Beoordelingen Verkeersschool Kennedy

8,7
231 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 231 beoordelingen

Jordi uit Amsterdam

14-07-2018
10

Ervaring: Altijd gezellig!
Leuke sfeer!
Perfecte rijlessen!
Top personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Amsterdam

13-07-2018
10

Ervaring: Echt fantastisch, lief leuk en professioneel


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Amsterdam

05-07-2018
7,3

Ervaring: Een leuke rijschool met vriendelijke medewerkers. Mijn rijinstructeur kon precies inschatten hoeveel lessen ik nodig had en daardoor heb ik mijn praktijk de eerste keer relatief makkelijk kunnen halen. Ook kan je zelf kiezen wanneer je lessen wilde volgen als je optijd aangeeft wanneer het jou uitkomt.


Ja, ik beveel dit aan

Lisette uit Amsterdam

30-06-2018
9,3

Ervaring: Als je een rijschool zoekt waar je snel en goed leert rijden van vakkundige instructeurs, dan moet je bij Kennedy zijn. Dankzij instructeur Rachid ben ik in één keer geslaagd.

Rachid zorgt ervoor dat je elke les een stap vooruitgaat, en dat je — ook als je geen natuurtalent bent — uiteindelijk echt zelfstandig en veilig kan rijden. Hij past z’n lesstijl aan op jouw persoonlijkheid en de dingen waar je moeite mee hebt, en is altijd aardig en geduldig. Ook als je voor de derde keer dezelfde stomme fout maakt, blijft hij gewoon rustig met je oefenen tot het de vierde keer wel goed gaat.

De hartelijke receptionistes zorgen ervoor dat je altijd ontspannen in de auto stapt, en denken goed met je mee om je lessen en examen in te plannen. Dankzij Kennedy vond ik het echt leuk om te leren rijden, en ga ik nu met een goed gevoel zelf de weg op. Thanks, jongens!


Ja, ik beveel dit aan

Vera uit Amsterdam

28-06-2018
8,7

Ervaring: Jan geeft ontzettend goed les! Er zit een sterke opbouw in zijn lessen, waardoor je blijft groeien als bestuurder t/m het laatste lesuur. Hij straalt rust uit en brengt deze ook over, waardoor je ontspannen aan het leren bent, waardoor je snel beter wordt. Mentaal bereid hij je ook voor op het spannende examen. Daarbij was het hartstikke gezellig en ga ik hem missen (en zijn vaste voorraad pepermuntjes en dropjes waar je zoveel van mag eten als je wilt). Lydia en Susan scheppen een natuurlijk gastvrije omgeving in de rijschool achter de balie en staan je bij in administratieve bijkomstigheden. Kortom, verkeersschool Kennedy is een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Thalia uit Amsterdam

29-05-2018
9,0

Ervaring: In de rijschool en in de auto is er altijd een gezellig sfeer! In de auto were er hard gewerkt maar ook zeker vaak gelachen. Rachid is een geduldige en gezellig man.


Ja, ik beveel dit aan

Rowan uit Amsterdam

14-05-2018
9,0

Ervaring: Met plezier ging ik naar mijn rijlessen toe. Op een professionele manier was het altijd gezellig en leerzaam. De sfeer bij kennedy is top. Bovenal heeft mijn instructeur mij heel goed leren autorijden. Je hoort vaak dat mensen na het behalen van hun rijbewijs alsnog bang zijn in de auto. Dat zal je hier niet overkomen, ze streven er echt naar om jou veilig en goed te laten voelen in de auto. En daar draait het uiteindelijk allemaal om! Rachid, bedankt toppertje!


Ja, ik beveel dit aan

Roderick uit Amsterdam

14-05-2018
9,3

Ervaring: Verkeerschool Kennedy heeft een erg positieve indruk op mij achter gelaten. Niet alleen heb ik mijn rijbewijs B gehaald, maar ben ik een stuk meer comfortabel geworden in het vekeer. Dit in het bijzonder door Rachid die mij met oneindig geduld opgeleid heeft tot een adequate en zelfverzekerde bestuurder. Het team bij Kennedy staat altijd voor je klaar als je vragen hebt en/of een les/(theorie)examen/tussentijdse toets ingeplanned of verplaatst moet worden. En het is dit totaal pakket dat het een erg prettige ervaring heeft gemaakt. Van harte aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan

Carmen uit Weerribben 20

03-05-2018
7,0

Ervaring: mijn ervaring met de rijschool is dat je echt merkt dat iedereen er op uit is jou zo goed mogelijk voor te bereiden voor het examen.
Met de hoop dat je zo snel mogelijk slaagd!
Steek jij er zelf in de periode dat je rijlessen hebt genoeg tijd en moeite in zal de rijschool dat voor jou ook zeker doen.
Een heel groot voordeel is dat de rijschool theorie en praktijk examen alvast inplant dus je hoeft geen 2 maanden te wachten op een plekje. Zo blijf je ook gemotiveerd om alles sneller te halen


Ja, ik beveel dit aan

Leanne uit Amsterdam

01-05-2018
9,0

Ervaring: Ik ben naar deze rijschool gekomen, omdat ik merkte dat het bij mijn eerste rijschool niet erg vlot ging. Nu lag dat ook deels aan mij, maar zodra ik begon bij Kennedy ging ik met grote sprongen vooruit. Instructeur was een vriendelijke, jonge, vlotte vent. Sfeer was altijd top. In de auto en in de rijschool.


Ja, ik beveel dit aan