Beoordelingen Verkeersschool Nelen

8,4
990 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
  • Lesvoertuig 8,8
  • Communicatie 8,6
  • Lestijden 8,7
  • Instructeur 9,2
  • Klantvriendelijkheid 8,8
1 t/m 10 van 990 beoordelingen

Tess uit Diemen

17-10-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Stephanie uit Amsterdam

17-10-2017
10

Ervaring: Ik ben super tevreden met Nelen als ik dit mort vergelijken met de vorige rijschool. Waarom ik dat ben is om de volgende redenen:
- de instructeur (Paul) heeft mij geleerd om bewust te rijden.
- er is een tactiek op mij uitgevoerd wat meehielp en dat was het hardop vertellen wat ik aan het doen ben tijdens het autorijden.
- alhoewel Paul vaak genoeg streng heeft hij me daardoor erg gemotiveerd en me het gevoel gegeven dat ik het kan
- tot slot; het is belangrijk dat je een goede coach hebt en dat heb ik gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Duivendrecht

16-10-2017
9,0

Ervaring: Erg vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Gabrielle uit Amsterdam

16-10-2017
9,7

Ervaring: Ik ben heel tevreden over mijn rijlessen met Rene. Hij is streng wanneer het moet en maakt er toch altijd een gezellige boel van. Ga zijn grapjes missen! In 1 keer geslaagd ook nog :-D


Ja, ik beveel dit aan

pouya uit Amsterdam

15-10-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Mustafa uit Amsterdam

14-10-2017
9,7

Ervaring: Zeer tevreden. Professionele en flexibele rijschool met top instructeur Marcel de Ridder.
In 1 keer geslaagd nu richting de CE


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Amsterdam

14-10-2017
7,7

Ervaring: Hele fijne rijschool. Alles is goed geregeld. Helaas wel door omstandigheden 3 keer moet wisselen van rijinstructeur. Maar was echt heel blij met mijn laatste instructeur Alex!


Ja, ik beveel dit aan

Bayram uit Amsterdam

12-10-2017
10

Ervaring: Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Florian uit Amsterdam

11-10-2017
10

Ervaring: Erg prettig! Altijd vriendelijk en snel geholpen met in principe alles. Strakke organisatie en goede instructeur (jordy van der vaart)


Ja, ik beveel dit aan

Jori uit Amsterdam

10-10-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan