Beoordelingen Verkeersschool Dam

8,2
1652 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,6
  • Inrichting/ entree verkeersschool 7,9
  • Klantvriendelijkheid 8,6
  • Instructeur 9,0
1 t/m 10 van 1652 beoordelingen

Susan uit Arnhem

19-08-2017
10

Ervaring: Goede ervaring, luistert naar de wens van zijn klant. Altijd op zoek naar een oplossing met het te behalen doel voor ogen.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Driel

18-08-2017
8,7

Ervaring: Hele fijne rustige instructeur! Alleen de kleding/helmen mogen vaker gewassen worden smerige kleding voor de rest top!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-08-2017
7,3

Ervaring: Simulatorles en auto rijles gehad. Alles kon op eigen tempo en duidelijke afspraken waardoor het goed beviel.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Onnen (Gr)

16-08-2017
9,0

Ervaring: Bijzonder fijn dat rijschool Dam de mogelijk bood om binnen een aantal dagen het T-bewijs te halen. Hartelijk ontvangst,meedenkende medewerkers en erg goede en fijne rijlessen van Huib gehad.
Het was het zeker waard om vanuit Groningen een aantal dagen van onze vakantie te investeren om hier in Ede de rijlessen te volgen!

Rik (en fam) Elema,
Onnen (Gr.)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-08-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Milou

15-08-2017
6,0

Ervaring: Ik heb mijn scooterrijbewijs behaald


Ja, ik beveel dit aan

Adrian uit Renswoude

15-08-2017
8,0

Ervaring: Momenteel bezig met mijn rijbewijs B. Goede instructeur, fijne begeleiding en als er iets is word je snel en vriendelijk te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

amanda uit ede

15-08-2017
5,7

Ervaring: ik ben in aanraking gekomen met dam omdat ik mijn rijbewijs wil halen. na aanleiding daarvan heb ik om verschillende redenen contact gehad met de receptie wat mij hierbij opvalt is dat er een groot verschil is in klantgericht werken. waar de een alle begrip heeft en de tijd voor mij nam waren er ook bij die haast leken te hebben waardoor ik het gevoel kreeg zo snel mogelijk weg te moeten zijn. dit vind ik erg jammer. wat mijn instructeur betreft had ik denk ik persoonlijk niet beter kunnen treffen. ze is geduldig,weet waar ze het over heeft en neemt alle tijd voor mij. top!!


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Apeldoorn

14-08-2017
7,7

Ervaring: Een lange zit, maar met goed resultaat!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Rhenen

14-08-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan