Beoordelingen Verkeersschool Ruud Schreijer

9,0
142 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Informatieverstrekking: 9,0
  • Instructeur: 9,4
  • Beoordeling lesvoertuig: 8,9
  • Lestijden: 8,9
  • Bereikbaarheid (email/tel.): 9,3
  • Verwachtingen verkeersschool: 9,3
1 t/m 10 van 142 beoordelingen

Manon uit Schellinkhout

25-06-2017
9,3

Ervaring: Heel fijn gereden bij Ruud! Hij begeleidt je goed tijdens het rijden je leert het echt bij hem!


Ja, ik beveel dit aan

Denice uit Hoorn

25-06-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit HOORN NH

19-06-2017
10

Ervaring: Super lessen gehad bij richard! Geeft je een hoop vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Martina uit Enkhuizen

04-06-2017
9,7

Ervaring: Ik vond het een super rijschool, de instructeurs hebben goeie tips en tricks en ze hebben vooral veel geduld wat heel prettig is.
Persoonlijk raad ik jullie aan iedereen aan die wil leren auto rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Bovenkarspel

03-06-2017
8,0

Ervaring: Met heel veel plezier gelest bij Richard. Hij probeert altijd een plekje in de agenda te vinden voor je. Veel geduld en legt alles duidelijk uit. Alles bij elkaar een fijne instructeur om bij te lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Sanno uit Purmerend

30-05-2017
9,3

Ervaring: Erg leerzame en leuke tijd gehad tijdens mijn rijlessen. Richard verstaat zijn vak. Hij is vriendelijk, rustig, je kan met hem lachen maar belangrijkste is, hij geeft duidelijke instructies en benoemt goed wat je leerpunten zijn. Kortom veel geleerd en ga met vertrouwen de weg op. Bedankt voor alles.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Schagen

02-05-2017
8,7

Ervaring: Goede ervaring! Erg leuke lessen gehad met Richard! Veel geleerd in een korte tijdtijd! Fijn dat er tijdens het lessen gefilmd werd, zo snap je de feedback beter!
Lessen konden goed en snel ingepland worden.


Ja, ik beveel dit aan

Noƫmi uit Hoorn

21-04-2017
8,0

Ervaring: Goede rijschool !!
Neemt echt de tijd voor je.
en de lessen waren altijd leerzaam en gezelligšŸ˜


Ja, ik beveel dit aan

Hidde uit Hoorn

01-04-2017
9,0

Ervaring: Het was een fijne tijd en de instructeur nam goed de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en weet je zelf vertrouwen te geven in het verkeer!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Spanbroek

28-03-2017
10

Ervaring: Ik heb 5 weken verlof genomen om in deze beperkte tijd mijn motorrijbewijs te behalen. Dit is binnen 4 gelukt door enige planning en behulpzaamheid van Richard (instructeur). Ben ontzettend te spreken over de deskundigheid van Richard en hoe hij op een relaxte en praktische wijze zijn kennis en inzicht met mij gedeelt heeft. Uiteindelijk heeft dit geleid tot het gewenste resultaat en dat binnen 4 weken! Kan eigenlijk niks anders dan vol lof over deze rijschool en instructeur spreken.
Als je graag je motorrijbewijs wilt halen en tegelijkertijd les wilt krijgen van iemand die een passie heeft voor het motorrijden en dit ook goed kan overbrengen is Richard van Ruud Schreijer echt een aanrader! Heb ontzettend genoten van het lessen en ga dat vriendelijke stemmetje in mijn oor toch wel een beetje missen op de motor ;-) Hartstikke bedankt voor de gezelligheid!


Ja, ik beveel dit aan