Beoordelingen Verkeersschool Dam

8,2
1585 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,6
  • Inrichting/ entree verkeersschool 7,9
  • Klantvriendelijkheid 8,6
  • Instructeur 9,0
1 t/m 10 van 1585 beoordelingen

gert uit renswoude

26-06-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Sjon uit Zwolle

21-06-2017
10

Ervaring: Duidelijk


Ja, ik beveel dit aan

Lurissa uit Arnhem

21-06-2017
1,0

Ervaring: Ontzettend slecht. Dam heeft 3 van de eerste 4 lessen annuleerd maar een paar minuten voor de beginnende tijd, en één keer een half uur daarna!


Wesley uit Ede

21-06-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-06-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Ede

20-06-2017
7,3

Ervaring: DQP beviel heel goed, Cees van Doorn is een uitstekende instructeur, alles was strak geregeld en er was veel persoonlijke aandacht


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-06-2017
8,0

Ervaring: Marte een goede intructeur; gezellig maar als het serieus moet zijn dan is hij dat ook. Altijd duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Marlon uit Ede

19-06-2017
9,0

Ervaring: Goede algemene ervaring, prettige instructeur, goed materiaal & genoeg mogelijkheden om rijlessen zich kort achter elkaar te doen opvolgen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-06-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Jorik uit Arnhem

19-06-2017
7,0

Ervaring: Rijllessen waren goed en duidenlijk. Enige puntjes voor eventuele verbetering waren dat als je voor 2u rijles betaalt je ook echt 2u lessen verwacht. Dit werd in de praktijk nog wel eens 1u en 40 minuten. In mijn geval was dit qua examen etc. geen probleem. Maar ik kan me voorstellen dat er ook mensen zijn die denken van ik betaal 2u, dus dan wil ik ook 2u rijden. Een 2e puntje is dat ik de examens nogal aan de prijzige kant vind. Hier zal vast een goede reden achter schuilen. Maar voor mijn A1 examen was ik aanzienlijk minder kwijt voor de CBR examens. Voor de rest ben ik zeer tevreden over de rijlessen, de instructeur en de communicatie met de rijschool.


Ja, ik beveel dit aan