Beoordelingen Verkeersschool Ruud Schreijer

9,0
158 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Informatieverstrekking: 9,0
  • Instructeur: 9,4
  • Beoordeling lesvoertuig: 8,9
  • Lestijden: 8,9
  • Bereikbaarheid (email/tel.): 9,3
  • Verwachtingen verkeersschool: 9,3
1 t/m 10 van 158 beoordelingen

Luuk uit Hoorn

12-10-2017
10

Ervaring: Vandaag ben ik en 1 keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Ik heb een top tijd gehad tijdens de lessen. Tijdens de lessen heb ik deskundige uitleg gehad en de nadruk lag altijd op het veilig rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Lydia uit Hoorn

04-10-2017
10

Ervaring: Ik heb de motorrijlessen als zeer prettig ervaren. Richard legt duidelijk en rustig uit wat ervan je verwacht wordt. Top instructeur. Richard bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Hoorn

23-09-2017
10

Ervaring: Zeer fijne rijschool, heb Motorrijlessen gevolgd bij Richard. Fijne vent, veel geduld en leert je echt motorrijden. Je kan merken dat hij heel veel ervaring heeft. Ik heb 10 lessen voor avb en 10 voor avd gehad en in 1 keer geslaagd. Richard weet je precies de fijne kneepjes van het motorrijder bij te brengen zodat je goed voorbereid bent voor je examens maar bovenal een veilige en kundige rijder te worden. Hij weet ook precies de vinger op de zere plek te leggen als het een keertje niet lekker gaat om je zo bewust te maken wat je fout doet. Heel fijn want dan weet je waar je aan moet werken. Richard bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-09-2017
7,7

Ervaring: heel fijn dat er flexibiliteit was met lestijden en het altijd gezellig was.


Ja, ik beveel dit aan

Laurynas uit Hoorn

20-09-2017
10

Ervaring: Echt een top rijschool, had het al van te voren gehoord maar nu zelf ervaren, hele vriendelijke manier om les te krijgen, zeker een aanrader zonder twijfel


Ja, ik beveel dit aan

Anthony uit Hoorn

20-09-2017
10

Ervaring: Geweldige ervaring en tips..!! Top instructeur.
Bedankt Richard het was gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Damion uit Hoorn

19-09-2017
9,0

Ervaring: Top instructeur, komt altijd zijn afspraken na en onthoudt alles. Weet ook goed in te spelen op je persoonlijkheid wat uiteindelijk helpt bij de lessen👍🏼

Zal deze rijschool zeker aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Jorick uit Midwoud

14-08-2017
8,7

Ervaring: Piet is deskundig en heeft een zeer persoonlijke aanpak met humor, geduld en flexibiliteit. Dat maakt het de lessen niet alleen leerzaam maar ook leuk.


Ja, ik beveel dit aan

Bente uit Schermerhorn

07-08-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Zwaag

05-08-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan