Beoordelingen Verkeersschool Ruud Schreijer

9,0
169 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Informatieverstrekking: 9,0
  • Instructeur: 9,4
  • Beoordeling lesvoertuig: 9,0
  • Lestijden: 8,9
  • Bereikbaarheid (email/tel.): 9,3
  • Verwachtingen verkeersschool: 9,3
1 t/m 10 van 169 beoordelingen

Maike

26-01-2018
9,7

Ervaring: Ik vond het hele fijne lessen en was erg blij met de persoonlijke aanpak tijdens de lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Ferdy uit ZWAAG

16-01-2018
9,0

Ervaring: Ik heb de lessen van Richard altijd erg leuk gevonden. Motorrijden word je op je eigen tempo op een zeer duidelijke en leuke manier geleerd. Een zeer deskundige instructeur met veel humor en duidelijkheid. Het zal even wennen zijn, zelf rijden zonder Richard in m'n helm, maar ik ga mijn motorcariere nu zelfverzekerd tegemoet! Dank!


Ja, ik beveel dit aan

Andreas uit Medemblik

09-01-2018
9,3

Ervaring: Ik heb de motorlessen altijd als leuk en leerzaam ervaren. De sfeer ontspannen en relaxed. De instructies waren altijd duidelijk en door het steeds kritischer kijken en op kleine foutjes van mij te letten heeft Richard ervoor gezorgd dat zelfs ik in één keer geslaagd ben voor mijn A-rijbewijs.
Nogmaals bedankt!!
Groet, Andreas


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Hoorn

08-01-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Zwaag

04-01-2018
7,0

Ervaring: Uiteindelijk met een goed gevoel mijn examen ingegaan en deze in een keer gehaald! Fijne lesauto, die van alle gemakken voorzien was.


Ja, ik beveel dit aan

Ricky uit Hoorn

15-12-2017
10

Ervaring: SUPER SOCIAAL BEDRIJF!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-12-2017
9,7

Ervaring: In een woord: Geweldig! Vriendelijke vakbekwame rijinstructeur die de tijd neemt om alles op een goede en duidelijke manier uit te leggen. Deze rijschool is een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Hoorn

04-12-2017
10

Ervaring: Mijn verjaardagscadeau was een motor rijles bij verkeersschool Ruud Schreijer. Met veel plezier heb ik altijd de rijlessen volbracht. Er was altijd ruimte om te discussiëren over bepaalde situaties met Richard (ook al had hij bijna altijd zoniet altijd gelijk 😂). Hun kennis en kunde sluiten heel goed aan bij de eisen die worden gesteld voor het examen. Mede dankzij hun ben ik dan ook in 1x geslaagd. Ik raad eenieder dan ook deze rijschool aan. Ik wil hun dan ook danken voor al hun hulp en adviezen. Ik zal de stem van Richard nog lang in m’n helm horen. 😉 maar mede hierdoor ga ik vol vertrouwen de weg op. Bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Hoorn

03-12-2017
8,3

Ervaring: Positief, professioneel, ervaren, gedreven, meedenken,


Alexandra uit Nibbixwoud

19-11-2017
10

Ervaring: Ik ben blij dat ik voor deze verkeersschool heb gekozen. De rijlessen met Ruud waren duidelijk, leerzaam en gezellig! Zeker een aanrader! Ik heb mijn zelfvertrouwen kunnen opbouwen en kan nu veilig en met plezier gaan autorijden.


Ja, ik beveel dit aan