Beoordelingen Verkeersschool Metro V.O.F.

9,1
144 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 144 beoordelingen

Anoniem

11-03-2019
7,0

Ervaring: Redelijk tevreden met Metro. Mijn rij instructeur George wil ik bedanken voor zijn inzicht en raad. Heb mede dankzij hem mijn rijbewijs in een keer gehaald. Ik zal verkeersschool Metro aanraden aan wie opzoek is naar een rijschool die serieus werkt aan je vaardigheden.


Ja, ik beveel dit aan

thimo uit Den Haag

25-02-2019
10

Ervaring: A2 rijbewijs gehaald. Alles in 1 keer.


Ja, ik beveel dit aan

Shelly uit Den Haag

07-02-2019
10

Ervaring: Ik heb een hele goede ervaring met rijschool Metro! George had altijd erg veel geduld en gaf altijd duidelijke aanwijzingen en feedback waardoor ik goed wist waar ik aan toe was. Dit was heel erg fijn.

Heel erg bedankt Metro en George!


Ja, ik beveel dit aan

Sean uit Den Haag

28-01-2019
8,0

Ervaring: Ik vond een hele fijne rijschool. Ook ben ik heel goed begeleid door mijn rijinstructeur George!!


Ja, ik beveel dit aan

Vanessa uit 's-Gravenhage

26-11-2018
10

Ervaring: Yahoooooooo! In een keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Jules. Heel erg bedankt, ik vond de lessen gezellig en we konden over alles praten. Je was altijd heel geduldig met mij ondanks dat ik eigenwijs en koppig was. Veel goede tips. Fijn dat de lessen flexibel ingepland konden worden. Vandaag mijn rijbewijs opgehaald en gelijk gereden. Nu heel veel rijden en van de zomer kan ik lekker zelf mijn brandweerauto rijden :D

P.s. Ik mis wel de stoelverwarming van de lesauto!;)


Ja, ik beveel dit aan

Brian uit Den Haag

03-11-2018
8,3

Ervaring: Heel blij en tevreden dat ik voor Verkeerschool Metro heb gekozen. Een echte aanrader. Mijn instructeur was geduldig en gaf direct en concrete feedback over mijn rijvaardigheid. Hierdoor kon ik steeds beter en zekerder rijden en uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs dan in een keer gehaald.

Vele dank aan Metro en George. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Damien uit Den Haag

29-10-2018
8,3

Ervaring: Een fijne rijschool en op soepele wijze mijn rijbewijs B in één keer kunnen halen.
Mede dankzij George directe aanpak wist ik continue waar ik aan moest werken. Ook was hij erg soepel met inplannen van de lessen ondanks mijn drukke rooster.
Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Gino uit Den Haag

25-10-2018
8,7

Ervaring: In een keer geslaagd met dank aan George! Erg goede rijlessen zeker het geld waard.


Ja, ik beveel dit aan

Sona uit Den Haag

04-10-2018
10

Ervaring: Ik ben super tevreden! Theorie en praktijk in 1 keer gehaald. Jules, grote bedankt voor je harde werk en veel gedoelte ;) kan niet voor een betere instrukteur vragen!


Ja, ik beveel dit aan

Yunus uit Rotterdam

25-09-2018
10

Ervaring: Ik wil graag ton en ron bedanken voor hun inzet en tijd het zijn geweldige rij instructeuren die je alles goed uitleggen en mee kan lachen.

Nogmaals bedankt heren.


Ja, ik beveel dit aan