Beoordelingen VOMD Volvo Specialisten

9,3
103 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 103 beoordelingen

fam.

11-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels een aantal keer langs geweest voor onderhoud en reparaties. Zeer vakkundig, weten wat ze doen, en gaan pas wat doen als het probleem helder is geidentificeerd -> dus geen onnodige kosten. Zeker een aanrader voor elke Volvo!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Langs geweest voor advies. Zonder dingen aan te smeren duidelijk geadviseerd en de tijd genomen. Prettige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al enkele jaren klant met diverse Volvo modellen (940, S90, 760, XC90). Reparaties worden in overleg uitgevoerd en naderhand wordt uitgelegd wat ze hebben gedaan.

Als er onverwachte mankementen aan het licht komen tijdens het werk wordt er contact opgenomen. Bij urgente problemen proberen ze mee te denken om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Vakmensen met uitstekende kennis van zowel de oudere als de nieuwere modellen van Volvo.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Hendrik Ido Ambacht

20-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: voor een grote beurt en apk geweest
met een Volvo S60
uit 2005
zoals gewoonlijk vertrouwt, en een eerlijk advies over
mogelijke aandacht punten voor het komende jaar
keurig zoals het hoort
ga zo door mannen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-08-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en servicegericht, autoliefhebbers


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Vlaardingen

15-08-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vriendelijk behulpzaam eerlijk en zeer deskundig. Nemen de tijd om e.e.a uit te leggen.


Ja, ik beveel dit aan

A.C. uit Dordrecht

15-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Piet-Jan uit ROTTERDAM

14-08-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Inmiddels meerjarige plezierige ervaring met deze garage met de goede prijs/kwaliteit verhouding en met de doeltreffende adviezen.


Ja, ik beveel dit aan

Phil uit Den haag

14-08-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service en weten alles van Volvo's en vast ook nog wel meer.
Denken klantgericht mee over onderhoud en het probleemloos op de weg houden van de auto.
Deze garage is een aanrader voor iedereen met een Volvo (hoe oud die ook is)


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Rotterdam

14-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: zeer goed


Ja, ik beveel dit aan