Beoordelingen Verkeersschool Tilburg B.V.

8,4
411 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 411 beoordelingen

Nick uit Tilburg

08-11-2018
8,7

Ervaring: Zeer gespecialiseerde instructeur en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Gilze

08-11-2018
8,3

Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Hilvarenbeek

08-11-2018
7,7

Ervaring: Prettige informele sfeer. Fijn dat er werd mee gedacht qua planning.

Stephan was soms redelijk chaotisch waardoor z’n aanwijzingen soms onduidelijk waren. Ook had hij een vervelende privé situatie wat hem dwars zat, waardoor hij daarmee in z’n hoofd zat. Dat was soms een beetje vermoeiend gezien de informatie die ik moest onthouden voor het examen. Maar verder prima ge-lest met hem.


Ja, ik beveel dit aan

Ashwien uit Tilburg

16-10-2018
9,3

Ervaring: Beste verkeerschool in tilburg omstreken
Jaren een begrip in Tilburg
Goeie tekst en uitleg tijden theorie lessen
De praktijk lessen zijn ook uitstekend ervaren


Ja, ik beveel dit aan

Cliff uit Tilburg

12-10-2018
8,3

Ervaring: Gewoon goed. Bedankt voor de lessen C-CE


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Waalwijk

11-10-2018
8,5

Ervaring: Heb de opleiding met veel plezier doorlopen.
Vooral de theorielessen van Walter waren prettig om bij te wonen. Mede door zijn manier van les geven bleef het goed in mijn hoofd zitten waardoor het examen een stuk makkelijker werd.
Ook het praktijk gedeelte was goed en duidelijk. Al met al een fijne school om bij gelest te hebben.
Het enige minpuntje vond ik persoonlijk de starttijden van het theorie (18:00 uur) heb vaak moeten haasten en dan rond spitstijd was dit best lastig.


Ja, ik beveel dit aan

T uit Tilburg

11-10-2018
9,3

Ervaring: Gezellig team van instructeurs met persoonlijke aandacht en oog voor kwaliteit. Ook altijd ruimte voor n babbeltje.


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Tilburg

11-10-2018
8,0

Ervaring: Super fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Romy uit Amsterdam

11-10-2018
8,0

Ervaring: Ik ben vanaf een andere rijschool hierheen gegaan, omdat ik over Verkeerschool Tilburg goede verhalen hoorde in mijn omgeving. En helemaal terecht! :)


Ja, ik beveel dit aan

Robbe uit Tilburg

11-10-2018
8,0

Ervaring: Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd, was erg tevreden met mijn instructeur. En ben uiteindelijk natuurlijk geslaagd !!


Ja, ik beveel dit aan