Beoordelingen Verkeersschool JORO

9,0
54 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 54 beoordelingen

Ed uit Heemskerk

10-05-2019
10

Ervaring: Zeer goede ervaring !!
Ruimte voor je eventuele verhaal, flexibel en deskundig !!
De rijlessen zeer prettig en gewoon goed, de instructeur is deskundig en misschien nog belangrijker voelt de kandidaat goed aan en geeft deze dus een vertrouwd gevoel.
Een rijschool die echt zijn best doet voor de kandidaat !!


Ja, ik beveel dit aan

fana uit purmerend

24-04-2019
9,7

Ervaring: Fana


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Zaandam

18-04-2019
4,0

Ervaring: Slechte klantvriendelijkheid, dinsdag 16 april een mail gestuurd over het rijgedrag van een "instructeur". Deze haalde met hoge snelheid een voorganger in op de Westzijde in Zaandam. Een aantal voorbijgangers keken hem verbaasd na, waaronder wijzelf. Joro heeft niet geantwoord op deze mail. Net het 20.00 uur journaal gezien 18-april, en hierin geeft de branche de overige weggebruikers de schuld. Iedere automobilist heeft ooit lessen gevolgd, toch?


Justin uit Den ilp

20-01-2019
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Florence (Floor) uit Vooruitstraat 106 1441 GM Purmerend

23-06-2018
9,0

Ervaring: Ontzettend fijn rijschool veel geduld en meedenkend


Ja, ik beveel dit aan

Johann uit Purmerend

22-05-2017
10

Ervaring: Joro is bij uitstek een zeer professionele rijschool, leuke instructeurs welke zowel in de praktijk maar ook in theorie zeer vaardig zijn om eea uit te leggen.
Gemaakte afspraken worden nagekomen en is men zeer flexibel.
Kortom, zoek niet verder maar meld je nu aan!


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Purmerend

19-04-2017
9,0

Ervaring: Een geweldige rijschool. Ik had heel erg lang niet meer auto gereden en durfde ook helemaal niet meer te rijden. Als ik er alleen al aan dacht kreeg ik het Spaans benauwd en enorme huilbuien. Overal zag ik beren op de weg. Ik besloot om een opfriscursus te gaan doen in de hoop dat ik over mijn angst heen zou komen. En ja gelukkig heeft Ron alle beren voor mij weggehaald. Ron is heel rustig en legt alles heel goed uit. Ook na de rijles spreekt hij alles even door met je over wat en hoe de les is gegaan. Echt super.
Ik zou iedereen aanraden die niet meer durft of begint met autorijden om bij JORO te lessen.



Ja, ik beveel dit aan

Tobias uit ZuidOostBeemster

12-04-2017
9,0

Ervaring: Het is mij goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Purmerend

13-02-2017
10

Ervaring: Alleen maar zeer goede ervaringen!!
Prima instructies gekregen, prima motoren. Daarom in 1x geslaagd voor zowel AVB en AVD ! Een aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Kartika uit Purmerend

31-01-2017
7,7

Ervaring: Na verschilende rijschool gehad zonder resultaat ben ik door familie gestuurd naar JORO Rijschool..... blijkbaar was iedereen daar ook les volgend, heel lang geleden. Goed begeleiding, goed uitleg, en professional,
binnen 2,5 manden heb ik mijn rijbewijs !!! Bedankt JORO !!!


Ja, ik beveel dit aan