Beoordelingen Verkeersschool de Flits

9,2
81 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
71 t/m 80 van 81 beoordelingen

Romy

28-05-2013
8,3

Ervaring: Ik ben heel tevreden over hoe alles uitgelegd werd, met veel geduld en op een goede manier. Ben niet in 1 x geslaagd maar dat kwam zeker niet door de rijinstructeurs!


Ja, ik beveel dit aan

Achmed uit De Lier

19-05-2013
9,7

Ervaring: Na dat mijn broer in 1 keer was geslaagd bij Rijschool de Flits, heb ik besloten om ook daar te gaan rijlessen. En jawel hoor, ook ik ben in 1 keer geslaagd. Verkeersschool de Flits, een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Den haag

15-05-2013
10
Ja, ik beveel dit aan

Sharomy uit Zoetermeer

04-04-2013
9,3

Ervaring: Vrolijke en vriendelijke rij-instructeurs die het beste uit de leerling halen. Rijschool de flits is top!


Ja, ik beveel dit aan

Wanda uit zoetermeer

03-04-2013
9,3

Ervaring: Bijna een maand geleden afgereden en met succes! Eindelijk mijn rijbewijs gehaald en in 1 keer! Ben erg blij met rijlessen en de manier van uitleggen is erg duidelijk! Je wordt gemotiveerd om je rijbewijs te halen. En mocht je met iets twijfelen dan kun je het altijd vragen.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen

29-03-2013
8,0

Ervaring: Met plezier lessen gevolgd, vaak lol gehad in de auto en vertrouwen gekregen door de altijd positieve benadering tijdens de lessen. Bedankt De Flits!


Ja, ik beveel dit aan

Sanjay uit Leidschendam

21-03-2013
9,3

Ervaring: Leuke en leerzame lessen! In 1 keer geslaagd dankzij Verkeersschool de Flits. Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Eliza uit Scheveningen

21-03-2013
9,7

Ervaring: Ik ben begonnen met rijlessen bij Verkeerscchool de Flits op advies van een vriendin van mij.
Zij reed daar al en toen ben ik ook begonnen.
Alles word op een rustige manier uitgelegd zodat je het ook goed begrijpt, als je iets niet begrijp leggen ze het net zolang uit tot je het wel begrijpt, met veel begrip
Ze helpen je om op een veilige manier je rijbewijs te halen.
Ook zijn ze zeer flexibel kwa werk tijden en proberen zich zoveel mogelijk aan te passen aan jou agenda.
Ze hebben mooie auto.s waar mee gelest word en zijn ook fijn kwa formaat.
Voor ik aan het examen begon was ik al op mijn gemak gesteld en heb deze ook fijn afgelegd met weinig zenuwen.
Je werkt echt in stappen naar je examen toe.
Ik voelde me op mijn gemak, omdat ze zich aan mijn tempo aanpaste en heb daardoor mijn Tussentoets in 1x met vrijstelling gehaald en daarna in 1x mijn RIJBEWIJS ! :-)
Ik adviseer mensen echt om contact op te nemen met Verkeersschool de Flits om te beginnen met rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Doreine uit Den Haag

11-03-2013
10

Ervaring: Ik heb leuke en vooral mooie herinneringen aan deze rijsschool.
Mijn vertrouwen in rijscholen was al helemaal weg, maar deze rijschool heeft het voor elkaar gekregen dat ik al mijn onzekerheden aan de kant kon schuiven.
Je krijgt daarnaast echt goed les!!! Je gaat pas afrijden als je er echt aan toe bent!! Daardoor ben ik in 1 keer geslaagd!!


Ja, ik beveel dit aan

Niki uit Den Haag

09-01-2012
9,0

Ervaring: Ik heb hier hele goede rijlessen gekregen en ik ben in een keer geslaagd.
Ze hebben een goed stapsgewijs syteem waarmee je in een logische volgorde vaardigheden leert.
De Flits is ook de goedkoopste rijschool die ik in de omgeving kon vinden, maar de kwaliteit ligt alsnog erg hoog!
Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan