Beoordelingen Verkeersschool Trilling B.V.

8,8
503 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
  • Communicatie 8,9
  • Lestijden 8,7
  • Bereikbaarheid 9,0
  • Lesauto 8,9
  • Instructeur 9,2
  • Klantvriendelijkheid 9,1
1 t/m 10 van 503 beoordelingen

Erik uit Landsmeer

13-04-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

wim uit amsterdam

02-04-2018
9,0

Ervaring: Ik heb het personeel als erg prettig en behulpzaam ervaren. Dit geldt zowel voor het secretariaat als de instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Castricum

29-03-2018
7,5

Ervaring: chil en ervaren


Ja, ik beveel dit aan

Cornelis uit Benningbroek

27-03-2018
9,3

Ervaring: Ik heb mijn "één op één" taxi cursus als zeer prettig ervaren.
Voor mij persoonlijk veel prettiger dan klassikaal.
De informatie over de cursus was uitstekend en nogmaals
een dikke pluim voor min begeleider !!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-03-2018
8,7

Ervaring: Zeer goed georganiseerde rijschool met oog voor de wens van de klant. Transparant, duidelijk en gestructureerd. Fijne instructeurs. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Badhoevedorp

27-03-2018
10

Ervaring: Zeer zorgvuldig
Vriendelijkeen behulpzame medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Maarssen

27-03-2018
10

Ervaring: Een hele goede rijschool. Heb hier zowel theorie als praktijk gedaan en alles werdt goed en duidelijk uitgelegd. Insructeurs zijn rustig en brengen dat ook over op de cursist. Gewoon top


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Amsterdam

05-03-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Taha uit Amsterdam

03-03-2018
10

Ervaring: Ik heb mijn c en cE rijbewijs in een keer gehaald ben goed opgeleid ik bedank trilling voor al hun moeite wat zij voor mij hebben gedaan. Een top rijschool ik raad het aan iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Almere

02-03-2018
8,0

Ervaring: Prima ontvangst en begeleiding tijdens de rijopleiding voor E. Kritische blik gekoppeld aan vriendelijke begeleiding.


Ja, ik beveel dit aan