Beoordelingen Volar auto's

8,2
529 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 529 beoordelingen

elco uit deventer

20-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed afgewikkeld,online vekocht, binnen een uur waren ze ter plaatse.


Auto verkocht Auto verkocht en zij hebben de auto bij ons opgehaald


RDW erkende vrijwaring Ja


Betaling Per bank


Auto verkocht via Online


Ja, ik beveel dit aan

Teleurgesteld uit Arnhem

28-01-2019
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Advertentie op Marktplaats gezet, bod boven vraagprijs gekregen. Gebeld, bleek fout te zijn. Veel lager bod gekregen. Akkoord mee gegaan, zou meteen mail sturen en volgende dag auto halen. Geld was onderweg, werd meteen overgemaakt. Auto gereserveerd, anderen afgewezen...nu hebben ze hun bod verwijderd en bellen ze niet meer terug. Al vier keer zelf gebeld! En niks betaald. Ben echt teleurgesteld en voel me hufterig behandeld!


RDW erkende vrijwaring Ja


Betaling Deels contant/deels per bank


Auto verkocht via Marktplaats


Danielle uit Breda

28-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vlotte afwerking netjes contant mijn geld gehad en de vrijwaring direct via mail ontvangen


Auto verkocht Auto verkocht en zij hebben de auto bij ons opgehaald


RDW erkende vrijwaring Ja


Betaling Contant


Auto verkocht via Online


Ja, ik beveel dit aan

John uit Oudemolen

19-07-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ze zijn snel, vlot, keurig en correct. Zo als het hoort.


Auto verkocht Auto verkocht en zij hebben de auto bij ons opgehaald


RDW erkende vrijwaring Ja


Betaling Contant


Auto verkocht via Online


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit zwijndrecht

14-04-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: KEURIG NETJES AFGEHANDELD,AFSPRAAK IS AFSPRAAK BIJ VOLAR.AUTO TELEFONISCH VERKOCHT,VANUIT VOLAR GELIJK AANBETALING GEDAAN.BEVESTIGING PER MAIL,MET DE OVEREEN GEKOMEN PRIJS.ANDERE DAG OPGEHAALD,DIREKT GEVRIJWAARD EN BETAALD..SUBLIEM!


Auto verkocht Auto verkocht en zij hebben de auto bij ons opgehaald


RDW erkende vrijwaring Ja


Betaling Deels contant/deels per bank


Auto verkocht via Marktplaats


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit MEPPEL

25-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Als je snel en netjes van je auto af wil is Volar Auto's een perfecte partner! Ze bieden een eerlijke handelsprijs. Aardige medewerker die de auto komt ophalen.


Auto verkocht Auto verkocht en zij hebben de auto bij ons opgehaald


RDW erkende vrijwaring Ja


Betaling Contant


Auto verkocht via Marktplaats


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Wognum

14-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima. De 2e hands automarkt kan soms een schimmige wereld zijn bevolkt door oplichters, maar Volar kan ik van harte aanbevelen. Professioneel, vlotte afspraak over de prijs, auto is opgehaald op de afgesproken tijd, en ook de vrijwaring was vlot per internet geregeld.


Auto verkocht Auto verkocht en zij hebben de auto bij ons opgehaald


RDW erkende vrijwaring Ja


Betaling Deels contant/deels per bank


Auto verkocht via Marktplaats


Ja, ik beveel dit aan

C├ęsar uit Amsterdam

24-12-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Betrouwbaar, na een onderling misverstand over het vervolg afspraak, heel professioneel en snel gereageerd. Auto vroeg in de ochtend opgehaald, alle autodocumenten aan de inkoper gegeven, later op kantooruren via mail de vrijwaringsbewijs verstuurd, top!


Auto verkocht Auto verkocht en zij hebben de auto bij ons opgehaald


RDW erkende vrijwaring Ja


Betaling Contant


Ja, ik beveel dit aan

marcel uit utrecht

16-09-2016
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: no nonsens bedrijf waar je afspraken mee kan maken,die ze ook nakomen


Auto verkocht Auto verkocht en zij hebben de auto bij ons opgehaald


RDW erkende vrijwaring Ja


Betaling Contant


Auto verkocht via Online


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Leerdam

09-06-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Volar is voor mij een zeer betrouwbaar bedrijf ,, komen na wat afgesproken is ,, bellen exact van tevoren hoelaat ze bij je zijn
contante betaling voor mijn peugot 406 door een aardige en gezellige persoon kortom ik beveel dit bedrijf aan als je snel van je auto af wil.
Groeten en bedankt
martin.


Auto verkocht Auto verkocht en zij hebben de auto bij ons opgehaald


RDW erkende vrijwaring Ja


Betaling Contant


Auto verkocht via Online


Ja, ik beveel dit aan