Beoordelingen Rijschool Fly-Over

8,8
2366 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 2366 beoordelingen

Sander uit Dijk

20-02-2019
8,7

Ervaring: Mijn ervaringen zijn erg positief. Samen met mijn rijinstructeur heb ik goed contact gehad over wat ik nodig had in mijn lessen. Ook de lessen zelf waren erg relaxed dus hij krijgt een dikke 10.


Ja, ik beveel dit aan

Jeff uit Poeldijk

19-02-2019
10

Ervaring: Geweldige rijschool, vriendelijk ,behulpzaam en er werken echte vakmensen
Een voorbeeld voor andere rijscholen


Ja, ik beveel dit aan

Nikita uit Den Haag

19-02-2019
10

Ervaring: Mijn rijinstructeur was Ali, hij heeft heel goed les gegeven en mij de vertrouwen gegeven om te kunnen slagen! Door hem in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Larissa uit Den Haag

18-02-2019
10

Ervaring: Ik heb dit jaar mijn autorijbewijs en vroeger ook mijn scooter rijbewijs bij Flyover gehaald en beide keren is dit prima bevallen! De instructeurs zijn aardig, maar direct. Als er iets fout gaat of anders moet wordt dit helder aangegeven, zonder er een mooi verhaaltje omheen te verzinnen. Verder is leren auto rijden met RIS erg prettig, omdat je weet wat je die les erna gaat doen en je kunt je vorderingen goed bijhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Mylene

18-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Zoe uit Naaldwijk

18-02-2019
10

Ervaring: Ik ben zoe en heb bij Martijn lessen gevolgd hij legt alles goed uit en laat het je goed zien ik ben in 1 x geslaagd en deze rijschool en rij instructeur is dus zeker een aanraden om auto rij lessen te volgen


Ja, ik beveel dit aan

Mieneke uit Den haag

16-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Nycho uit Den haag

16-02-2019
9,0

Ervaring: Helemaal top,prima ben super begeleid toppp


Ja, ik beveel dit aan

Joran uit Den Haag

16-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Phebe uit Voorburg

15-02-2019
10

Ervaring: Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij Anton Boer. Door zijn coaching en rustige benadering werd autorijden voor mij een haalbaar doel. De rijlessen waren altijd gezellig, ontspannen en leerzaam. Anton, nogmaals bedankt en ik ga je missen!


Ja, ik beveel dit aan