Beoordelingen Verkeersschool Mattemburgh B.V.

8,8
205 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,4
191 t/m 200 van 205 beoordelingen

Toby uit Bergen op Zoom

08-01-2014
10

Ervaring: Bijzonder goed! De vaardigheid en professionaliteit van alle medewerkers tot aan de eigenaar is uitstekend. Bij de planning van lessen wordt de grootsts mogelijke moeite genomen om een passend rooster samen te stellen. De deskundigheid van de instructeur is verbluffend goed, vooral het inschatten van de benodigde lestijd.


Ja, ik beveel dit aan

Silvana uit Steenbergen

08-01-2014
9,7

Ervaring: Mijn ervaring met het bedrijf is goed. Ik heb geen problemen ondervonden en ik beveel het echt aan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-12-2013
8,3

Ervaring: Een goede service en deskundige begeleiding!


Ja, ik beveel dit aan

philip uit Halsteren

06-12-2013
9,0

Ervaring: Ik ben erg tevreden over de service, er wordt naar je geluisterd en met je wensen rekening gehouden.
Instructie verliep duidelijk en sfeer was zo dat ik plezier in t rijden kreeg en er in korte tijd veel van opstak.
Kortom fijne/goede rijschool.
Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Yannick uit Bergen op Zoom

24-10-2013
8,7

Ervaring: wij zijn uiterst tevreden over de professionaliteit van Mattenburgh. Zowel de begeleiding, de rijlessen, de instructeur en de administratie zijn goed geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Meyke uit Dinteloord

18-10-2013
9,3

Ervaring: Mijn ervaringen met rijschool Mattemburgh zijn zeer positief. Binnen 3 maanden zowel mijn theorie- als praktijkexamen gehaald voor de personenauto. Tijdens de theoriecursus heerste er een relaxte en gemoedelijke sfeer, en de praktijklessen waren altijd gezellig en ontspannen. Spanningen die ik had bij het rijden werden dan ook compleet weggenomen. Ontzettend aardige medewerkers op kantoor, en hele leuke instructeurs die absoluut het beste met je voor hebben. Ik ga deze rijschool bij iedereen aanbevelen, en mijn ouders ook!


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Dinteloord

18-10-2013
10

Ervaring: Jaaaa afgelopen donderdag in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs!
Ik kijk met erg veel plezier terug op mijn rijopleiding. Mattemburgh, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Halsteren

18-10-2013
8,7

Ervaring: Ik heb een goede ervaring gehad. De rijlessen vond ik heel leuk om te hebben en ik heb er naar mij gevoel veel en snel van geleerd. Laurent was een topinstructeur waarbij je op je gemakt en met plezier in de auto zit.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Bergen op Zoom

17-09-2013
9,3

Ervaring: Afgelopen woensdag voor het bromfietsrijbewijs geslaagd.
Theorielessen gevolgd en theorie-examen in 1 keer gehaald. Vervolgens praktijkexamen voor bromfiets ook in 1 keer gehaald!
Mattemburgh, tot het autorijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Matthjs uit Hoogerheide

28-06-2013
10

Ervaring: Opfriscursus gedaan met een gesloten hoge aanhangwagen ivm aanschaf langere caravan. Veel geleerd, uitstekende begeleiding van deskundig en ervaren instructeur. Zeker een aanrader voor iedereen die met de caravan op pad gaat!!


Ja, ik beveel dit aan