Beoordelingen Vos Auto's

8,9
94 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

Anoniem

18-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank

30-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en gastvrij ontvangen door de vrouw van Erik. Als uitzondering was Erik deze dag niet zelf aanwezig, maar via telefonisch contact met zijn vrouw als tussenpersoon, tot overeenstemming gekomen over de aankoop en inruil van een auto. De gewenste aanpassingen zijn naar wens uitgevoerd en een week later hebben we de auto opgehaald.
Het gaf ons een zeer degelijk en betrouwbaar gevoel! We verwachten dat we probleemloos van de nieuwe auto gaan genieten.


Ja, ik beveel dit aan

Eveline uit Apeldoorn

25-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb met een veilig en goed gevoel een auto gekocht. U had veel kennis van de auto. Daarnaast werkte alles goed aan de auto en de manier waarop u met uw kennis over de auto praten had ik het gevoel dat u niks geks had gedaan met de auto en voor mij veilig en goed voelde om bij u een auto te kopen. Ik heb nu al veel plezier van de auto en ben blij met deze aanschaf bij u


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-09-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De auto wordt krijg altijd netjes een beurt bij Vos Auto's. Er wordt helder overlegd wat er gaat gebeuren. Je komt niet voor verrassingen te staan bij Erik.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Markelo

15-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dezelfde positieve ervaring als eerdere klanten.
Prettig contact met de verkoper. Bij elke auto een duidelijk en eerlijk verhaal. Ik heb hier een Honda Civic uit 2009 gekocht met 114000 op de teller. Prima kwaliteit!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Ede

08-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke, integere man die op een eerlijke manier zijn auto’s verkoopt. Ik heb hier een Nissan Pixo aangeschaft, welke er zeer goed uitzag van binnen en buiten. De auto had 100.000 gelopen maar zag eruit als nieuw. Onderhoudshistorie is aanwezig in een mapje en ook overige documentatie wordt op deze wijze aangeleverd. De prijs staat vast en voor aankoop krijgt de auto een kleine beurt incl 6 maanden garantie. Tevens kreeg ik er een paraplu bij. Conclusie een goede beoordeling waard.


Ja, ik beveel dit aan

JH uit beemte broekland

09-08-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: top bedrijf goed contact en zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Welsum

24-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vertelt eerlijk en duidelijk over de auto. Geeft goed advies.


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Elst Gld

06-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeker aan te raden. Erik weet waar hij over praat en verstaat zijn vak. Prettig geholpen bij een betrouwbaar bedrijf. Waar vind je ze tegenwoordig nog?


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Oosterhout

23-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een top bedrijf service zo goed en erg goed geholpen bedankt Michael


Ja, ik beveel dit aan