Beoordelingen Verkeersschool Kennedy

8,8
294 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 294 beoordelingen

Mike uit Amsterdam

14-04-2019
10

Ervaring: Na veel gedoe met het cbr ben ik dankzei Kennedy geslaagd voor mijn rijbewijs, op dagen dat ik dacht dat ik me rijbewijs nooit zou halen, heb ik dankzij Kennedy het toch kunnen behalen, ik wil ze daar zeker voor bedanken!

Ik raad Kennedy bij iedereen aan voor de gastvrijheid en de persoonlijke benadering!



Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-04-2019
9,3

Ervaring: Uitstekende instructeurs voor motorlessen ondersteund door een goed team van de verkeersschool. Vakkundige kennis van de laatste theorie en praktijk, didactisch sterk en gericht op een goed verkeersinzicht en veilige verkeersdeelname.


Ja, ik beveel dit aan

Noa uit Amsterdam

06-04-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Kasper uit A’dam

31-03-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Amsterdam

22-03-2019
10

Ervaring: Ik ben heel blij met de begeleiding die ik bij Verkeersschool Kennedy heb gekregen en in het bijzonder bij Jan. Er is heel veel aandacht voor je persoonlijke leerproces. Jan ziet goed wat je nodig hebt en past zijn begeleiding daarop aan. Ik ben hem onwijs dankbaar voor de 'hobbels' die ik heb overwonnen en de goede rijbasis die ik daaraan heb overgehouden! Tot slot ook complimenten voor de dames achter de balie: altijd even aandacht, ontzettend lief en meedenkend. Kortom: een heel fijne plek om je rijbewijs te halen!


Ja, ik beveel dit aan

Anass

12-03-2019
8,3

Ervaring: Heb met Rachid gereden, en ik kan niks anders zeggen dan dat het uitmuntend goed was. Rachid kan snel zien wat je minpunten zijn , en er op een handige manier verbetering aan brengen. Heb mijn praktijk examen in 1 x gehaald en daar wil ik Rachid ook zeker voor bedanken!


Ja, ik beveel dit aan

Jolien uit Amsterdam

12-03-2019
9,7

Ervaring: Zeer fijne, vriendelijke mensen bij deze rijschool, ze zijn zeer betrokken bij hun leerlingen.
Les gehad bij Rachid Gaddur, een topinstructeur en in een keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Inez uit Amsterdam

08-03-2019
9,7

Ervaring: Hele goede en gezellige rijschool met aandacht voor het individu


Ja, ik beveel dit aan

Evan uit Amsterdam

07-03-2019
8,7

Ervaring: Really friendly personnel, I felt Michael was really competent and helpful; he found my problem areas really fast and helped me to improve. I also felt any time I had questions about driving or driving situations, he could explain everything perfectly. The only negative is sometimes the lesson times aren't very good, like in the middle of the day.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Amsterdam

05-03-2019
9,3

Ervaring: Zeer prettige rijschool. Ik heb erg genoten van de gegeven lessen en veel geleerd. De lessen waren goed gestructureerd en erg leuk om te volgen. De medewerkers en de rij instructeurs zijn erg gezellig en positief en zijn erg betrokken bij je vooruitgang.


Ja, ik beveel dit aan