Beoordelingen Vos Auto's

9,0
107 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
81 t/m 90 van 107 beoordelingen

Lana uit Zutphen

22-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg aardige man met veel kennis van auto's. Na aanschaf ging het motorlampje branden, bleek een kapot slangetje. Deze werd snel en kosteloos vervangen en ik kreeg nog een cadeaubon! Keurige service. Erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Apeldoorn

16-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aankoop en daarna onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Melvin uit MAASLAND

14-05-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hadden een goed gevoel bij Erik,eerlijk zaken doen is belangrijk voor hem en ons.
WIj kwamen van ver naar Erik om een auto te bezichtigen en van tevoren telefonisch contact gehad en was bij aankomst ook eerlijk over deze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Martine uit Arnhem

13-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J uit Zuuk

13-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Westervoort

28-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom nu al meer dan 6 jaar bij Vos auto's. Inmiddels 2 auto's daar gekocht. Auto's ook altijd in onderhoud bij Vos auto's. Wonen zelf in Westervoort maar kiezen toch voor de service van Vos auto's. Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Welsum

27-04-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Beemte Broekland

24-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ferdinand uit Apeldoorn

13-04-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto een aantal jaren in onderhoud en vooralsnog een goede ervaring gehad met onderhoud en reparaties. Tot opheden ook nog niet het gevoel gehad te worden belazerd, wat ik bij collega bedrijven wel hen ervaren. Kortom betrouwbaar, goede service en naar mijn beleving een goede prijs kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Hanriet uit Hengelo GLD

13-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autos staan er heel mooi bij, goede service, en super afgeleverde auto, eerlijk advies, prijs/kwaliteit goed, met een goed gevoel een auto gekocht, ik raad dit autobedrijf iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan