Beoordelingen Verkeersschool Ruud Schreijer

9,0
151 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Informatieverstrekking: 9,0
  • Instructeur: 9,4
  • Beoordeling lesvoertuig: 8,9
  • Lestijden: 8,8
  • Bereikbaarheid (email/tel.): 9,3
  • Verwachtingen verkeersschool: 9,3
1 t/m 10 van 151 beoordelingen

Jorick uit Midwoud

14-08-2017
8,7

Ervaring: Piet is deskundig en heeft een zeer persoonlijke aanpak met humor, geduld en flexibiliteit. Dat maakt het de lessen niet alleen leerzaam maar ook leuk.


Ja, ik beveel dit aan

Bente uit Schermerhorn

07-08-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Zwaag

05-08-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Zwaag

17-07-2017
10

Ervaring: Ik wilde graag leren motorrijden, had nog nooit op een motor of scooter gezeten en vind het erg spannend.
Richard was ontzettend geduldig en legt alles super rustig uit! Ik heb in een keer mijn avb en avd gehaald, super blij en trots! Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen!


Ja, ik beveel dit aan

Marisca uit Hoorn

12-07-2017
9,0

Ervaring: Een hele goede (motor)rijschool met een vriendelijke en vakkundige instructeur (Richard) die alles goed en duidelijk uitlegt en onderbouwd waar nodig. En met een beetje humor op zijn tijd 😃
Ik zou deze rijschool zeer zeker anderen aanraden die hun motorrijbewijs wil gaan halen.


Ja, ik beveel dit aan

matthijs uit hoorn

08-07-2017
8,7

Ervaring: Ik heb dit bedrijf gekozen omdat het alleen maar goede recensies had. En daar ben ik zelf ook achter gekomen. Ik had motor rijles van Richard. Een relaxte kerel die me goed en makkelijk de motor rij skils heeft geleerd. Eerst alleen maar op het industrieterrein hoorn 80 de basis kennis van de motor controle. Dat Is erg goed bevallen, wand toen we eenmaal de weg op gingen kon ik alle moeilijke verrichtingen goed toepassen op de openbare weg. Het waren leuke lessen en na 15 lessen mag ik nu lekker zelf gaan genieten van de vrijheid van motor rijden! Zeker een aanrader om daar te gaan lessen. Nogmaals bedankt Richard! Succes met de rijschool. Groeten matthijs


Ja, ik beveel dit aan

Julie uit Hoorn

06-07-2017
8,3

Ervaring: Ik heb mijn rijlessen als zeer goed ervaren.
Ik had het gevoel dat Ruud heel erg veel wist en altijd alles goed heeft uitgelegd. Ik heb ook tijdelijk bij Ria gelest dat heb ik ook als goed ervaren. De lesauto van Ria vond ik wel wat minder maar dat was natuurlijk omdat de nieuwe auto nog niet klaar was. Ik zou de rijschool zeker aanraden door de proffesionaliteit. Bedankt voor alles wat jullie mij hebben geleerd!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-07-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Hoorn

28-06-2017
9,7

Ervaring: Vandaag geslaagd!!! yay, maar jeetje wat een fijne rijschool.
Ik heb het genoegen gehad les te mogen krijgen van Richard en wat weet deze man de kern van motorrijden duidelijk en rustig over te brengen.

De rust, duidelijkheid, en een lolletje op zijn tijd zijn goed in balans waardoor het lessen met de motor net zo leuk is als in het "echt".

Daarnaast vind ik de opnames die gemaakt worden van de briljante en minder briljante acties erg leerzaam en zeker een grote pre.

Rijschool Schrijer, en met name Richard. ONWIJS BEDANKT!!!


Ja, ik beveel dit aan

Manon uit Schellinkhout

25-06-2017
9,3

Ervaring: Heel fijn gereden bij Ruud! Hij begeleidt je goed tijdens het rijden je leert het echt bij hem!


Ja, ik beveel dit aan