Beoordelingen Verkeersschool Keijbeck B.V.

8,6
460 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 460 beoordelingen

Anoniem

12-05-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-05-2019
7,3

Ervaring: Over het algemeen goed mijn motor opleiding gevolgd. Mijn huidige instructrice was echt super en wist precies hoe ze mij kon begeleiden. Maar er was ook een instructeur waarvan ik een keer les heb gehad waar ik minder tevreden over was. Toen ik hierover contact heb opgenomen met de rijschool zelf is dit serieus opgepakt en goed afgerond.


Ja, ik beveel dit aan

Mika uit Someren

11-05-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Remko uit Echt

11-05-2019
9,3

Ervaring: Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad ,de instructeurs zijn super vriendelijk en had mijn rijbewijs in een keer


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Mierlo

11-05-2019
10

Ervaring: Snelle en duidelijke communicatie bij inschrijving. Het bedrijf is professioneel en goed georganiseerd. De instructeur is duidelijk/ geduldig en behulpzaam. Ik heb het geheel als zeer prettig ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Kerkrade

11-05-2019
9,0

Ervaring: Ik heb hier via mijn werkgever een opleiding aangeboden gekregen voor het groot rijbewijs. Ik vond Keijbeck op het eerste oog al professionaliteit uitstralen, en dat hebben ze ook waar gemaakt!
Instructeurs zijn heel bekwaam en vooral eerlijk daar waar nodig, iets wat ik heel erg belangrijk vind.
Onlangs mijn C rijbewijs gehaald samen met code 95. Nu alleen nog het CE rijbewijs.

Ik heb er alle vertrouwen in!


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Valkenburg

11-05-2019
9,0

Ervaring: Tbv be rijbewijs. Ik ben de eerste keer gezakt. Ik denk dat een dag eigenlijk te kort was. Tweede keer geslaagd. Daarbij frank als instructeur gehad. Die zorgde voor een ontspannen relaxte sfeer waardoor de rijlessen en het examen daarna zeer goed gingen. Heel erg blij met zijn aanpak


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Maasbracht

11-05-2019
9,3

Ervaring: Goede rijschool, leuke rijinstructeur, goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Nieuwstadt

11-05-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Budel-Dorplein

11-05-2019
9,7

Ervaring: Korte en kordate instructie en opleiding. Precies zo kunnen plannen zodat het in mijn schema paste. Veel tips gehad en na één keer geslaagd! Zeer tevreden over deze rijinstructrice en rijschool.


Ja, ik beveel dit aan