Beoordelingen Verkeersschool Kennedy

8,8
317 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 317 beoordelingen

Anoniem

25-06-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-06-2019
9,7

Ervaring: Leuke leerzame lessen gehad. Alles was goed geregeld en de communicatie was duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Yasin uit Amstelveen

24-06-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-06-2019
9,3

Ervaring: Fantastische rijschool! Met veel plezier, onder andere door het leuke personeel wat zich in tien bochten voor je wringt als dat nodig is, mijn motorrijbewijs gehaald nog net voor de zomer!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Amsterdam

21-06-2019
8,7

Ervaring: Professionale rijschool met fijne instructeurs!!


Ja, ik beveel dit aan

Jiska uit Amsterdam

19-06-2019
10

Ervaring: Eerlijk, goed, duidelijke communicatie, heel goede lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Wilsem

19-06-2019
10

Ervaring: Via een collega die jaren geleden zijn rijbewijs bij jullie gehaald heeft bij deze rijschool terecht gekomen.

Vanaf moment 1 een super comfortabele sfeer, zowel in de zaak als in de auto bij Jan Soetens.
Ook direct door de mensen achter de balie gezegd dat als het niet zou klikken met de rij-instructeur dat ik kon ruilen.
Maar ik had me geen betere rij-instructeur kunnen bedenken dan Jan Soetens.
Super fijn gereden en me rijbewijs in 1x gehaald.
Ook fijn dat als je een keer niet kon op een geplande datum dat dit geen probleem was als dit goed van te voren aangegeven zou worden.
Maar ook als er een plekje vrij kwam dat ze zelf contact zochten met jou om een extra les in te plannen.

Al met al, super blij dat ik voor rijschool kennedy heb gekozen.

Bedankt voor de goeie zorgen.


Ja, ik beveel dit aan

Klant uit Amsterdam

16-06-2019
1,0

Ervaring: Slecht bedrijf! ze kunnen je leuk overtuigen daar geen ik ze n 9 voor. Maaar, heb mevrouw van de klantenservice aan de lijn gehad , eerste gesprek super lief! 2e gesprek (wat ook opgenomen is) spreekt voor zich zelf , en daar in komt haar waren aard naar boven. en wat n naar misselijk vrouwtje blijkt ze dan te zijn zeg. Ga aub voor wat n andere rijschool deze is nog duur ook.


Emiel uit Amsterdam

11-06-2019
8,3

Ervaring: Enorm goede lessen gehad, René heeft mij perfect voorbereid op het uiteindelijke examen, die ik in 1 keer heb kunnen halen!


Ja, ik beveel dit aan

Liz uit Hazerswoude-Rijndijk

23-05-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan