Beoordelingen Veth & Kaptein Auto's B.V.

9,1
35 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Leendert uit Zwijndrecht

11-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fijn en eerlijk bedrijf een auto kopen kun je daar zeker doen, de service is prima de medewerkers netjes en correct en de chef is een eerlijk persoon die de juiste afspraken met je maakt maar nog belangrijker ze ook na komt.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Papendrecht

30-05-2018
1,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Slechte auto verkocht gekregen met veel problemen. Prima service hierop gehad, maar moesten toch nog een paar keer terug omdat de problemen niet goed verholpen bleken. Helaas bij APK en inruil weer problemen en slechte communicatie, dus wij zijn klant af. Wel complimenten voor de dame aan de receptie.


Rob uit Dordrecht

06-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf met fijne en eerlijke service van de eigenaren en het personeel. Mijn familie heeft vanaf 2006 tot heden al meer dan 7 auto's geregeld op basis van huurkoop en altijd zonder problemen en goede garantie.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Dordrecht

05-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf met fijne en eerlijke service van de eigenaren en het personeel. Mijn gezin heft al meer dan 7 auto's geregeld zonder problemen en goede garantie.


Krijn uit Ridderkerk

03-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Staan altijd klaar voor je en geen vraag is teveel


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit H.I.Ambacht

17-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zaten erg omhoog zonder auto, via een klant van mij kwam ik bij deze garage terecht, en mochten wij een net ingeleverde auto kopen voor de door onze maximaal gestelde bedrag. Wat zijn we blij en wat een fijne en nog prima auto voor 17 jaar! Hij rijdt superlekker! Marten Bakker, nogmaals Dank je wel!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Sliedrecht

28-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij distributieriem vervangen was de multiriem nog goed. Maar 2 dagen later ging die toch beetje piepen. Andere week toch maar even terug. De monteur kijkt en luistert nog eens goed en zegt: Wilt u koffie of thee en wij vervangen de riem. Ik wil afreken maar kijk eerst maar of het goed is. Morgen ga ik hem zeker betalen. Wat een goede service. En in alle vriendelijkheid. Top!


Ja, ik beveel dit aan

willem uit dordrecht

02-06-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ja hier ben ik dan weer,ik zit rondom wereld garages ames bmw audi maar ik ben gewoon naar veth en kaptein gegaan,wat een service en vriendelijkheid,en dan natuurlijk de reparatie,grandioos zowel de directie als de jongens op de vloer,ik ben en blijf voor deze garage gaan nergens beleef ik deze spontaniteit,van alles voor de klant in een woord GEWELDIG


Ja, ik beveel dit aan

willem uit dordrecht

02-06-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

willem uit dordrecht

26-04-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hierbij wil ik even wat zeggen over Veth en Kaptein ze zijn daar heel goed bezig om de klant een goede en betrouwbare basis te geven maar wat mij toch opviel is toch de Dame die mij met de administratie rompslomp erg netjes heeft behandeld,en alles in de puntjes heeft geregeld voor mij een grote pluim en jongens goed bezig.En Marten ook wil ik jou bedanken voor de zaken ik ben en blijf een voldane klant van jullie nog gegroet en zeker voor de vriendelijke en spontane DAME petje af HOUDOE


Ja, ik beveel dit aan