Beoordelingen Verkeersschool Ruud Schreijer

9,1
200 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Informatieverstrekking: 9,0
  • Instructeur: 9,5
  • Beoordeling lesvoertuig: 9,0
  • Lestijden: 8,8
  • Bereikbaarheid (email/tel.): 9,3
  • Verwachtingen verkeersschool: 9,3
1 t/m 10 van 200 beoordelingen

Michel uit Hoorn

08-11-2018
10

Ervaring: Richard is een man met veel ervaring, of je nou een amateur bent of veel ervaring hebt hij zegt je wat je moet weten,hij leert je hoe je het moet doen. En dat allemaal op prettige manier. Heb je potentie op een motorfiets en wil je het snel halen is dit een aanrader, en zo niet leert hij het je binnen no time


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Obdam

07-11-2018
10

Ervaring: Motorrijles met 'extra' aandacht voor je eigen veiligheid. Beiden examens bij het CBR waren door de goede lessen een eitje.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Hoorn

17-10-2018
9,7

Ervaring: Helemaal top! Richard is een super instructeur! Geeft goed en duidelijk les! Dikke 10! En het was ook nog eens gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Shariff uit Hoorn

12-10-2018
10

Ervaring: Betere rijschool vind je niet!


Ja, ik beveel dit aan

Natascha uit Kreileroord

26-09-2018
10

Ervaring: Richard bedankt. Ik kijk met een blij gezicht terug naar de leuke en leerzame uren op de motor. Ik ga onze wekelijkse uren op de motor erg missen, maar ben blij dat ik nu ook zelf mag beslissen of ik links of rechts af wil ;-) Altijd geduldig, altijd behulpzaam, altijd vol met goede tips; om de leerling door zijn eigen leerproces te begeleiden.


Ja, ik beveel dit aan

Gerson uit Hoorn

22-09-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Armand uit Hoorn

12-09-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Hoorn

29-08-2018
6,7

Ervaring: Gemengde gevoelens bij de rijschool. Ik heb ontzettend veel geleerd voor mijn motorrijbewijs, op een zeer deskundige manier, alleen toch blijven me een aantal dingen steken. Vrienden van mij hebben elders hun motorrijbewijs gehaald en ik vraag wel eens hoe het daar ging:
- Je hebt anderhalfuur les, rijden jullie dan ook 1,5 uur? - Jazeker - Oh, ik moest vaak wachten totdat de vorige leerlingen omgekleed waren en uitgekibbeld waren en dan was er vaak al 10 minuten om. Als we dan na een uur en 5 minuten al terugkwamen en ik merkte dat op: ‘maar je bent toch niet klaar met de les?’
Uiteindelijk vaak maar iets meer dan een uurtje gereden.

Altijd dezelfde tijden lessen, want op andere tijdstippen zijn er andere mensen, soepel is het niet. Heel vervelend als je onregelmatig werkt. Dan moet ik me maar aanpassen met mijn werk (geval winkelier is koning). Ook dit gaat elders veel beter heb ik van mijn kennissenkring.

Op het gegeven moment vroeg ik om opheldering van mijn lessen en facturen via de e-mail: geen antwoord. Tijdens de lessen maar even tussendoor vragen en vage antwoorden krijgen. Oké.

Jammer, als de rijschool iets meer zou investeren in niet zo strak op elkaar plannen dan zou er rust ontstaan en voelen leerlingen zich niet zoals ik me voel. Onderling besprak ik het wel eens met mede-leerlingen en zij vonden dat ook zo.

Hierom zou ik de rijschool niet aanbevelen.

+ Als het weer het niet toe liet (zoals gladheid) werd er netjes afgebeld.
+ De manier van lessen was erg deskundig.
+ Fijne motoren.

- Strak plannen.
- Anderhalfuur les is geen anderhalfuur rijden.
- Geen vrijheid om te plannen.


Johan uit Zwaag

18-07-2018
8,3

Ervaring: Heb nu een maand mijn motorrijbewijs. Met dank aan de wijze lessen van Richard rijdt ik nu al maand solide op de motor.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Hoorn

18-07-2018
9,7

Ervaring: Ik heb motor les gehad van Richard. Deze lessen zijn mij heel goed bevallen. Hierdoor heb ik ook alles in 1 keer gehaald


Ja, ik beveel dit aan