Beoordelingen Verkeersschool Noordzee

8,4
392 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 392 beoordelingen

Manouk uit Delft

19-02-2019
10

Ervaring: Rijden bij deze rijschool was de perfecte combinatie van goed leren rijden en gezelligheid. Er werd goed en duidelijk uitgelegd. Na een situatie waarbij het niet helemaal goed ging, wordt hier direct op teruggekomen zodat je precies nog weet waar het over gaat. Tussendoor was er natuurlijk altijd nog tijd om te praten en te lachen. Een echte aanrader dus, in ieder geval met Bernd als instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Bernd uit Den Hoorn

19-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Bente uit Den haag

14-02-2019
10

Ervaring: Super! Genoten van alle lessen en goede zorg!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-02-2019
8,3

Ervaring: BE rijbewijs gedaan en gehaald. Aad is een deskundig instructeur en weet goed wat er verwacht wordt tijdens het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Tycho uit Nootdorp

11-02-2019
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Eline uit Den hoor

07-02-2019
8,7

Ervaring: Ik heb de rijschool heel positief ervaren. Mijn instructeur wilde altijd tijd vrij maken voor een rijles en bleef onder alle omstandigheden rustig.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Delft

06-02-2019
9,0

Ervaring: Zeer fijne rijschool met een goede focus op de leerling. Instructeur Aad is kort en krachtig in de communicatie, hij geeft precies aan waar je aandachtspunten liggen zodat je toewerkt naar de verschillende examens en uiteraard de juiste rijvaardigheid. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

hanna uit delft

26-01-2019
8,7

Ervaring: Goede rijschool. En een zeer ervaren instructeur.
Zeker aan te raden


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Delft

12-01-2019
5,0

Ervaring: Instucteur legt slecht uit. Kan niet opbouwende kritiek geven. Schreeuwt tegen je. Je mag hem geen vragen stellen want dan zegt hij: dat moet je al weten, dat ga ik je niet vertellen. Wel veel plek om te lessen.


fmd uit delft

08-01-2019
8,0

Ervaring: Dezr rijschool voldoet aan alle eisen waar men maar en kan wensen.


Ja, ik beveel dit aan