Beoordelingen Verkeersschool Ruud Schreijer

9,1
176 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Informatieverstrekking: 9,1
  • Instructeur: 9,5
  • Beoordeling lesvoertuig: 9,0
  • Lestijden: 8,9
  • Bereikbaarheid (email/tel.): 9,4
  • Verwachtingen verkeersschool: 9,3
1 t/m 10 van 176 beoordelingen

Marisca uit Hoorn

20-05-2018
10

Ervaring: Een top rijschool met een super leuke en enthousiaste leraar


Ja, ik beveel dit aan

Wessel uit Hoorn

19-05-2018
9,0

Ervaring: Leuke, vakkundige rijlessen van Ruud


Ja, ik beveel dit aan

Jennifer uit Hoorn

18-05-2018
10

Ervaring: Kan niet anders zeggen dan dat ik alleen maar positieve ervaringen heb met deze rijschool. Het was een hele leuke en leerzame tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Sijmen uit Zwaag

18-05-2018
9,7

Ervaring: /


Ja, ik beveel dit aan

Mila uit Hoorn

17-05-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Hoorn

15-05-2018
9,3

Ervaring: Lessen bij Richard was top! Ondanks de kou en regen wist hij me altijd weer te motiveren om door te gaan. Erg professioneel en heel veel hart voor het motorrijden! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Amsterdam

19-02-2018
10

Ervaring: Ik heb met Richard een fantastische periode gehad en zoals de wijze man zelf zegt "de lol van het motorrijden begint bij de eerste les." Dit heb ik absoluut gemerkt! In combinatie met Richard zijn uitgebreide vakkennis en anekdotes geeft dit veel zelfvertrouwen en theoretisch inzicht die nodig zijn voor het veilig en plezierig rijden met een motor. Kortom, helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Maike

26-01-2018
9,7

Ervaring: Ik vond het hele fijne lessen en was erg blij met de persoonlijke aanpak tijdens de lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Ferdy uit ZWAAG

16-01-2018
9,0

Ervaring: Ik heb de lessen van Richard altijd erg leuk gevonden. Motorrijden word je op je eigen tempo op een zeer duidelijke en leuke manier geleerd. Een zeer deskundige instructeur met veel humor en duidelijkheid. Het zal even wennen zijn, zelf rijden zonder Richard in m'n helm, maar ik ga mijn motorcariere nu zelfverzekerd tegemoet! Dank!


Ja, ik beveel dit aan

Andreas uit Medemblik

09-01-2018
9,3

Ervaring: Ik heb de motorlessen altijd als leuk en leerzaam ervaren. De sfeer ontspannen en relaxed. De instructies waren altijd duidelijk en door het steeds kritischer kijken en op kleine foutjes van mij te letten heeft Richard ervoor gezorgd dat zelfs ik in één keer geslaagd ben voor mijn A-rijbewijs.
Nogmaals bedankt!!
Groet, Andreas


Ja, ik beveel dit aan