Beoordelingen Vos Auto's

9,0
102 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 102 beoordelingen

klaas uit Twello

14-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Zwijndrecht

23-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede informatie en neent de tijd voor. Ga snel een auto bekijken en hopelijk ook kopen. Word vervolgd


Ja, ik beveel dit aan

Janet uit Deventer

26-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg blij met mijn nieuwe aankoop.
Fijne en betrouwbare garage met passie en kwaliteit voor de verkoop van auto’s.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Zwaag

21-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijke en goede hulp! Geeft een nette inruilprijs.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

04-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hier een auto gekocht kwam afspraken na. Heeft meer gedaan aan de auto gedaan dan afgesproken zonder extra kosten. Service bestaat dus nog.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Apeldoorn

25-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bewuste keuze voor een klein bedrijf,
Duidelijke communicatie


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week hier een hele leuke Toyota Aygo gekocht. Fijne en zeer snelle service. Deskundig. Tot nu toe erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Harskamp

12-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen,eerlijke mensen,en vooral ook een heel warm binnenkomen , een hele fijne ervaring!!! En we blijven in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank

30-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en gastvrij ontvangen door de vrouw van Erik. Als uitzondering was Erik deze dag niet zelf aanwezig, maar via telefonisch contact met zijn vrouw als tussenpersoon, tot overeenstemming gekomen over de aankoop en inruil van een auto. De gewenste aanpassingen zijn naar wens uitgevoerd en een week later hebben we de auto opgehaald.
Het gaf ons een zeer degelijk en betrouwbaar gevoel! We verwachten dat we probleemloos van de nieuwe auto gaan genieten.


Ja, ik beveel dit aan