Beoordelingen VRS Van Vugt Verkeersopleidingen B.V.

8,7
604 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 604 beoordelingen

Johan uit Purmerend

20-02-2018
8,0

Ervaring: Ze geven een goede uitleg over waar je goed op moet letten en zijn fijne mensen om les van te krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

lex uit obdam

15-02-2018
7,7

Ervaring: Goede telefonisch kontakt.
Leuke en gezellige instructeurs en deskundig.
Herexamen wel duur, daar schrokken we wel van maar gelukkig geslaagd in 2 keer.


Ja, ik beveel dit aan

killian uit Wieringerwerf

15-02-2018
8,0

Ervaring: prima bedrijf goeie instructeur veel gelachen


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Berkhout

15-02-2018
8,0

Ervaring: Ik ben bij Van Vugt gekomen om mijn T - Rijbewijs te halen, de rijlessen waren zeer leerzaam, veel geleerd, twee erg goeie rij-instructeurs met veel humor die mij veel hebben geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Hem

13-02-2018
8,0

Ervaring: Mijn derde opleiding bij van Vugt, E achter B, een aantal jaar geleden, C en nu E achter C. Bijzonder behulpzame en vriendelijke medewerkers op kantoor. Mijn twee instructeurs vriendelijk, zeer vakkundig en ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Schagen

13-02-2018
9,5

Ervaring: Dhr. Dennis Boogaard is een buitengewoon goede instructeur.
Zijn rustige houding en wijze van les geven maken dat de lessen informatief en gezellig zijn.

PS. de vraag m.b.t. telefoongebruik onder de les is niet van toepassing voor Dennis.
Hij was zeer professioneel in deze.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Berkhout

10-02-2018
8,3

Ervaring: De ervaringen met het bedrijf zijn prettig en goed.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Wognum

09-02-2018
9,3

Ervaring: Goed! Prijs kwaliteit verhouding prima.
Wat opstartproblemen door het gebruik van een nieuw systeem maar verder geen last van ondervonden. Persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-02-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Medemblik

01-02-2018
10

Ervaring: Mijn ervaring was uitstekend!
Voor vragen en advies kon ik altijd bellen en werd het probleem vrijwel altijd direct opgelost. Uit school kon ik gewoon op het station opgehaald worden en samen met de rijinstructeur werd er naar de dagen en lesuren gekeken wanneer het beste uitkwam.

Ik ben zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan