Beoordelingen VOMD Volvo Specialisten

9,3
107 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

L.C. (Kees)

15-03-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Oude Volvo V70 met bonkende schokbrekers. Goed advies gekregen. Binnen een kwartier een diagnose en een schappelijke offerte. Prettige ontvangst. Gericht op oplossingen. Met respect voor klant en zijn of haar budget. In dit geval reparatie klaar terwijl ik wachtte. Aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Zwijndrecht

05-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Laatst had ik met mijn Volvo 940 uit 1996 een acuut probleem. Bij starten kreeg ik al een tijdje de indruk, dat de accu, een Bosch 72 Ah van 3 jaar oud, alweer aan vervanging toe was. Op een morgen kreeg ik 'm niet meer gestart. VOMD gebeld. Advies: Als het lukt om een jump-start te regelen, zien we je zo en anders even laten weten. Bij de VOMD aangekomen vonden de mannen het direct al erg onwaarschijnlijk dat de Bosch accu nu alweer vervangen zou moeten worden. En de Bosch dynamo was ook nog maar 3 jaar oud. Metingen gaven toch de conclusie dat er niet genoeg werd bijgeladen.
De diagnose werd desondanks snel en vakkundig gesteld.
Het officiele remedie zou zijn: De kabelboom vervangen, maar er werd direct achteraan gezegd: Dat gaan we niet doen; we hebben een prima alternatief dat ook op de lange termijn goed werkt. Er werd even een andere klus afgerond en de reparatie kon direct uitgevoerd worden!
Nog geen half uurtje later stond de auto weer gerepareerd op straat. Kosten slechts E 37,50. En hij start als de brandweer. Geweldige service en vakbekwaamheid! Zo blijft het fijn om Volvo- rijder te zijn!!!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Spijkenisse

22-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Volvo V70 uit 2007 maakte rechtsvoor een irritant krakend geluid waardoor mijn rijplezier compleet verdwenen was. Mijn garage om de hoek kon het euvel niet vinden en bij de Volvo dealer werd ik met mijn klacht nog net niet weggestuurd want ja, een wat oudere Volvo met bijna 3 ton op de teller dat was blijkbaar te min.....

Via Internet gezocht naar een oplossing en al heel snel VOMD gevonden. Direct gebeld en kon de volgende dag al langskomen voor een diagnose die heel snel gesteld werd namelijk een veerpootrubber wat de ellende veroorzaakte.
De uitleg van Alexander wat er nu precies aan de hand was maakte gaf mij gelijk het gevoel dat hier iemand met verstand van zaken bezig was. Omdat de auto ook een beurt nodig had en de voorste remmerij aan vervanging toe was besloot ik ter plekke dit door VOMD te laten doen. Bij een verdere inspectie door Alexander bleken de banden hun beste tijd gehad te hebben dus ook deze maar gelijk in de offerte op laten nemen.

Vandaag de auto opgehaald en het lijkt wel een nieuwe auto....
De offerte kwam overeen met de definitieve factuur dus geen verrassingen achteraf en zo hoort het ook.

Wat een bevlogen man die Alexander als hij over Volvo's vertelt....het deed mij een beetje denken aan die man die ooit in het tv-programma Showroom lyrisch was over zijn Bugatti.

Voor mij geen garage om de hoek meer maar VOMD!!





Ja, ik beveel dit aan

J uit Dordrecht

14-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring, inderdaad, ze gaan verder dan de dealer, bij een grote beurt ook het scharniertje vervangen van de tankdop voor €16.25, dan doe je het goed bij mij!


Ja, ik beveel dit aan

fam.

11-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels een aantal keer langs geweest voor onderhoud en reparaties. Zeer vakkundig, weten wat ze doen, en gaan pas wat doen als het probleem helder is geidentificeerd -> dus geen onnodige kosten. Zeker een aanrader voor elke Volvo!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Langs geweest voor advies. Zonder dingen aan te smeren duidelijk geadviseerd en de tijd genomen. Prettige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al enkele jaren klant met diverse Volvo modellen (940, S90, 760, XC90). Reparaties worden in overleg uitgevoerd en naderhand wordt uitgelegd wat ze hebben gedaan.

Als er onverwachte mankementen aan het licht komen tijdens het werk wordt er contact opgenomen. Bij urgente problemen proberen ze mee te denken om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Vakmensen met uitstekende kennis van zowel de oudere als de nieuwere modellen van Volvo.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Hendrik Ido Ambacht

20-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: voor een grote beurt en apk geweest
met een Volvo S60
uit 2005
zoals gewoonlijk vertrouwt, en een eerlijk advies over
mogelijke aandacht punten voor het komende jaar
keurig zoals het hoort
ga zo door mannen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-08-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en servicegericht, autoliefhebbers


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Vlaardingen

15-08-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vriendelijk behulpzaam eerlijk en zeer deskundig. Nemen de tijd om e.e.a uit te leggen.


Ja, ik beveel dit aan