Beoordelingen Rijschool Fly-Over

8,8
2501 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 2501 beoordelingen

Sjahnaaz uit Den Haag

25-06-2019
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Leidsedam

24-06-2019
8,7

Ervaring: Een heel net bedrijf. Ze helpen met alle vragen die je heb en ze leggen als super uit.


Ja, ik beveel dit aan

Jaimie uit Den haag

24-06-2019
8,7

Ervaring: Heel erg tevreden !!


Ja, ik beveel dit aan

Elvin uit Den haag

23-06-2019
8,3

Ervaring: Fly-Over is voor mij; De rijschool waarbij ik met heel veel rijplezier, mijn rijbewijs B hebt gehaald!
Ze spreken goed dingen met je af wanneer ze pakketten voor jou samenstellen.
En je weet waarvoor je het betaald:
Fly-over levert namelijk, kwaliteit voor jouw geld!
En ditgeen is, voor mij de reden geweest, om na vele jaren eerder bij Fly-Over te hebben gereden, (zonder mijn rijbewijs te hebben behaald destijds) Om toch weer bij Fly-Over binnen te stappen!

Andere rijscholen die ik had geprobeerd leverde namelijk niet: de rust en feedback bij de rijlessen, die ik bij Fly-Over wèl kreeg!

Bedankt Joëlle en bedankt Fly-Over team!


Ja, ik beveel dit aan

Naomi uit Den Haag

22-06-2019
3,3

Ervaring: Na een vreselijke slechte instructeur die alleen maar op zijn telefoon bezig was, met zijn "Mattie's" aan appen was én onderweg ze ook oppikte om bij te praten tijdens mijn les, mij aanspoorde om net iets harder te rijden dan was toegestaan. Sneller op te trekken bij de verkeerslichten dan de auto's naast mij was ik er klaar mee. Heb mijn ongenoegen op de rijschool kenbaar gemaakt. Hier werd nauwelijks op gereageerd en met een goed lulverhaal werd ik bijna de deur uitgezet. Gelukkig had ik mijn vader bij me en deze liet dit niet toe. We zijn er na een stevig gesprek uitgekomen dat ik een andere instructeur zou krijgen. Maar het geld wat de vorige had opgestreken was ik kwijt, geen compensatie helemaal niks. De andere instructeur was wel serieus en heeft me eerst alles afgeleerd wat de vorige me had "geleerd". Ik had bij deze het gevoel wel serieus genomen te worden. Ik ben nu geslaagd en heb mijn rijbewijs. Super blij natuurlijk maar door de eerste instructeur ben ik wel eerst €650,- kwijt geraakt aan een telefoon verslaafde.


Indy uit Den Haag

22-06-2019
10

Ervaring: Net als bij mijn broer vorige jaar niets op aan te merken.
Theo is streng maar dat moet ook zeker, maar dan zie je maar dat zowel mijn broer Kimo als ik in één keer slagen 💪🏼 Thanks Theo en Joke


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den haag

22-06-2019
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Biko

22-06-2019
8,3

Ervaring: Les gehad van Ron. Altijd goede lessen met duidelijke instructie zowel voor theorie als praktijk in 1x geslaagd. Kortom helemaal top


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Den Haag

20-06-2019
10

Ervaring: Hoi ik ben Anouk.
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik wil Badr heel erg bedanken en daarom wil ik hem even in het zonnetje zetten aangezien hij een top instructeur is.
In het begin toen ik bij Badr kwam lessen was ik erg nerveus en best wel bang om te gaan rijden maar dankzij zijn geduld en motivatie ging het stapje voor stapje de goede kant op! Ik raad iedereen maak ook echt iedereen aan om te gaan lessen met rijinstructeur Badr!!

Badr bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Cherilyn uit Den Haag

20-06-2019
9,3

Ervaring: Ik ben geslaagd voor me autorijbewijs met een ris programma ze hebben me echt er doorheen moeten knallen. Maar met alle hulp en concentratie is het me gelukt.


Ja, ik beveel dit aan