Beoordelingen Vos Auto's

9,0
100 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 100 beoordelingen

Janet uit Deventer

26-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg blij met mijn nieuwe aankoop.
Fijne en betrouwbare garage met passie en kwaliteit voor de verkoop van auto’s.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Zwaag

21-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijke en goede hulp! Geeft een nette inruilprijs.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

04-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hier een auto gekocht kwam afspraken na. Heeft meer gedaan aan de auto gedaan dan afgesproken zonder extra kosten. Service bestaat dus nog.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Apeldoorn

25-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bewuste keuze voor een klein bedrijf,
Duidelijke communicatie


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week hier een hele leuke Toyota Aygo gekocht. Fijne en zeer snelle service. Deskundig. Tot nu toe erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Harskamp

12-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen,eerlijke mensen,en vooral ook een heel warm binnenkomen , een hele fijne ervaring!!! En we blijven in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank

30-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en gastvrij ontvangen door de vrouw van Erik. Als uitzondering was Erik deze dag niet zelf aanwezig, maar via telefonisch contact met zijn vrouw als tussenpersoon, tot overeenstemming gekomen over de aankoop en inruil van een auto. De gewenste aanpassingen zijn naar wens uitgevoerd en een week later hebben we de auto opgehaald.
Het gaf ons een zeer degelijk en betrouwbaar gevoel! We verwachten dat we probleemloos van de nieuwe auto gaan genieten.


Ja, ik beveel dit aan

Eveline uit Apeldoorn

25-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb met een veilig en goed gevoel een auto gekocht. U had veel kennis van de auto. Daarnaast werkte alles goed aan de auto en de manier waarop u met uw kennis over de auto praten had ik het gevoel dat u niks geks had gedaan met de auto en voor mij veilig en goed voelde om bij u een auto te kopen. Ik heb nu al veel plezier van de auto en ben blij met deze aanschaf bij u


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-09-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De auto wordt krijg altijd netjes een beurt bij Vos Auto's. Er wordt helder overlegd wat er gaat gebeuren. Je komt niet voor verrassingen te staan bij Erik.


Ja, ik beveel dit aan