Beoordelingen Verkeersschool Easydriving

9,6
57 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 57 beoordelingen

Steve uit Den Haag

30-10-2018
9,7

Ervaring: Hele goeie rijschool. Fijne instructeur. In 1 keer geslaagd voor theorie als praktijk. Nog bedankt voor de goeie ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

soufyan uit Den Haag

05-09-2018
10

Ervaring: ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald, doordat de rijlessen soepel snel en heel professioneel waren voelde ik me tijdens het rijen altijd op me gemak en veilig. Zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Wateringen

10-05-2018
9,3

Ervaring: Na het internet afgestruind te hebben op zoek naar de best geschikte rijschool, viel mijn oog op Easydriving. En wat ben ik blij dat ik voor jullie gekozen heb. Moeiteloos ben ik door de lessen gegidst, de tijd vloog werkelijke voorbij met als resultaat dat ik nu mijn rijbewijs op zak heb. Ik kan het iedereen aanraden. En vooral mijn rijinstructeur Bram wil ik bedanken voor de goede lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Zoetermeer

10-05-2018
9,7

Ervaring: Binnen 1 dag mijn scooter rijbewijs gehaald, ik ben er uitermate blij mee want nu hoef ik niet meer zo ver te fietsen naar school. Allemaal heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Sabrina uit Den Haag

02-05-2018
10

Ervaring: Hartstikke bedankt voor de leerzame lessen. Ik ben superblij dat ik in 1 keer ben geslaagd 🎉🎉🎉


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Den Haag

02-05-2018
10

Ervaring: Na een zoektocht en diverse omzwervingen ben ik terecht gekomen bij Easydriving en daar geen moment spijt van gehad, wel dat ik niet eerder bij jullie ben gekomen, wat een verademing. Nu heb ik eindelijk mijn rijbewijs op zak en kan lekker gaan touren. Bedankt team Easydriving!


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Den Haag

19-02-2018
10

Ervaring: Super! Goede training en coaching van een fijne instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Mo uit Den Haag

05-02-2018
8,7

Ervaring: Hele leuke rijschool, afspraken werden nagekomen en op tijd. Rij-instructeur was een goede lesgever.


Ja, ik beveel dit aan

Redouane uit Den Haag

22-01-2018
10

Ervaring: Ik heb een goede ervaring gehad bij deze rijschool. Al vanaf de eerste les voelde ik me op me gemak. Ik werd elke les goed beoordeeld op me sterke punten en zwakke punten. Ik merkte al snel dat ik een rij-instructeur had met veel ervaring, waardoor ik al snel op een hoog niveau zat. Deze rijschool is 100% aangeraden door mij.


Ja, ik beveel dit aan

Zakaria

20-11-2017
9,3

Ervaring: Dankzij de professionele rijinstructeur was ik snel van mijn zenuwen af en hij heeft mij geholpen om meteen te slagen, zonder hem was dat nooit gelukt.


Ja, ik beveel dit aan