Beoordelingen Verkeersschool Metro V.O.F.

9,1
149 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 149 beoordelingen

Ennio uit Den Haag

20-05-2019
9,0

Ervaring: Wat mij betreft gingen de lessen, betalingen en afspraken erg goed. Ik heb top lessen gehad van mijn rijinstructeur George. Al met al een goede ervaring bij verkeersschool Metro.


Ja, ik beveel dit aan

Sophia uit Den Haag

01-05-2019
9,3

Ervaring: Leerzame, gezellige en top rijlessen gehad bij Jules!! Daardoor in 1x mijn rijbewijs gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Kristo uit Den Haag

30-04-2019
9,0

Ervaring: Ik heb hele goede rijles gehad van instructeur Jules. Ik heb er samen met Jules hard aan gewerkt en ben in 1 keer geslaagd. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan, heb alleen maar positieve ervaringen met deze rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Den-Haag

18-04-2019
8,0

Ervaring: Goede rijschool. Ik heb met plezier mijn rijlessen gedaan en ik wil George bedanken voor de goede begeleiding. hij hielp me echt goed.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Den Haag

03-04-2019
10

Ervaring: Ik heb een zeer goede ervaring met rijschool Metro. Vooral met mijn rijinstructuer Jules heb een een gezellige en leerzame tijd gehad. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-03-2019
7,0

Ervaring: Redelijk tevreden met Metro. Mijn rij instructeur George wil ik bedanken voor zijn inzicht en raad. Heb mede dankzij hem mijn rijbewijs in een keer gehaald. Ik zal verkeersschool Metro aanraden aan wie opzoek is naar een rijschool die serieus werkt aan je vaardigheden.


Ja, ik beveel dit aan

thimo uit Den Haag

25-02-2019
10

Ervaring: A2 rijbewijs gehaald. Alles in 1 keer.


Ja, ik beveel dit aan

Shelly uit Den Haag

07-02-2019
10

Ervaring: Ik heb een hele goede ervaring met rijschool Metro! George had altijd erg veel geduld en gaf altijd duidelijke aanwijzingen en feedback waardoor ik goed wist waar ik aan toe was. Dit was heel erg fijn.

Heel erg bedankt Metro en George!


Ja, ik beveel dit aan

Sean uit Den Haag

28-01-2019
8,0

Ervaring: Ik vond een hele fijne rijschool. Ook ben ik heel goed begeleid door mijn rijinstructeur George!!


Ja, ik beveel dit aan

Vanessa uit 's-Gravenhage

26-11-2018
10

Ervaring: Yahoooooooo! In een keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Jules. Heel erg bedankt, ik vond de lessen gezellig en we konden over alles praten. Je was altijd heel geduldig met mij ondanks dat ik eigenwijs en koppig was. Veel goede tips. Fijn dat de lessen flexibel ingepland konden worden. Vandaag mijn rijbewijs opgehaald en gelijk gereden. Nu heel veel rijden en van de zomer kan ik lekker zelf mijn brandweerauto rijden :D

P.s. Ik mis wel de stoelverwarming van de lesauto!;)


Ja, ik beveel dit aan