Beoordelingen Verkeersschool Ruud Schreijer

9,1
206 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Informatieverstrekking: 9,0
  • Instructeur: 9,5
  • Beoordeling lesvoertuig: 9,0
  • Lestijden: 8,8
  • Bereikbaarheid (email/tel.): 9,3
  • Verwachtingen verkeersschool: 9,2
1 t/m 10 van 206 beoordelingen

Enne uit De Goorn

27-02-2019
8,0

Ervaring: Ik heb zowel de rijlessen als het contact met Ruud en Richard als prettig ervaren. Ruud en Richard waren goed te bereiken. Ik heb tevens het gevoel gehad dat Ruud en Richard mij goed voorbereid aan het examen wilden laten beginnen. Ik vond het zelf alleen jammer dat ik niet in de avonden kon lessen. Het zou handig zijn als dat, voordat je begint aan de rijlessen, even vermeld wordt. Ik zou ruudschreier als rijschool zeker aanraden! Ik heb een leuke tijd gehad in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Venhuizen

22-02-2019
8,0

Ervaring: Prettige sfeer. Soms strenge leermeester. Dat ben ik als docent gelukkig gewend.


Ja, ik beveel dit aan

Boudewijn uit Hoorn

20-02-2019
9,0

Ervaring: Super leuke lessen met duidelijke uitleg en wat gezelligheid! Nu zelf lekker de weg op met de motor :)


Ja, ik beveel dit aan

Jorin uit Zwaag

15-01-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Hedwig uit Opperdoes

11-01-2019
9,0

Ervaring: Fijn dat deze rijschool ook motorrijlessen geeft in de winter! Richard gaf duidelijk instructie, complimenten en feedback. Liet ons veel zelf nadenken wat je ook graag wilt als motorrijder! Wij zijn blij met deze ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Dustin uit Grootebroek

20-11-2018
10

Ervaring: Een ontzettend positieve ervaring met Richard! Hij neemt alle tijd om een goede uitleg te geven en is zeker niet ongeduldig. Mijn vriendin heeft mijn motorrijbewijs voor mijn verjaardag gegeven. Haar kennende zoekt ze eerst alles uit voordat ze ergens aan begint (lucky me ;)). Zo ook met deze rijschool. Ik moet zeggen dat de reviews zeker alleen maar positief kunnen zijn en beveel dit bedrijf zeker bij anderen aan.

Richard, ontzettend bedankt voor alles en tot de volgende ledenrit. Ik zal zeker meedoen!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Hoorn

08-11-2018
10

Ervaring: Richard is een man met veel ervaring, of je nou een amateur bent of veel ervaring hebt hij zegt je wat je moet weten,hij leert je hoe je het moet doen. En dat allemaal op prettige manier. Heb je potentie op een motorfiets en wil je het snel halen is dit een aanrader, en zo niet leert hij het je binnen no time


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Obdam

07-11-2018
10

Ervaring: Motorrijles met 'extra' aandacht voor je eigen veiligheid. Beiden examens bij het CBR waren door de goede lessen een eitje.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Hoorn

17-10-2018
9,7

Ervaring: Helemaal top! Richard is een super instructeur! Geeft goed en duidelijk les! Dikke 10! En het was ook nog eens gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Shariff uit Hoorn

12-10-2018
10

Ervaring: Betere rijschool vind je niet!


Ja, ik beveel dit aan