Beoordelingen Verkeersschool Ruud Schreijer

9,1
213 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Informatieverstrekking: 9,0
  • Instructeur: 9,5
  • Beoordeling lesvoertuig: 9,0
  • Lestijden: 8,8
  • Bereikbaarheid (email/tel.): 9,3
  • Verwachtingen verkeersschool: 9,3
1 t/m 10 van 213 beoordelingen

Eline uit Zwaag

19-05-2019
8,3

Ervaring: Ruim een jaar bezig geweest, maar altijd met plezier naar de lessen. Heel wat frustratie momenten gehad die altijd goed zijn opgevangen door Richard. Waar ik opgaf deed Richard juist een stapje bij, met respect en precies op de manier die ik op dat moment nodig had. Ik heb gelachen en gehuild en ben superblij dat ik de keus heb gemaakt om dit te gaan doen. Beide praktijkexamens in 1x gehaald, Richard heeft het goed ingeschat en zorgde ervoor dat ik met enige zekerheid (en spanning) mijn examens inging.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Hoorn

17-05-2019
10

Ervaring: Ik heb iedere les met heel veel plezier ervaren. Richard geeft op een hele prettige manier les. Worden regelmatig grapjes gemaakt wat het luchtig houdt, maar toch zit er altijd een duidelijke boodschap in. Hij leert niet alleen hoe je moet motor rijden, maar leert je echt hoe het gevoel moet zijn op de motor.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Hoorn

02-05-2019
10

Ervaring: Ik had gekozen voor deze rijschool omdat het slagingspercentage hoog was en de prijs laag. Ik ben onwijs dankbaar voor een leuke (en geduldige) instructeur zoals Richard en ben in 1x geslaagd. :-)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-04-2019
10

Ervaring: Enorm fijne rijschool. De begeleiding is absoluut perfect en het is vooral heel prettig dat alles om het rijden heen ook duidelijk is. Waarom je bepaalde handelingen moet verricht en waarom dat belangrijk is voor je motor en je omgeving. De mindset van motorrijden wordt je tot in de details aangeleerd. 10/10.


Ja, ik beveel dit aan

Maayke

24-04-2019
9,0

Ervaring: Leuke en leerzame lessen. Goede en duidelijke uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Musa uit Andijk

17-04-2019
10

Ervaring: Top bedrijf en top rijinstructeurs..
Super Bedankt Richard..


Ja, ik beveel dit aan

Rowen uit Zwaag

04-04-2019
8,3

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de lessen die ik heb gehad bij de rijschool. Richard gaf een goede uitleg over de motor en goede begeleiding tijdens de lessen. Wat ik vooral prettig vond was dat ik alles kon doen op mijn eigen tempo en ik het idee had dat als ik klaar was voor een nieuw onderdeel ik daar ook mee kon beginnen. Zo bleef het een uitdaging en leerde ik elke les weer iets nieuws bij.


Ja, ik beveel dit aan

Enne uit De Goorn

27-02-2019
8,0

Ervaring: Ik heb zowel de rijlessen als het contact met Ruud en Richard als prettig ervaren. Ruud en Richard waren goed te bereiken. Ik heb tevens het gevoel gehad dat Ruud en Richard mij goed voorbereid aan het examen wilden laten beginnen. Ik vond het zelf alleen jammer dat ik niet in de avonden kon lessen. Het zou handig zijn als dat, voordat je begint aan de rijlessen, even vermeld wordt. Ik zou ruudschreier als rijschool zeker aanraden! Ik heb een leuke tijd gehad in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Venhuizen

22-02-2019
8,0

Ervaring: Prettige sfeer. Soms strenge leermeester. Dat ben ik als docent gelukkig gewend.


Ja, ik beveel dit aan

Boudewijn uit Hoorn

20-02-2019
9,0

Ervaring: Super leuke lessen met duidelijke uitleg en wat gezelligheid! Nu zelf lekker de weg op met de motor :)


Ja, ik beveel dit aan