Beoordelingen Verkeersschool Ruud Schreijer

9,0
163 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Informatieverstrekking: 9,0
  • Instructeur: 9,4
  • Beoordeling lesvoertuig: 8,9
  • Lestijden: 8,9
  • Bereikbaarheid (email/tel.): 9,3
  • Verwachtingen verkeersschool: 9,3
1 t/m 10 van 163 beoordelingen

Anoniem

11-12-2017
9,7

Ervaring: In een woord: Geweldig! Vriendelijke vakbekwame rijinstructeur die de tijd neemt om alles op een goede en duidelijke manier uit te leggen. Deze rijschool is een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Hoorn

04-12-2017
10

Ervaring: Mijn verjaardagscadeau was een motor rijles bij verkeersschool Ruud Schreijer. Met veel plezier heb ik altijd de rijlessen volbracht. Er was altijd ruimte om te discussiëren over bepaalde situaties met Richard (ook al had hij bijna altijd zoniet altijd gelijk 😂). Hun kennis en kunde sluiten heel goed aan bij de eisen die worden gesteld voor het examen. Mede dankzij hun ben ik dan ook in 1x geslaagd. Ik raad eenieder dan ook deze rijschool aan. Ik wil hun dan ook danken voor al hun hulp en adviezen. Ik zal de stem van Richard nog lang in m’n helm horen. 😉 maar mede hierdoor ga ik vol vertrouwen de weg op. Bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Hoorn

03-12-2017
8,3

Ervaring: Positief, professioneel, ervaren, gedreven, meedenken,


Alexandra uit Nibbixwoud

19-11-2017
10

Ervaring: Ik ben blij dat ik voor deze verkeersschool heb gekozen. De rijlessen met Ruud waren duidelijk, leerzaam en gezellig! Zeker een aanrader! Ik heb mijn zelfvertrouwen kunnen opbouwen en kan nu veilig en met plezier gaan autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

Amanda uit Zwaag

15-11-2017
10

Ervaring: Wat een goeie rijschool! Richard ( motor instructeur) is geduldig en heeft humor. Ook erg belangrijk : ) Ik heb erg fijne en goede lessen gehad! Bedankt daarvoor!!


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Hoorn

12-10-2017
10

Ervaring: Vandaag ben ik en 1 keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Ik heb een top tijd gehad tijdens de lessen. Tijdens de lessen heb ik deskundige uitleg gehad en de nadruk lag altijd op het veilig rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Lydia uit Hoorn

04-10-2017
10

Ervaring: Ik heb de motorrijlessen als zeer prettig ervaren. Richard legt duidelijk en rustig uit wat ervan je verwacht wordt. Top instructeur. Richard bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Hoorn

23-09-2017
10

Ervaring: Zeer fijne rijschool, heb Motorrijlessen gevolgd bij Richard. Fijne vent, veel geduld en leert je echt motorrijden. Je kan merken dat hij heel veel ervaring heeft. Ik heb 10 lessen voor avb en 10 voor avd gehad en in 1 keer geslaagd. Richard weet je precies de fijne kneepjes van het motorrijder bij te brengen zodat je goed voorbereid bent voor je examens maar bovenal een veilige en kundige rijder te worden. Hij weet ook precies de vinger op de zere plek te leggen als het een keertje niet lekker gaat om je zo bewust te maken wat je fout doet. Heel fijn want dan weet je waar je aan moet werken. Richard bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-09-2017
7,7

Ervaring: heel fijn dat er flexibiliteit was met lestijden en het altijd gezellig was.


Ja, ik beveel dit aan

Laurynas uit Hoorn

20-09-2017
10

Ervaring: Echt een top rijschool, had het al van te voren gehoord maar nu zelf ervaren, hele vriendelijke manier om les te krijgen, zeker een aanrader zonder twijfel


Ja, ik beveel dit aan