Beoordelingen Verkeersschool Metro V.O.F.

9,1
139 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 139 beoordelingen

Brian uit Den Haag

03-11-2018
8,3

Ervaring: Heel blij en tevreden dat ik voor Verkeerschool Metro heb gekozen. Een echte aanrader. Mijn instructeur was geduldig en gaf direct en concrete feedback over mijn rijvaardigheid. Hierdoor kon ik steeds beter en zekerder rijden en uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs dan in een keer gehaald.

Vele dank aan Metro en George. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Damien uit Den Haag

29-10-2018
8,3

Ervaring: Een fijne rijschool en op soepele wijze mijn rijbewijs B in één keer kunnen halen.
Mede dankzij George directe aanpak wist ik continue waar ik aan moest werken. Ook was hij erg soepel met inplannen van de lessen ondanks mijn drukke rooster.
Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Gino uit Den Haag

25-10-2018
8,7

Ervaring: In een keer geslaagd met dank aan George! Erg goede rijlessen zeker het geld waard.


Ja, ik beveel dit aan

Sona uit Den Haag

04-10-2018
10

Ervaring: Ik ben super tevreden! Theorie en praktijk in 1 keer gehaald. Jules, grote bedankt voor je harde werk en veel gedoelte ;) kan niet voor een betere instrukteur vragen!


Ja, ik beveel dit aan

Yunus uit Rotterdam

25-09-2018
10

Ervaring: Ik wil graag ton en ron bedanken voor hun inzet en tijd het zijn geweldige rij instructeuren die je alles goed uitleggen en mee kan lachen.

Nogmaals bedankt heren.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Den Haag

25-09-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Aziz

14-08-2018
9,7

Ervaring: Zeer goede rijschool, zowel door de mensen op kantoor als door rij instructeurs ben ik zeer goed geholpen.

Na een scheve schaats gereden te hebben, kwam ik bij deze rijschool terecht. Voorheen had ik gelest bij een rijschool uit Rotterdam. Ik had al een aantal examens gedaan voor de categorie vrachtwagen. Ik zakt en een paar keer is mij zelfs door de examinatoren verteld dat ik eigenlijk moest gaan lessen en eerst mijn rij niveau op een aanvaardbaar niveau moest brengen alvorens ik examen ging aanvragen. Ondanks dat ik bij die rijschool heel veel rijlessen heb genomen was het niveau nog lang niet voldoende.

Op een gegeven moment werd die rijinstructeur van die rijschool ook bot en begon zijn frustratie op subtiele wijze af te reageren. Ik had aanleg X niet en aanleg Y niet. Een andere instructeur vond weer dat die examinatoren om persoonlijke redenen kandidaten bewust lieten zakken. Om zo hun onvermogen te kunnen camoufleren.

Ik had er toen geen zin in belande uiteindelijk bij deze rijschool bij Ton en Ron. En wat een verschil. Ton vertelde mij ongeveer hetzelfde verhaal als wat de examinatoren mij eerder vertelden. Ik had nog niet het niveau bereikt en moest eerst aan gaan werken en er moesten ook dingen afgeleerd worden.

Ik had na zoveel rijexamens gevoelsmatig al het vertrouwen kwijt en ging zelfs denken dat ik niet in staat ben om te kunnen slagen. Misschien miste ik wel een bepaalde aanleg.

Ik kreeg bij Ton en Ron gaandeweg meer zelfvertrouwen en na elke rijles had ik het gevoel iets geleerd te hebben en kon inzien wat er mis is gegaan en waarom het mis is gegaan. Bij de rijschool in Rotterdam was dat niet het geval en bleef hoeveel ik ook gelest heb op hetzelfde (slechte) niveau hangen.

Als Ton en Ron zo'n moeilijk geval als ik kunnen voorbereiden op het examen om de examinator tevreden te stellen dan lukt het ook de meeste mensen wel. De examinator was zelfs zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Den Haag

03-08-2018
10

Ervaring: In één keer AVB & AVD (motor) gehaald bij deze toppers! Goede instructeurs en flexibele tijden. Alles werd goed uitgelegd en je ziet dan ook dat ze hier al jaren ervaring hebben in het geven van lessen. Harstikke bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Maurits

13-07-2018
9,3

Ervaring: Bij verkeersschool Metro heb ik mijn A rijbewijs gehaald. Ik was al in het bezit van het A2 rijbewijs, ik heb dus via de getrapte manier examen gedaan. In totaal heb ik 6 (gewone) lessen gevolgd en één uurtje privé rijden voor het examen. Deze lessen waren allemaal prima en de instructeur/instructrice (Ron en Monica) waren duidelijk en straight to the point. Daar houd ik van. Een les heb ik gemist door een communicatief misverstand. Dat is door Katinka top opgelost, daardoor kon ik alsnog deze les volgen voordat ik aan mijn examen begon.
Kortom: Als je een rijbewijs nodig hebt dan raad ik verkeersschool Metro zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Soraya uit Delft

12-07-2018
10

Ervaring: Ik heb 6 instructeurs gehad voordat ik bij George kwam lessen. Ik heb in de afgelopen 10 maanden meer geleerd dan voorheen. George is heel rustig, geeft goed uitleg en laat je je zelfverzekerdheid vinden. Bedankt voor alles George, dankzij durf ik nu zelfverzekerd de weg op!


Ja, ik beveel dit aan