Beoordelingen Verkeersschool Dam

8,2
1707 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,6
  • Inrichting/ entree verkeersschool 7,9
  • Klantvriendelijkheid 8,6
  • Instructeur 9,0
1 t/m 10 van 1707 beoordelingen

Ron uit Ede

17-10-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Ede

16-10-2017
8,7

Ervaring: Positieve ervaring rondom het halen van het motor rijbewijs binnen een korte tijd (binnen 4 maanden), zonder enige ervaring op scooter en brommer !


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Rotterdam

16-10-2017
10

Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf was fantastisch. Mijn rij instructeur Edwin Doornkamp heeft mij een jaar lang enorm goed geholpen! Hij is waanzinnig goed in zijn vak, maar ook leuk als karakter. Het is zeker een aanrader om bij Dam te gaan lessen. Vooral met Edwin! Bedankt voor alles, je bent een topper.

Daan Kamphorst


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Wageningen

11-10-2017
9,0

Ervaring: Misschien een beetje late reactie maar chek mijn mail niet altijd even grondig. Maar over de rijschool niets dan goeds goede rustige instructeurs leggen goed uit hoe en waarom alles werkt en wat je wel of juist niet goed doet. En hoe je beter zou kunnen doen. Kortom zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Arnhem

10-10-2017
9,7

Ervaring: erg fijne ervaring! vriendelijke mensen en erg behulpzaam! De lessen zijn erg fijn geweest en heb het met plezier afgesloten! Zeker een instructrice om te houden, erg goed in haar werk en neemt de tijd voor je, geeft je zelfvertrouwen en heeft vertrouwen in jou!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2017
7,7

Ervaring: Heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Wesley uit Ede

10-10-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Arnhem

10-10-2017
7,0

Ervaring: Goed!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Barneveld

10-10-2017
8,0

Ervaring: Leuk bedrijf. 2 opmerkingen qua gegeven informatie. Geef een volgende keer aan dat de uitnodiging van het CBR per mail komt ipv per post zoals aangegeven. En wat betreft de lunch tijdens de dagopleiding BE adviseerde de instructeur om zelf wat mee te nemen. Dit staat ook anders vermeld.

Verder alleen maar lof over de gang van zaken en natuurlijk fijn dat ik het in 1 keer gehaald heb!!


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Achterberg

10-10-2017
10

Ervaring: Erg goede manier van lesgeven door een instructeur die weet wat hij doet. Door de manier van lesgeven heb ik mijn AVB examen in 1 keer gehaald. Lessen blijven leuk door het enthousiasme van de instructeur. Ik kijk erg uit naar de lessen die mij klaarstomen voor het AVD examen.


Ja, ik beveel dit aan