Beoordelingen VSB Auto's

8,0
27 beoordelingen
  • Service 7,5
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

G.

18-01-2019
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super mooie auto aangeschaft. Wat mankementen. Beloofd dat het opgelost zijn bij ophalen. Dit was echter niet het geval. Na heel wat pogingen van onze kant is een gedeelte inmiddels opgelost. Rest zelf maar laten doen. 2e sleutel ontbrak (!) 2e hands winterbanden bij gekocht die niet eens passen. Jammer!


Michael uit Houten

06-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week een renault clio gekocht bij vsb waalwijk, top service waren erg vriendelijk en de auto is in keurige staat afgeleverd ben er erg blij mee en zal in de toekomst ook vaker bij hun kijken


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Hensbroek

12-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week ( 3 december 2018) een gebruikte auto aangeschaf bij VSB. Na onderzoek bleek de auto technische schade te hebben. Deze week VSB bezocht en het probleem besproken. De technische man van VSB heeft de gemelde technische schade onderzocht en bevestigd aan de directie dat dit een gecompliceerde schade is.De auto werd hierna zonder problemen terug genomen en samen werd naar een passend alternatief gezocht. Prima en naar tevredenheid afgehandeld. Wel moet voorafgaande van de aankoop beter worden uitgelegd wat een "voetstootse aankoop" betekend en wat het inhoud indien het "conformiteitsbeginsel" niet van toepassing is op de koop. Maar al met al toch dik tevreden zoals dit door directie en medewerkers van VSB is afgehandeld.
Bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit tilburg

16-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Heemskerk

16-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige verkoper en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Rijen

06-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met de aankoop van mijn BMW 3 serie sedan.


Ja, ik beveel dit aan

kimberly uit uden

05-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ik heb hier vorige maand een audi a1 gekocht, de auto bevalt me prima, ben heel erg fijn geholpen en de service is goed. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf! Bedankt vsb auto's


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-09-2018
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was wel in de gelegenheid om de auto rustig te bekijken en ook een proefrit te maken. Slordig dat het na tekenen pas algemene voorwaarden worden overhandigd. Ik wist niet dat de 3mnd garantie excl arbeidsloon was totdat ik de factuur ontvangen had. Auto was later opgeleverd dan afgesproken. Wel vriendelijke mensen maar is het wel aanbevolen om de afspraken ondubbelzinnig te laten opstellen.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Oudheusden

15-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Weert

29-08-2018
5,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verkoper wekt veel vertrouwen maar is niet direct duidelijk over verkoopvoorwaarden. Auto werd aangeboden met vele opties die er (deels achteraf) niet blijken te zijn. Bij tekenen werd pas brief overhandigd waarin voetstootse aankoop uitgelegd wordt. Dit zou m.i. vóór de handtekening even kort en duidelijk toegelicht moeten worden. De auto was dan evengoed verkocht!! Maar dan écht 100% eerlijk! Ik zal VSB zeker aanbevelen, maar wél met de uitleg van "geen garantie" zodat anderen wél weten waar ze aan beginnen.Verder zou de auto professioneel gepoetst afgeleverd worden, maar aan binnenkant deuren zat nog dezelfde rode stof als een week eerder.


Ja, ik beveel dit aan