Beoordelingen Autobedrijf Rijnders

9,2
61 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 61 beoordelingen

Edward uit Spanbroek

23-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk contact met Jan Rijnders.
Auto (BMW 335 cabrio) zag er keurig netjes uit.
Inruil besproken en een paar dagen later kon ik de auto al ophalen.
Alles volgens afspraak geregeld.
Een verademing ten opzichte van veel grote(re) merkdealers waar veelal een standaard verkoopverhaal wordt opgedreund.
Ga zo door zou ik zeggen.


Ja, ik beveel dit aan

Bart

12-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en eerlijke prijs


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Wageningen

26-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Rij nu al bijna een maandje met mijn polo en ben er nogsteeds iedere dag erg blij mee! We werden zeer netjes en eerlijk behandeld bij dit autobedrijf. Ondanks de blunder van het jaar (haha) super goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

03-10-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen en goede service: toen ik vanwege een wijziging van werkafspraken mijn auto niet kon komen brengen, boden ze aan mijn auto op te halen en ook weer terug te brengen. Ik was er goed mee geholpen, nogmaals bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-03-2016
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top bedrijf met professioneel personeel


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Renswoude

01-02-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: professioneel en zeer klantvriendelijk bedrijf, komt afspraken na en repareert/vervangt zaken die er mogelijk nog aan komen zonder probleem
Een zeer vertrouwd adres en zeker aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Jean-Paul uit De Zilk

21-01-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen jaar via het internet op zoek naar een Toyota IQ, die alhier gevonden. Keurige auto zoals op het internet ook was omschreven, prijs-kwaliteit klopt gewoon. Net bedrijf en dito showroom. Rijden er nu al ruim een half jr mee naar volle tevredenheid !


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit ZOETERMEER

19-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een BMW 323i en zij hadden precies de goeie, perfecte service super vriendelijk en ook over de nabehandeling ben ik zeer te spreken, ik adviseer deze garage /dealer voor iedereen die een auto zoekt


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Cothen

11-12-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Famlie uit Veenendaal

22-10-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer prettige kennismaking en prima afhandeling !!


Ja, ik beveel dit aan