Beoordelingen VRS Van Vugt Verkeersopleidingen B.V.

8,7
632 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 632 beoordelingen

Alice uit Kolhorn

23-08-2018
9,7

Ervaring: Duidelijke uitleg aan de telefoon voor informatie. Hele dagen rijles vond ik intensief maar veel leermomenten op 1 dag werkte voor mij goed qua ervaring opdoen. 2 rijinstructeurs vond ik prettig, en in 1x geslaagd! Een rijschool waar ik mij welkom voelde en zeker kan aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit Blokker

21-07-2018
8,0

Ervaring: Het besturen van een motor is geen risicoloze aangelegenheid. Hierom ben ik blij dat de lessen bij Van Vugt serieus worden gegeven. Ook al kost het wat meer en zijn er best een aantal lessen nodig, ben ik zeer tevreden en ga ik met een goed gevoel de weg op.

Zowel de leraren als de dames op kantoor denken goed met je mee.

Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

P.J.J uit Wervershoof

28-06-2018
8,3

Ervaring: Leerzaam maar zeker gezellig
Snel op mijn gemak


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Medemblik

24-06-2018
8,3

Ervaring: Zeer deskundige en vriendelijke verkeersschool. Helpen je goed met het inplannen van het hele opleidingstraject. ABV op eigen terrein is ook een mooi bijkomend voordeel.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Oosthuizen

14-06-2018
8,7

Ervaring: Heel goed en duidelijk les gehad en een leuke tijd gehad met de instructeurs


Ja, ik beveel dit aan

Sergej uit Zwaag

08-06-2018
9,0

Ervaring: Persoonlijk, ervaren en professioneel, waardoor de kennis wordt duidelijk en snel doorgegeven.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Blokker

01-06-2018
9,7

Ervaring: Ik heb C en CE praktijklessen gedaan, duidelijke, leerzame en vooral gezellige rijlessen gehad. Prima instructeurs en kantoorpersoneel. Goed materieel


Ja, ik beveel dit aan

M

23-05-2018
10

Ervaring: Fijne rijschool met zeer vriendelijk personeel. De instructeurs weten waar zij over praten en zijn in staat je snel de vaardigheden aan te leren.


Ja, ik beveel dit aan

Janko uit Hoorn

11-05-2018
8,0

Ervaring: Deskundig personeel, mooi nieuw materiaal, prima faciliteiten, alles onder 1 dak.


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit De Weere

04-05-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan