Beoordelingen Verkeersschool Keijbeck B.V.

9,0
173 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 173 beoordelingen

Marcel uit Brunssum

03-02-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Brunssum

17-08-2017
10

Ervaring: Vandaag (17-08-2017) een opfris uurtje voor de vrachtwagen genomen, dit i.v.m. mijn code 95 punten. Ik heb les gehad van Harrie, zeer goede rustige uitleg gekregen om de puntjes meer op de I te zetten. Ben zeer tevreden, tot snel


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Elsloo

24-05-2017
9,0

Ervaring: Ik heb een goede ervaring gehad ondanks dat ik 4 instructeurs heb gehad. Maar hier heb ik geen problemen mee gehad. Verder leuke mensen en je wordt goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Dorine uit St. Joost

20-05-2017
8,7

Ervaring: We hebben met twee personen in 1 dag ons BE-rijbewijs gehaald, dank zij de prima begeleiding van de instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Beek

13-05-2017
8,7

Ervaring: Keijbeck is een goede rijschool, ik heb hier al eerder les gehad voor mijn BE-rijbewijs en dat heb ik in één keer gehaald. Ook deze keer voor mijn C-rijbewijs in één keer geslaagd, dit kwam ook door de goede tips van de instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Sittard

06-05-2017
9,7

Ervaring: Fijne lessen bij Jodie!


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit ELSLOO LB

21-04-2017
10

Ervaring: Raymond Danklof
· 2 uur geleden
Complimenten aan Kristy. Zij heeft mij perfect geleerd hoe met een aanhanger te rijden. Heb eerder nooit met een aanhanger gereden. Eerste keer geslaagd. Examen ging op rolletjes. Top! No nonsense rijschool met vriendelijke mensen en eerlijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Sint Joost

13-04-2017
8,7

Ervaring: Ik vind dat ik zeer goed geholpen werd. Mijn rij instructeur was Jos Paes en ik vind dat hij zeer goed zijn best heeft gedaan om mij in te schatten en te weten hoe ik het beste alles kon leren. Hij wist precies hoe hij tegen mij moest reageren waardoor ik zeer aangename en vooral nuttige lessen heb gekregen. Deze rijschol krijgt daarom ook van mij een dikke 11 op 10.


Ja, ik beveel dit aan

luc uit sittard

12-04-2017
10

Ervaring: Van klassikaal theorie / praktische toets / toets besloten terrein / examens tot praktijk lessen en examen voor C zeer strak geregeld. Goede communicatie en fijn lesmateriaal. Vakbekwame opleiders met de nodige dosis geduld. In een woord TOP, nu door voor CE !


Ja, ik beveel dit aan

Miguel uit Linne

07-04-2017
8,7

Ervaring: Alleen fijne ervaringen gehad met deze rijschool. De meeste lessen heb ik van Ko gehad. Hij heeft mij goed lesgegeven en we hebben ook goede gesprekken gehad!


Ja, ik beveel dit aan