Beoordelingen Verkeersschool Nelen

8,4
947 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 7,8
  • Lesvoertuig 8,8
  • Communicatie 8,6
  • Lestijden 8,7
  • Instructeur 9,2
  • Klantvriendelijkheid 8,8
1 t/m 10 van 947 beoordelingen

Bryan uit Amsterdam

23-08-2017
9,0

Ervaring: Bij Nelen haal je gegarandeert je rijbewijs.Alles wordt eenvoudig,duidelijk en helder uitgelegd.Begeleiding is ook goed.TOP.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Amsterdam

21-08-2017
8,0

Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

E.A. uit Amsterdam

16-08-2017
8,0

Ervaring: Bjorn dank je wel voor je goede rijlessen en geduldige aanpak.


Ja, ik beveel dit aan

M.J. uit Hillegom

16-08-2017
10

Ervaring: Rustig en geduldig krijg je uitleg totdat je het begrijpt. De instructeurs geven je de tijd en de ruimte om je de gelegenheid te geven zodat je kan leren wat je moet weten en kunnen.


Ja, ik beveel dit aan

Lucia uit Amsterdam

16-08-2017
8,7

Ervaring: Professioneel georganiseerde rijschool, met handig plannings- en betalingssysteem. Ik heb les gehad van Roy Mosselman, een ontspannen instructeur, die mij de tijd gaf aan de auto te wennen. Ook gaf hij goed uitleg over de verschillende manoeuvres. Zijn instructies voor het in- en uitvoegen en wat je moet zien in de spiegels hebben mij over mijn snelwegangst heengeholpen. Via whatsapp konden wij snel en makkelijk communiceren. Ik ben in één keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

t

15-08-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Badhoevedorp

15-08-2017
9,0

Ervaring: Zeer goede instructie, op tijd en ook in de voorbereiding nauwkeurig.


Ja, ik beveel dit aan

Roy

14-08-2017
8,5

Ervaring: Ik heb bij dit bedrijf C en CE gehaald en heb hier zeer positieve ervaringen mee.
Voornamelijk heb ik voor beide rijbewijzen les gehad van instructeur Ger en deze man is zeer kundig, duidelijk en heeft veel mensenkennis.
Ik kan deze verkeersschool bij iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Amsterdam

12-08-2017
7,5

Ervaring: Over het geheel waren de lessen van beide instructeurs erg goed. Ik vond het alleen niet fijn dat ik van instructeur moest veranderen na maar 5 lessen. Er werd niet gecommuniceerd tussen de instructeurs over waar mijn niveau lag en we moesten daarom wat dingen overnieuw doen zodat de tweede instructeur kon zien hoe ver ik was in het leer proces. Ik vind dat de twee instructeurs ook even kort hadden kunnen doornemen wat ik als leerling nog moest leren ipv dat alleen ik deze informatie moest geven en dingen moest herhalen. De eerste instructeur had namelijk ook niks ingevuld op mijn vorderingenkaart in the App. Met mijn studenteninkomen waren deze extra rijleskosten niet echt gewenst. Voor de rest ben ik tevreden en blij met de manier waar op ik les heb gekregen van beide instructeurs. Dank aan hun allebei!


Ja, ik beveel dit aan

Christina uit Diemen

11-08-2017
10

Ervaring: Super goed, leuk, gezellig en er word goed aandacht besteed aan wat de leerling beter kan doen.


Ja, ik beveel dit aan