Beoordelingen Verkeersschool de Flits

9,2
82 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
61 t/m 70 van 82 beoordelingen

Patricia uit Den Haag

15-09-2013
9,0

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf! Mijn ervaring met de instructeurs en de rijlessen zijn ook erg erg goed te noemen. Professionaliteit evenals menselijkheid zijn een super combinatie om veilig, snel en met plezier je rijbewijs te halen!

Dank jullie wel!


Ja, ik beveel dit aan

Annette uit Rijswijk

09-09-2013
6,7

Ervaring: Ik ben via m'n vriendje bij deze rijschool gekomen. Ik heb een lichamelijke beperking, en daar gaat de rij instructeur/instructrice goed mee om. Alleen ik vond het jammer dat ze weinig verstand hadden van de medische eigen verklaringen (maar dat kan ook komen omdat ik de eerste voor hun was met een lichamelijke beperking).


Ja, ik beveel dit aan

kitty uit den haag

27-08-2013
9,0

Ervaring: Ik heb eerst een proefrijles aangevraagd voordat ik autorijles nam. Bij het eerste contact had ik direct een goed gevoel. Zij zeggen eerlijk hoeveel lessen zij verwachten dat je nodig hebt en leggen rustig e.e.a. naar je uit. Zij laten je zoveel mogelijk zelf doen en geven je zelfvertrouwen achter het stuur. Ik heb ook les gehad bij andere waar ik mij niet prettig voelde en mij ook niet op gemak stelde in de auto, maar ik werd dat juist nog onzekerder. Ik heb mijn rijbewijs in korte tijd bij hun gehaald. Als je een auto rijschool zoekt die je ook zelfvertrouwen geeft in de auto moet je echt bij hun zijn. Ook als je je rijbewijs hebt gehaald en je durft niet goed zelf te rijden in je eigen auto kan je een beroep op hun doen om je eigen auto onder de knie te krijgen. Ik beveel deze autorijschool dan ook iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Kitty uit Den Haag

21-08-2013
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Kasper uit Delft

29-07-2013
9,7

Ervaring: Goede rijinstructeur gehad, aardige kerel. Legt alles duidelijk uit en staat op voor vragen. Grote tegenstelling ten opzichte van de rijschool waar ik eerder een paar lessen had gehad. Was ook soepel met afzeggen en dergelijke. Zonder problemen in 1x geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Verona

01-07-2013
8,3

Ervaring: Echt een super rijschool. Heb het altijd gezellig gehad met de lessen :D ik raad het zejer aan om hier je auto lessen te volgen !


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Zoetermeer

27-06-2013
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Zanita uit Den Haag

25-06-2013
8,7

Ervaring: Goede rijschool, vriendelijke instructeurs. Verkeersschool de Flits is zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Zoetermeer

14-06-2013
10

Ervaring: Mijn ervaring met verkeersschool de Flits,rustig en vriendelijke rij-instructrice en instructeur. Was gezellig in de auto, maar er werd wel serieus gelest. Nam de tijd om dingen uit te leggen. Maar nog belangrijker er werd ook heel veel aandacht besteed, op dingen die goed gingen en natuurlijk ook op de dingen die nog wat verbeterd konden worden. Kort samengevat is deze rijschool een echte aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Timothy uit Leidschendam

04-06-2013
7,0
Ja, ik beveel dit aan