Beoordelingen VRS Van Vugt Verkeersopleidingen B.V.

8,7
532 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 532 beoordelingen

Michel uit Heerhugowaard

24-06-2017
9,0

Ervaring: Enthousiaste ontvangst , goede communicatie betreft het schema met het balie/kantoor personeel . Prettige ongedwongen sfeer . Instructeurs met hart voor hun werk .


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Hoorn

23-06-2017
8,3

Ervaring: Een fijne en goed georganiseerde omgeving die mee gaat met de tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Chiara uit Wieringerwerf

17-06-2017
10

Ervaring: Goed en erg vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit PURMEREND

16-06-2017
9,0

Ervaring: In het begin moest ik wennen. Vooral door mijn eigen onzekerheid. Na het gesprek met Martijn en later met Benjamin had ik het gevoel dat ik meer leerde. Het ging beter en beter. De planning van Benjamin sloot uiteindelijk goed aan. Tien minuten voor het examen zei Benjamin: "Luister, ik heb leerlingen gehad die slechter rijden dan jij en zij haalden toch hun rijbewijs". Deze zin zorgde er uiteindelijk voor dat ik het rijbewijs heb gehaald.

Service en klantvriendelijkheid is echt heel erg goed. Ik ben aan de telefoon ontzettend goed geholpen en ook het plannen van de afspraken verliep soepel en snel. Vooral het moment van afrijden is erg goed gedaan. Ik heb er veel aan gehad! Het bedrijf straalt een bepaalde rust uit en is zelfverzekerd.

Ik geef Benjamin voor deskundigheid een 8.0. Vooral omdat het een beginnend instructeur is en ik vooral de maandagmiddag niet effectief vond. Benjamin heeft het ruimschoots goedgemaakt. Vandaar de 8.0.

Prijs/kwaliteit vind ik lastig. Ik heb geen referentie.

Lesvoertuig een 9.0. Ik vind dat de auto achteruit schokkend rijdt. Benjamin zegt dat ik te weinig gas geef, maar dan ga ik weer te snel. Achteruit vond ik niet prettig. Voor de rest een prima auto!

Ik geef Benjamin een 10 als instructeur. Ik ben zelf docent en ik weet dat leerlingen sneller leren als er een klik is. Ik heb Benjamin als erg prettig in de omgang ervaren. Een aardige kerel en dus fijn om mee te lessen. In september wil ik voor C. Ik zou dan graag weer met Benjamin willen rijden.

De inrichting vind ik prima. Maakt met echt geen **** uit...


Ja, ik beveel dit aan

jos uit zwaagdijk-west

11-06-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Middenmeer

09-06-2017
8,0

Ervaring: Super!


Mark uit Heerhugowaard

08-06-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Nel uit Blokker

08-06-2017
10

Ervaring: Van Vugt is een fijne rijschool, met vriendelijke, begripvolle, en hulpvaardige medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Zwaag

05-06-2017
9,0

Ervaring: Gastvrij en vriendelijk. Goede instructeurs die je op je gemak stellen. En altijd koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit HOORN NH

02-06-2017
9,3

Ervaring: Voor mij een zeer goede professionele opleiding gehad.
Benjamin de instructeur is zeer vakkundig, en ook nog eens een super leuk mens om mee te praten. Maar als nodig ook streng. Mijn ervaring was top, en nog in 1 keer geslaagd ook. Echt een aanrader dus!!!


Ja, ik beveel dit aan