Beoordelingen Verkeersschool Succes-Mimpen B.V.

9,3
328 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 328 beoordelingen

Y uit Waddinxveen

11-06-2019
8,0

Ervaring: Deze rijschool is zeker een aanrader. Mijn rij instructeur had altijd geduld en het was altijd gezellig in de auto. Ik heb mijn rijangst kunnen overwinnen en in 1 keer voor mijn rij examen geslaagd. Mijn rij instructeur was Mike.


Ja, ik beveel dit aan

Djaƫl uit Boskoop

04-06-2019
9,3

Ervaring: Super gezellige instructeur! Mike heeft mij enorm veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het auto rijden in een vrij korte tijd! Zeker een aanbeveler!


Ja, ik beveel dit aan

Tommy uit Waddinxveen

31-05-2019
7,3

Ervaring: Een goed officiele rijschool waar ze alles netjes volgens een soort stappenplan doen


Ja, ik beveel dit aan

Raoul uit Boskoop

24-05-2019
8,3

Ervaring: Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Communicatie is erg goed, en rijinstructeurs geven goede tips.


Ja, ik beveel dit aan

Gian uit Reeuwijk

21-05-2019
8,7

Ervaring: Mijn rij instructeur Mike was ontzettend tof, legde alles rustig uit en ondersteunde mij bij alles ontzettend goed. Fijne auto's om in de rijden, mijn rijbewijs vrij rap gehaald bij deze goede rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Boskoop

20-05-2019
9,7

Ervaring: Ik Heb bij succes mimpen met veel plezier leren auto rijden. Toen mijn theorie op punt stond van verlopen (omdat ik eerst bij een andere rijschool heb gereden). Hebben ze er alles aangedaan om mij nog een keer het examen te laten doen. En dit met Succes. Een geweldige snelle en professionele service.
Mijn Rijinstructeur: At van Toor


Ja, ik beveel dit aan

Maaike

19-05-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

M uit Waddinxveen

08-05-2019
9,3

Ervaring: Fijne rijschool die alles goed geregeld heeft. Goed getrainde instructeurs die veel weten. Echt een aanrader voor de omgeving van Waddinxveen.


Ja, ik beveel dit aan

Corne uit Gouda

08-05-2019
9,3

Ervaring: Altijd met plezier gelest zowel voor men aanhanger als motorrijbewijs.
Nemen de tijd voor je. Ik raad iedereen aan om daar voor zen rijbewijs te gaan!


Ja, ik beveel dit aan

Deveney uit Reeuwijk-Dorp

07-05-2019
10

Ervaring: Ik vind dit echt een top rijschool! Ze nemen de tijd voor je, en mijn rijinstructeur legde alles heel goed uit.
Ze geven niet op.
Een betere rijinstructeur is er niet dat die ik gehad heb, de lessen waren altijd gezellig!


Ja, ik beveel dit aan