Beoordelingen VSB Auto's

8,0
36 beoordelingen
  • Service 7,5
  • Deskundigheid 7,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Dhr./mevr.

03-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb zeer goede ervaring met VSB
Zeer netjes en keurig behandeld
Aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Rebecca uit Heerlen

01-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een mooie auto bij dit bedrijf gekocht.
En ben zeer tevreden over de service en de aanschaf prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Heerlen

30-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bijzonder goede Nissan Qashqai gekocht voor een zeer goede prijs. In de drukte hadden ze wel een beetje weinig tijd voor ons. Verder alles top.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit tilburg

11-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Renault Megane gekocht heel prettige auto ook hier was iets aan achteraf maar na contact en met elkaar in gesprek gebleven is alles perfect opgelost dus voor ons is het een goed bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit houten

04-03-2019
3,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: tijdje geleden een nieuwe auto gekocht (renault clio). bij aankoop is mij vertelt dat hij helemaal nageken zou worden en de gebreken zouden opgelost worden en mocht ik nog wat tegen komen dan zouden ze het alsnog zonder kosten repareren. na 2 dagen kwam er een krakend geluid uit mijn auto bij ieder drempel/heuvel. ik heb dit gemeld en er werd mij vertelt dat het nog in moest komen. toch even bij mijn eigen garage na laten kijken. kwam er toen achter dat er meerdere dingen niet goed waren. zo was de accu kapot, remmen moesten vervangen worden, de winterbanden die ik ook daar heb gekregen waren onder het minimum, en nog meer. met veel bellen en mailen bleven ze het erop houden dat er niks mis mee kon zijn en dat ik het zelf maar op moest lossen. ik vind dit niet echt een goede service.


Alex uit 's-Hertogenbosch

24-02-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na aankoop van onze auto bleek dat er een bijgeluid was aan de motor. Hier kwamen wij een week daarna pas achter. Toen we terug zijn gegaan, werd er meteen naar de auto gekeken. Het bleek een klein iets te zijn, nadat we een afspraak Hadden gemaakt. Is het euvel opgelost. Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit nijmegen

23-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nissan qashqai gekocht, zeer tevreden met de auto en de service. Bedankt VSB Auto's


Ja, ik beveel dit aan

marvin uit beverwijk

23-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Danielle

03-02-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact met Daniel rondom aankoop occasion. Helaas lege benzinetank zodat proefrit amper mogelijk was. Ook "dealeronderhouden" bleek een breed begrip, klopt niet helemaal. Op mondelinge beloftes en gegarandeerde tevredenheid, toch aankoop gedaan. Echter bleek er toch een mankement aanwezig. In beginsel enige weerstand toen wij hierop terugkwamen in eerste week na aankoop, maar uiteindelijk toch keurig opgelost, onanks geen garantie! Netjes dus! . (Helaas wel duitse navigatie, welke we zelf naar nederlands moeten zien om te zetten, beetje jammer, maar belangrijker is staat van de auto. Deze is prima!) Al met al zijn we tevreden en komen hier ooit terug.


Ja, ik beveel dit aan

G.

18-01-2019
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super mooie auto aangeschaft. Wat mankementen. Beloofd dat het opgelost zijn bij ophalen. Dit was echter niet het geval. Na heel wat pogingen van onze kant is een gedeelte inmiddels opgelost. Rest zelf maar laten doen. 2e sleutel ontbrak (!) 2e hands winterbanden bij gekocht die niet eens passen. Jammer!