Beoordelingen VRS Van Vugt Verkeersopleidingen B.V.

8,7
583 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 583 beoordelingen

Miranda

07-12-2017
1,0

Ervaring: Slechte ervaring. Ten eerste werkte het knipperlicht van de scooter niet goed, maar hier werd niets aan gedaan. Was wel een puntje tijdens het examen, de examinator vond dat mijn dochter te laat richting aangaf, maar ja, als het knipperlicht niet goed werkt, krijg je dat.

Verder had de instructeur die dag 3 leerlingen. Er werd door hem de hele tijd op de kinderen gescholden, maar niemand wist voor wie het bedoeld was, omdat hij geen namen noemde. Mijn dochter wist daardoor niet of en wat ze fout deed. Uiteindelijk zijn ze alle 3 gezakt.

Wij hebben een klacht ingediend over de gang van zaken. Helaas geen excuses of bevredigende toelichting. Alleen maar de mededeling dat de instructeur had aangegeven dat de situatie op een gegeven moment uit de hand dreigde te lopen en dat hij ternauwernood een ongeluk had kunnen voorkomen en daardoor uit zijn slof was geschoten (mijn dochter weet helemaal niets van een bijna ongeluk, maar goed). Omdat dit nog nooit eerder was voorgekomen en hij een zeer hoog slagingspercentage heeft, werd de instructeur op zijn woord geloofd.

Dat moesten we het mee doen. Het zal voor de instructeur wel een enorme tegenslag zijn geweest, dat hij met zijn zeer hoge slagingspercentage, die dag zo gefaald heeft, waardoor alle 3 zijn leerlingen gezakt zijn.

Onze dochter wilde in ieder geval niet meer bij Van Vugt herkansen en wij zijn dus ergens anders heengegaan, waar de leerlingen 1 op 1 les krijgen.


Tessa uit Midwoud

27-11-2017
10

Ervaring: Zeer tevreden over van Vugt. Goede instructeur voor mijn A rijbewijs gehad, veel geleerd door duidelijke instructies en met geduld. Voordeel is het oefenen+examen van je AVB op eigen terrein. In één keer geslaagd voor beide onderdelen (AVB en AVD). Ook op kantoor vriendelijk personeel, behulpzaam.
Planning kreeg ik allemaal per mail, zo ook de facturen die je meteen via ideal kunt betalen. Goed geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Schagen

27-11-2017
9,3

Ervaring: Top rijschool, goede en eerlijke begeleiding! Veel flexibiliteit kwa lesuur tijden.


Ja, ik beveel dit aan

Mas uit Bovenkarspel

26-11-2017
10

Ervaring: Zeer goede rijschool met gemotiveerde instructeurs én de meiden van de planning ook niet te vergeten. Waar ik elders pas over maanden kon afrijden voor mijn C en E kon dat hier al binnen korte tijd. Ze denken met je mee, doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je slagen gaat. Fijne informele sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Jordin uit Enkhuizen

24-11-2017
10

Ervaring: Super!


Ja, ik beveel dit aan

Rowan uit Edam

09-11-2017
7,3

Ervaring: Qua rijlessen was het top, 1 minpunt was de wachtrij van het praktijk. Ik heb 3 maanden moeten wachten op mijn examen en in die tussentijd moet je dus wel blijven lessen omdat je anders je examen niet haalt. Uiteindelijk wordt dat dan wel een duur grapje. Voor de rest heb ik geen op of aanmerkingen.


Ja, ik beveel dit aan

sam uit nibbixwoud

06-11-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Gaius uit Hoorn

27-10-2017
8,7

Ervaring: GOED!


Ja, ik beveel dit aan

Bertus uit MEDEMBLIK

26-10-2017
10

Ervaring: vandaag geslaagd voor mijn CE rijbewijs
super blij mee.
ik wil alle medewerkers en intructeurs bedanken voor alles wat jullie mij geleerd hebben.
ik zal jullie bij iedereen aanbevelen

nogmaals harstikke bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Slootdorp

25-10-2017
10

Ervaring: Ik vond het een hele goede en duidelijke instructeur . Ik was erg tevreden .


Ja, ik beveel dit aan