Beoordelingen VRS Van Vugt Verkeersopleidingen B.V.

8,7
549 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 549 beoordelingen

Evelien uit Zwaagdijk

17-08-2017
7,3

Ervaring: Door vakkundige instructeur begeleid naar het halen van E.


Ja, ik beveel dit aan

Milan uit Hoorn

12-08-2017
8,3

Ervaring: Zeer goed. Ik heb zeer veel kunnen leren dankzij goed opgeleiden instructuurs. Tip groot deel van mijn rijles werd aangegeven dat de auto (fiat) nieuwe olie nodig volgende keer bij fout melding in auto sneller verhelpen.


Ja, ik beveel dit aan

Gaby uit Purmerend

10-08-2017
8,0

Ervaring: Goede service


Ja, ik beveel dit aan

Mats uit Sint Oedenrode

07-08-2017
9,0

Ervaring: Leuk bedrijf, goede en consequente instructeur voor mij! bracht veel rust over en was makkelijk om een gesprek mee aan te gaan!


Ja, ik beveel dit aan

Jozua uit Zuid Scharwoude

01-08-2017
9,0

Ervaring: Rijlessen als zeer prettig ervaren waarbij Dennis Boogaard als zeer proffesioneel en deskundig is ervaren!
De theorielessen waren boeiend en worden op een leuke manier gegeven.
Aandachtspunt: er worden teveel mailings vanuit de administratie gestuurd waardoor het onduidelijk werd.
Om het persoonlijker te maken zou ik ook bij het behalen van de theorie examens een kort mailtje sturen naar de leerlingen met de felicitaties (combineren met de reminder voor de volgende cursus of iets dergelijks).

Conclusie: theorie als rijlessen als zeer prettig ervaren en zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Opperdoes

29-07-2017
9,0

Ervaring: Goede en vriendelijke docenten. Leuke lessen en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-07-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Den Helder

16-07-2017
10

Ervaring: 13 jaar geleden bij Ger, Remco en Aad mijn rijbewijs D behaald voor de touringcar. Nu inmiddels mijn eigen touringcarbedrijf. Ik zal nooit vergeten hoe ik les heb gehad. "neem je rust". En in één keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

ben uit slootdorp

14-07-2017
6,7
Ja, ik beveel dit aan

Sil uit Anna Paulowna

08-07-2017
10
Ja, ik beveel dit aan