits. Eigenlijk betaal je letterlijk dubbel bij Anwb plus hebben ze vaak geen capaciteit om met je te rijden. Bij de Flits maken ze letterlijk tijd voor je vrij. Super service!

Ik heb alleen spijt dat ik niet gelijk bij de Flits ben begonnen. Dat had me veel tijd en geld bespaart.


Ja, ik beveel dit aan

Dex uit honserlersdijk

31-12-2015
9,3

Ervaring: ik heb deze rijschool goed ervaren, mijn instructeur had veel ervaring en heeft mee goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Den Haag

29-12-2015
1,0

Ervaring: Afspraak gemaakt voor opfris cursus. Geen probleem, meteen ingepland.
Kwam vervolgens niet opdagen, reageerde niet op herhaaldelijk telefoneren.
Vijf minuten nadat de rijles zou aanvangen sms gestuurd met de vraag wat de bedoeling was.
Reactie na een half uur (letterlijk citaat inclusief spelfouten): "Hoii oh ben je vergeten te smsen me auto staat bij de carglass."

niet veelbelovend, niet vertrouwenswekkend. beter vermijden. keuze genoeg.


Sylvana uit Den haag

01-12-2015
10

Ervaring: Hele leuke tijd gehad met het lessen. Combinatie van gezelligheid en serieus je wat leren is het beste wat er is daardoor leer je het sneller. Top rijschool en dankzij hun me rijbewijs in de pocket, ondanks mijn faalangst!!


Ja, ik beveel dit aan

Sheila uit Kwintsheul

01-12-2015
10

Ervaring: Ik heb erg goede en fijne autorijlessen gehad. Omdat de sfeer zo ontspannen was, kreeg ik veel sneller handelingen onder de knie. Daardoor heb ik mijn rijbewijs gewoon in 1 keer gehaald! Super fijn..


Ja, ik beveel dit aan