Beoordelingen Verkeersschool Nelen

8,4
902 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 7,8
  • Lesvoertuig 8,8
  • Communicatie 8,6
  • Lestijden 8,7
  • Instructeur 9,2
  • Klantvriendelijkheid 8,8
1 t/m 10 van 902 beoordelingen

Liselotte uit Amsterdam

23-06-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Weesp

23-06-2017
7,7

Ervaring: erg goede rijschool! Jan Schaper een erg goede rij instructeur, ben erg blij dat ik rijles van hem heb gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Syl uit A.

22-06-2017
9,3

Ervaring: Mijn zoon heeft zijn scooter theorie en praktijk in Purmerend gehaald. Ondanks dat hij niet zo makkelijk leert, bleef iedereen geduldig en is hij geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Firas uit Almere

22-06-2017
3,3

Ervaring: slechte rijschool ongeduldig en onervaren instructeurs ik heb 60 lessen genomen voor met vrachtwagen met lessen geen goed volgens de rijinstructeur het zelfde heb ik gedaan met me rijexamens en het resultaat onvoldoende niet intrappen de enige wat goed is de pand


Sammie uit Uithoorn

21-06-2017
8,3

Ervaring: ervaring ja bij Nelen zie je dat aan alles ze weten heel goed waar ze het over hebben ik kan niets anders zeggen dan ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Amsterdam

20-06-2017
10

Ervaring: Leuke tijd gehad tijdens de lessen. Goede sfeer en duidelijke fijne lessen waarin ik snel heb kunnen leren motor rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Beau uit Amsterdam

19-06-2017
9,3

Ervaring: Goede rijschool met positieve aandacht naar en voor de leerling


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Amsterdam

19-06-2017
10

Ervaring: Erg prettig, correct en met resultaat!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Amstelveen

18-06-2017
8,0

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Benjamin uit Almere

17-06-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan