Beoordelingen Verkeersschool Kennedy

8,7
225 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 225 beoordelingen

Rowan uit Amsterdam

14-05-2018
9,0

Ervaring: Met plezier ging ik naar mijn rijlessen toe. Op een professionele manier was het altijd gezellig en leerzaam. De sfeer bij kennedy is top. Bovenal heeft mijn instructeur mij heel goed leren autorijden. Je hoort vaak dat mensen na het behalen van hun rijbewijs alsnog bang zijn in de auto. Dat zal je hier niet overkomen, ze streven er echt naar om jou veilig en goed te laten voelen in de auto. En daar draait het uiteindelijk allemaal om! Rachid, bedankt toppertje!


Ja, ik beveel dit aan

Roderick uit Amsterdam

14-05-2018
9,3

Ervaring: Verkeerschool Kennedy heeft een erg positieve indruk op mij achter gelaten. Niet alleen heb ik mijn rijbewijs B gehaald, maar ben ik een stuk meer comfortabel geworden in het vekeer. Dit in het bijzonder door Rachid die mij met oneindig geduld opgeleid heeft tot een adequate en zelfverzekerde bestuurder. Het team bij Kennedy staat altijd voor je klaar als je vragen hebt en/of een les/(theorie)examen/tussentijdse toets ingeplanned of verplaatst moet worden. En het is dit totaal pakket dat het een erg prettige ervaring heeft gemaakt. Van harte aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan

Carmen uit Weerribben 20

03-05-2018
7,0

Ervaring: mijn ervaring met de rijschool is dat je echt merkt dat iedereen er op uit is jou zo goed mogelijk voor te bereiden voor het examen.
Met de hoop dat je zo snel mogelijk slaagd!
Steek jij er zelf in de periode dat je rijlessen hebt genoeg tijd en moeite in zal de rijschool dat voor jou ook zeker doen.
Een heel groot voordeel is dat de rijschool theorie en praktijk examen alvast inplant dus je hoeft geen 2 maanden te wachten op een plekje. Zo blijf je ook gemotiveerd om alles sneller te halen


Ja, ik beveel dit aan

Leanne uit Amsterdam

01-05-2018
9,0

Ervaring: Ik ben naar deze rijschool gekomen, omdat ik merkte dat het bij mijn eerste rijschool niet erg vlot ging. Nu lag dat ook deels aan mij, maar zodra ik begon bij Kennedy ging ik met grote sprongen vooruit. Instructeur was een vriendelijke, jonge, vlotte vent. Sfeer was altijd top. In de auto en in de rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Simon

15-04-2018
8,7

Ervaring: Bij rijschool Kennedy heb ik goed leren autorijden. Mijn instructeur (Rachid) heeft veel geduld en ervaring wat het rijden ten goede komt.


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Amsterdam

11-04-2018
8,7

Ervaring: Goede rijschool met een leuk team met ervaren en hele betrokken instructeurs. Ze geven opbouwende feedback en zorgen ervoor dat de lessen ontspannen verlopen, ook als het rijden even niet zo goed gaat.


Ja, ik beveel dit aan

Phuong uit Stadionweg 142, Amsterdam 1077 SX

09-04-2018
9,7

Ervaring: An amazing school with very patient and knowledgeable instructors and friendly and dedicated support staff. Cannot make it without your support. Highly recommend!


Ja, ik beveel dit aan

Lilian uit Amsterdam

31-03-2018
8,0

Ervaring: Erg tevreden, en flexibel qua rijlestijden (ook op zaterdag!). Erg fijne motorinstructrice, die begrijpt dat als het koud is of regent, je een extra pitstop nodig hebt ;-)
Zowel AVB als AVD in 1 keer gehaald! Super dus.


Ja, ik beveel dit aan

Stefanie uit Amsterdam

25-03-2018
9,3

Ervaring: Ik had vier maanden de tijd om mijn rijbewijs te halen, voordat ik voor onbepaalde tijd naar het buitenland zou vertrekken. Bij Verkeersschool Kennedy was ik aan het juiste adres: ik kreeg rijleraar Rachid toegewezen, die me intensief klaarstoomde voor het examen.

Dankzij zijn persoonlijke aanpak - echt, zowel de hartstikke lieve vrouwen bij de receptie als de rijlaren bij deze rijschool maken er zaak van om je écht te leren kennen, zodat je optimaal begeleid kunt worden - slaagde ik in één keer!

Rachid gaf me een schop onder mijn kont wanneer dat nodig was en wist het ondanks de stress die je als leerling bij het leren rijden soms ervaart, toch leuk te houden.

En misschien nog wel het belangrijkste van al en de hoofdreden voor deze hoge rating: leraar Rachid is niet 'zomaar' gefocust op je doen slagen voor het rij-examen. Dat is natuurlijk het einddoel, maar in de tussentijd zet hij werkelijk alles op alles om ervoor te zorgen dat je ook echt goéd kunt rijden, zodat je je na het examen veilig voelt wanneer je in je eentje de weg op gaat. Deze school (en leraar) moet je hebben!


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Amsterdam

21-03-2018
8,3

Ervaring: Hele professionele rijschool, hier leer je wat! Eerst gereden via een Groupon-bon en toen het verschil begrepen van hoe je echt autorijLES krijgt! Super!
En rijden met een Amsterdams accent heeft zeker zijn charme en humor! ;) Michael is een topper!


Ja, ik beveel dit aan