Beoordelingen Verkeersschool JORO

9,1
50 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Florence (Floor) uit Vooruitstraat 106 1441 GM Purmerend

23-06-2018
9,0

Ervaring: Ontzettend fijn rijschool veel geduld en meedenkend


Ja, ik beveel dit aan

Johann uit Purmerend

22-05-2017
10

Ervaring: Joro is bij uitstek een zeer professionele rijschool, leuke instructeurs welke zowel in de praktijk maar ook in theorie zeer vaardig zijn om eea uit te leggen.
Gemaakte afspraken worden nagekomen en is men zeer flexibel.
Kortom, zoek niet verder maar meld je nu aan!


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Purmerend

19-04-2017
9,0

Ervaring: Een geweldige rijschool. Ik had heel erg lang niet meer auto gereden en durfde ook helemaal niet meer te rijden. Als ik er alleen al aan dacht kreeg ik het Spaans benauwd en enorme huilbuien. Overal zag ik beren op de weg. Ik besloot om een opfriscursus te gaan doen in de hoop dat ik over mijn angst heen zou komen. En ja gelukkig heeft Ron alle beren voor mij weggehaald. Ron is heel rustig en legt alles heel goed uit. Ook na de rijles spreekt hij alles even door met je over wat en hoe de les is gegaan. Echt super.
Ik zou iedereen aanraden die niet meer durft of begint met autorijden om bij JORO te lessen.



Ja, ik beveel dit aan

Tobias uit ZuidOostBeemster

12-04-2017
9,0

Ervaring: Het is mij goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Purmerend

13-02-2017
10

Ervaring: Alleen maar zeer goede ervaringen!!
Prima instructies gekregen, prima motoren. Daarom in 1x geslaagd voor zowel AVB en AVD ! Een aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Kartika uit Purmerend

31-01-2017
7,7

Ervaring: Na verschilende rijschool gehad zonder resultaat ben ik door familie gestuurd naar JORO Rijschool..... blijkbaar was iedereen daar ook les volgend, heel lang geleden. Goed begeleiding, goed uitleg, en professional,
binnen 2,5 manden heb ik mijn rijbewijs !!! Bedankt JORO !!!


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Purmerend

18-12-2016
9,0

Ervaring: Ik heb de rijlessen als zeer prettig ervaren. Alles wordt helder en duidelijk uitgelegd.
Mijn instructeur Ron is zeer ervaren met ontzettend veel passie voor zijn vak. Het was met hem altijd gezellig in de auto.

Bij mijn herexamen zou ik weer dezelfde examinator krijgen. Ron heeft er toen voor gezorgd dat ik een andere examinator kreeg. Hier was ik ontzettend blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-12-2016
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Sylvana uit Amsterdam

23-11-2016
9,0

Ervaring: Super fijne rijschool!persoonlijk en meedenkend! Het is bijna jammer als je lessen stoppen als je geslaagd bent :p


Ja, ik beveel dit aan

Donna uit Purmerend

15-11-2016
9,0

Ervaring: Ik heb een leuke, leerzame en fijne ervaring met dit bedrijf gehad.


Ja, ik beveel dit aan