Beoordelingen Verkeersschool Ruud Schreijer

9,1
203 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Informatieverstrekking: 9,0
  • Instructeur: 9,5
  • Beoordeling lesvoertuig: 9,0
  • Lestijden: 8,8
  • Bereikbaarheid (email/tel.): 9,3
  • Verwachtingen verkeersschool: 9,3
1 t/m 10 van 203 beoordelingen

Jorin uit Zwaag

15-01-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Hedwig uit Opperdoes

11-01-2019
9,0

Ervaring: Fijn dat deze rijschool ook motorrijlessen geeft in de winter! Richard gaf duidelijk instructie, complimenten en feedback. Liet ons veel zelf nadenken wat je ook graag wilt als motorrijder! Wij zijn blij met deze ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Dustin uit Grootebroek

20-11-2018
10

Ervaring: Een ontzettend positieve ervaring met Richard! Hij neemt alle tijd om een goede uitleg te geven en is zeker niet ongeduldig. Mijn vriendin heeft mijn motorrijbewijs voor mijn verjaardag gegeven. Haar kennende zoekt ze eerst alles uit voordat ze ergens aan begint (lucky me ;)). Zo ook met deze rijschool. Ik moet zeggen dat de reviews zeker alleen maar positief kunnen zijn en beveel dit bedrijf zeker bij anderen aan.

Richard, ontzettend bedankt voor alles en tot de volgende ledenrit. Ik zal zeker meedoen!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Hoorn

08-11-2018
10

Ervaring: Richard is een man met veel ervaring, of je nou een amateur bent of veel ervaring hebt hij zegt je wat je moet weten,hij leert je hoe je het moet doen. En dat allemaal op prettige manier. Heb je potentie op een motorfiets en wil je het snel halen is dit een aanrader, en zo niet leert hij het je binnen no time


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Obdam

07-11-2018
10

Ervaring: Motorrijles met 'extra' aandacht voor je eigen veiligheid. Beiden examens bij het CBR waren door de goede lessen een eitje.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Hoorn

17-10-2018
9,7

Ervaring: Helemaal top! Richard is een super instructeur! Geeft goed en duidelijk les! Dikke 10! En het was ook nog eens gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Shariff uit Hoorn

12-10-2018
10

Ervaring: Betere rijschool vind je niet!


Ja, ik beveel dit aan

Natascha uit Kreileroord

26-09-2018
10

Ervaring: Richard bedankt. Ik kijk met een blij gezicht terug naar de leuke en leerzame uren op de motor. Ik ga onze wekelijkse uren op de motor erg missen, maar ben blij dat ik nu ook zelf mag beslissen of ik links of rechts af wil ;-) Altijd geduldig, altijd behulpzaam, altijd vol met goede tips; om de leerling door zijn eigen leerproces te begeleiden.


Ja, ik beveel dit aan

Gerson uit Hoorn

22-09-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Armand uit Hoorn

12-09-2018
10
Ja, ik beveel dit aan