Beoordelingen Verkeersschool de Flits

9,2
86 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
71 t/m 80 van 86 beoordelingen

Casper uit Zoetermeer

27-06-2013
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Zanita uit Den Haag

25-06-2013
8,7

Ervaring: Goede rijschool, vriendelijke instructeurs. Verkeersschool de Flits is zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Zoetermeer

14-06-2013
10

Ervaring: Mijn ervaring met verkeersschool de Flits,rustig en vriendelijke rij-instructrice en instructeur. Was gezellig in de auto, maar er werd wel serieus gelest. Nam de tijd om dingen uit te leggen. Maar nog belangrijker er werd ook heel veel aandacht besteed, op dingen die goed gingen en natuurlijk ook op de dingen die nog wat verbeterd konden worden. Kort samengevat is deze rijschool een echte aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Timothy uit Leidschendam

04-06-2013
7,0
Ja, ik beveel dit aan

Gabriel uit DEn Haag

29-05-2013
10

Ervaring: Bij Verkeersschool de Flits leer je auto rijden op een prettige manier. De rijinstructeurs zijn jong, hip, gezellig, geduldig en benadrukken altijd de belang van !!!VEILIG rijden!!! dat is in feite prioriteit nr 1 bij Verkeersschool de Flits. Met vertrouwen kan ik zeggen dat veilig rijden is nu niet alleen iets dat ik weet maar ook zeker iets dat ik DOE!!! Echt een Aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Romy

28-05-2013
8,3

Ervaring: Ik ben heel tevreden over hoe alles uitgelegd werd, met veel geduld en op een goede manier. Ben niet in 1 x geslaagd maar dat kwam zeker niet door de rijinstructeurs!


Ja, ik beveel dit aan

Achmed uit De Lier

19-05-2013
9,7

Ervaring: Na dat mijn broer in 1 keer was geslaagd bij Rijschool de Flits, heb ik besloten om ook daar te gaan rijlessen. En jawel hoor, ook ik ben in 1 keer geslaagd. Verkeersschool de Flits, een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Den haag

15-05-2013
10
Ja, ik beveel dit aan

Sharomy uit Zoetermeer

04-04-2013
9,3

Ervaring: Vrolijke en vriendelijke rij-instructeurs die het beste uit de leerling halen. Rijschool de flits is top!


Ja, ik beveel dit aan

Wanda uit zoetermeer

03-04-2013
9,3

Ervaring: Bijna een maand geleden afgereden en met succes! Eindelijk mijn rijbewijs gehaald en in 1 keer! Ben erg blij met rijlessen en de manier van uitleggen is erg duidelijk! Je wordt gemotiveerd om je rijbewijs te halen. En mocht je met iets twijfelen dan kun je het altijd vragen.


Ja, ik beveel dit aan