Beoordelingen Autobedrijf Frans Vos

9,1
268 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 268 beoordelingen

Edgar uit Duiven

31-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, zeer klantvriendelijk, komen afspraken na .


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Duiven

26-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-07-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

André uit Duiven

18-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn familiebedrijf, gerund door vakmensen! Kunnen vrijwel alles repareren, prettige sfeer, behulpzaam, attent, goudeerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Zevenaar

18-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super leuke mensen
Top garage
Ze nemen echt de tijd voor je
Dik te vreden


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit DUIVEN

18-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke en zeer goede service.
Prijsverhouding goed.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Duiven

28-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gebeld voor een afspraak voor onderhoud. Zoals gewoonlijk zeer vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg een eerlijk advies met onderhoud op maat, passend bij het gebruik. Echt denken aan de klant en niet aan hun eigen belang.

In de ochtend warm welkom, Je wordt nog bij naam gekend.

Vervolgens netjes een bericht dat de auto klaar staat en de factuur viel (in tegenstelling tot de meeste garage bedrijven) weer 100% mee.

Wat ik verder positief vindt zijn de ruime openingstijden en de gratis pechhulp als je het onderhoud conform schema bij hun laat uitvoeren. Ik begrijp volledig waarom Opel hun al 2 jaar op rij een award heeft uitgereikt.



Vooraf gebeld voor een afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima. Schoon, netjes, klantvriendelijk, behulpzaam waar nodig.


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Duiven

28-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De medewerkers bij Frans Vos denken op een eerlijke wijze met je mee bij het eventueel vervangen van onderdelen. Daarnaast staan ze altijd voor je klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Geurt uit Westervoort

28-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima! Prima service!


Ja, ik beveel dit aan