Beoordelingen VKV AUTOS

1,0
3 beoordelingen
  • Service 1
  • Deskundigheid 1
  • Prijs/kwaliteit 1
1 t/m 3 van 3 beoordelingen

Carina

24-11-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onbetrouwbare partij. Geen aanrader. Het begon als een prettig gesprek. Tot de verkoper Erwin (lokatie Tiel) over de prijs begon. In het verhaal vertelde hij een aantal dingen die niet klopte. Waardoor mijn vertrouwen in hem verdween. Uiteindelijk kwam hij met een bizar prijsvoorstel en gaf aan dat hij mij er op een donderdag over zou bellen. De beste man heeft nooit gebeld. De hele middag voor niets daar gezeten. Vind het prima als ze mijn geld niet willen, maar had het prettig gevonden als ze mij dat direct hadden verteld. Had ik mijn tijd niet anders ingezet.


Anoniem

18-03-2016
n.v.t.

Reden bezoek:


Daniel uit Sneek

28-07-2013
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Slecht, kijkt u a.u.b. verder naar een ander bedrijf.

3 jaar geleden hier mijn auto laten uitlijnen vlak voor onze vakantie.
Tijdens vakantie bleek de auto compleet verkeerd uitgelijnd te zijn, je kon gewoon het canvas zien van de banden, zo ver was het heen.
En dit waren banden van nog geen jaar oud met amper 10.0000 km gereden !
Toen ik dit zag was ik best boos op deze garage, het had wel heel anders kunnen aflopen met 2 kinderen achter in de auto.
Dus ter plekke in Duitsland nieuwe banden en opnieuw uitlijnen.
Vervolgens contact opgenomen met de garage om dit uit te leggen en het verzoek de kosten van de nieuwe banden en uitlijning op zich te nemen aangezien dit overduidelijk hun fout is.
Wordt de heer Tom Veenema een partijtje boos op mij en wil de kosten niet vergoeden, terwijl ik juist alle recht had om boos te zijn maar goed.
Vervolgens met de Bovaq contact opgenomen en deze stelde mij in het gelijk waarna dit waardeloze bedrijf alsnog de kosten moest vergoeden !