Beoordelingen Veth & Kaptein Auto's B.V.

8,9
39 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Henk uit Sliedrecht

14-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf is de klant nog koning.Men doet wat men zegt. Men is vakkundig, eerlijk en altijd in voor een belangstellend praatje. We hopen er met onze zoon en dochter nog jarenlang klant te blijven !


Ja, ik beveel dit aan

Shirley uit 3328 RH

12-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn eerste gebruikte lievelings auto door Martin gevonden en afgeleverd 2/2/2019 met een grote zilveren strik. Martin heeft samen met mijn ouders voor deze verrassing gezorgd. Een onvergetelijk moment. Super tof.


Ja, ik beveel dit aan

Jan

02-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: (H)eerlijk ouderwets no-nonsens autobedrijf. Wij hebben er een zeer jong gebruikte volkswagen gekocht.
Harde werkers, geen praatjesmakers.
Fabrieksgaranties is bij hen ook geen probleem. Onderhoud met originele onderdelen.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Sliedrecht

04-01-2019
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ondanks garantie op auto onderdeel toch geld willen zien na hulp en doormeten.
Einde verhaal bij dit bedrijf!! Laaielichters!!


Leendert uit Zwijndrecht

11-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fijn en eerlijk bedrijf een auto kopen kun je daar zeker doen, de service is prima de medewerkers netjes en correct en de chef is een eerlijk persoon die de juiste afspraken met je maakt maar nog belangrijker ze ook na komt.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Papendrecht

30-05-2018
1,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Slechte auto verkocht gekregen met veel problemen. Prima service hierop gehad, maar moesten toch nog een paar keer terug omdat de problemen niet goed verholpen bleken. Helaas bij APK en inruil weer problemen en slechte communicatie, dus wij zijn klant af. Wel complimenten voor de dame aan de receptie.


Rob uit Dordrecht

06-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf met fijne en eerlijke service van de eigenaren en het personeel. Mijn familie heeft vanaf 2006 tot heden al meer dan 7 auto's geregeld op basis van huurkoop en altijd zonder problemen en goede garantie.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Dordrecht

05-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf met fijne en eerlijke service van de eigenaren en het personeel. Mijn gezin heft al meer dan 7 auto's geregeld zonder problemen en goede garantie.


Krijn uit Ridderkerk

03-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Staan altijd klaar voor je en geen vraag is teveel


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit H.I.Ambacht

17-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zaten erg omhoog zonder auto, via een klant van mij kwam ik bij deze garage terecht, en mochten wij een net ingeleverde auto kopen voor de door onze maximaal gestelde bedrag. Wat zijn we blij en wat een fijne en nog prima auto voor 17 jaar! Hij rijdt superlekker! Marten Bakker, nogmaals Dank je wel!


Ja, ik beveel dit aan