Beoordelingen Verkeersschool Ruud Schreijer

9,1
192 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Informatieverstrekking: 9,1
  • Instructeur: 9,5
  • Beoordeling lesvoertuig: 9,0
  • Lestijden: 8,9
  • Bereikbaarheid (email/tel.): 9,4
  • Verwachtingen verkeersschool: 9,3
1 t/m 10 van 192 beoordelingen

Johan uit Zwaag

18-07-2018
8,3

Ervaring: Heb nu een maand mijn motorrijbewijs. Met dank aan de wijze lessen van Richard rijdt ik nu al maand solide op de motor.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Hoorn

18-07-2018
9,7

Ervaring: Ik heb motor les gehad van Richard. Deze lessen zijn mij heel goed bevallen. Hierdoor heb ik ook alles in 1 keer gehaald


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Hoorn

05-07-2018
8,0

Ervaring: Ik heb altijd een positieve ervaring met dit bedrijf gehad. De verkeersschool is erg deskundig en bovendien zeer professioneel. Ik heb altijd een prettige rij-instructeur naast me gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Romana uit Hoorn

30-06-2018
8,7

Ervaring: In de winter besloot ik te willen beginnen met motorles. Bij verkeersschool Ruud Schreijer kon je als een van de weinige verkeerscholen in de winter de motor op. Daarnaast kon ik direct beginnen met een proefles.

Ik kon beginnen bij Richard, de rijinstructeur voor motorles. Ik heb elke les veel geleerd bij hem. Wanneer ik moeite had met een onderdeel betreffende voertuigbeheersing deed Richard het voor of nam hij mij mee op de motor zodat ik kon ervaren hoe je op de motor moet meebewegen.
Zodra ik echt de weg op ging, en het even niet goed ging, reed Richard voorop en praatte middels het oortje hoe alles moest. Altijd duidelijke communicatie, tips, trucs en gezelligheid.

Het inplannen was nooit een probleem en als je ziek was of plotseling verhinderd kon je kosteloos de afspraak verzetten. Erg goede ervaring en raad bij vrienden de rijschool zeker aan.
Richard, bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Amberley uit Houtzaagmolen, Hoorn

18-06-2018
10

Ervaring: It took me a long time to get around to getting my Dutch Licence, partly because I didn't know which driving school to choose. I was very happy that my neighbour recommended Ruud's Driving School. From the first proefles to the exam, I felt I was in experienced and good hands. Ruud's calm and genuine teaching style was exactly what I needed. He made me want to learn to drive properly for myself and not only for others or passing the exam. Ruud was always on-time, flexible and a lot of fun to learn from too!
I would definitely recommend him to other people.

Thanks very much Ruud!


Ja, ik beveel dit aan

Tjebbe uit Hoorn

14-06-2018
8,3

Ervaring: Ik heb de motorrijles van Richard als zeer positief ervaren. Hij vindt motor instructie geven zichtbaar leuk en is zeer ervaren. Hij geeft les in een ongedwongen sfeer maar is hard waar nodig. helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Hoor

05-06-2018
10

Ervaring: Motorrijles enigen bij Richard. Ik ben echt super tevreden over de wijze van instructie, duidelijk, correct, consequent, to the point, gericht op je veiligheid en natuurlijk ook het plezier. Een heel goede mix. Ik slaagde in 1 keer voor alle drie de onderdelen dus chapeau voor Richard! En dat alles met niet teveel en niet te weinig lessen, gewoon precies goed. Richard wil je graag echt leren motorrijden, dat je veilig en met veel plezier de weg op gaat is wat hem drijft en dat merk je aan alles. Ik heb een gezellige en leuke tijd gehad. Als klap op de vuurpijl verraste Richard mij met de oud leerlingen dag dienieder jaar georganiseerd wordt. Hoe leuk is dat! Niets anders dan lof voor deze geweldige instructeur en dito rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Jadey uit Grootebroek

05-06-2018
8,7

Ervaring: Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen. Duidelijk uitleg en ik had een supervriendelijke rij- instructrice Ria. Mijn rijinstructrice heeft mij zowel geholpen op gebied van rijvaardigheid als persoonlijk vlak ( faalangst).


Ja, ik beveel dit aan

maureen uit hoorn

03-06-2018
10

Ervaring: ze hebben me heel goed begeleid, rustig, geduldige. echt een helle goeie verkeersschool.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Hoorn

01-06-2018
8,7

Ervaring: Korte maar krachtige ervaring. Geeft goede inzichten en stimuleert zelfstandig rijgedrag. Daarbuiten is Ruud een hele aardige kerel en je kan goed met hem lachen.


Ja, ik beveel dit aan