Beoordelingen VSB Auto's

7,8
39 beoordelingen
  • Service 7,5
  • Deskundigheid 7,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Engel uit Den haag

18-07-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een auto gekocht, en eigenlijk kom je er achteraf pas achter hoe sneaky alles geregeld wordt. Je wordt eerst overhoop gegooid met verschillende prijzen ivm internet prijzen en zo weg prijzen. Vervolgens krijg ik de kans niet om de auto duidelijk te zien, want je wordt staande gehouden en aan een praatje gehouden. Mijn advies is dan ook, controleer waar je ook bent elke centimeter van de voertuig waar je je hard verdiende centen voor neerlegt. Daarna dus kom ik erachter dat voorbanden 0,0 profiel banden hebben, en dat er een haperend geluid uit de motorkap komt. Gebeld, verteld waarop ik de reactie kreeg : “ ik weet niet dat je met de auto heb gedaan gisteren, dat was er gister nog niet”. Geen enkele manier van tegemoet komen want je ondertekend een voetstoot verkoop waarbij je dus verklaart dat je “akkoord gaat met gebreken die zichtbaar of onzichtbaar zijn”. NIET DOEN DUS!

De auto zou daar naartoe moeten komen ( 1 uur rijden). En daar blijven staan tot er een monteur beschikbaar zou zijn.

De meeste autos zijn import autos uit Duitsland, niet perse slecht, voorgeschiedenis is wazig. Mijn auto blijkt ook vers gespoten te zijn, dus een schade auto ivm lager bpm bedrag. Kortom, volledig gefopt. Op geen enkele manier tegemoet gekomen, 2 dagen na aanschaf 380 euro kosten gemaakt aan de auto. Hopen dat er geen andere gebreken komen. Zeer ontevreden over dit bedrijf.


Paul uit Panheel

19-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Tilburg

02-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto
Ik heb een auto Mercedes B-klasse gekocht en mijn oude Mercedes ingeruild bij VSB auto's. Na een paar dagen rijden bleek de auto te schokken en er zat een rammel achterin. Schokken lag aan de automatische versnellingsbak. Die olie heb ik laten verversen. Daarna was het schokken bij het optrekken weg. Later bleek dat er een hoofdveer achter defect was en veroorzaakte die rammel achterin. Alles heb ik laten repareren door een regulier garagebedrijf. De rekening heb ik besproken met Henri en we zijn er samen uitgekomen. Toch nog gedeeltelijk garantie. Goede service op deze wijze. Wel ik VSB aanraden om de klanten duidelijk te maken wat een voetstootse aankoop is. Daar voorkom je problemen mee achteraf. Doch zeker kom ik hier de volgende keer terug. Perfect geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

03-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb zeer goede ervaring met VSB
Zeer netjes en keurig behandeld
Aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Rebecca uit Heerlen

01-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een mooie auto bij dit bedrijf gekocht.
En ben zeer tevreden over de service en de aanschaf prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Heerlen

30-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bijzonder goede Nissan Qashqai gekocht voor een zeer goede prijs. In de drukte hadden ze wel een beetje weinig tijd voor ons. Verder alles top.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit tilburg

11-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Renault Megane gekocht heel prettige auto ook hier was iets aan achteraf maar na contact en met elkaar in gesprek gebleven is alles perfect opgelost dus voor ons is het een goed bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit houten

04-03-2019
3,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: tijdje geleden een nieuwe auto gekocht (renault clio). bij aankoop is mij vertelt dat hij helemaal nageken zou worden en de gebreken zouden opgelost worden en mocht ik nog wat tegen komen dan zouden ze het alsnog zonder kosten repareren. na 2 dagen kwam er een krakend geluid uit mijn auto bij ieder drempel/heuvel. ik heb dit gemeld en er werd mij vertelt dat het nog in moest komen. toch even bij mijn eigen garage na laten kijken. kwam er toen achter dat er meerdere dingen niet goed waren. zo was de accu kapot, remmen moesten vervangen worden, de winterbanden die ik ook daar heb gekregen waren onder het minimum, en nog meer. met veel bellen en mailen bleven ze het erop houden dat er niks mis mee kon zijn en dat ik het zelf maar op moest lossen. ik vind dit niet echt een goede service.


Alex uit 's-Hertogenbosch

24-02-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na aankoop van onze auto bleek dat er een bijgeluid was aan de motor. Hier kwamen wij een week daarna pas achter. Toen we terug zijn gegaan, werd er meteen naar de auto gekeken. Het bleek een klein iets te zijn, nadat we een afspraak Hadden gemaakt. Is het euvel opgelost. Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit nijmegen

23-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nissan qashqai gekocht, zeer tevreden met de auto en de service. Bedankt VSB Auto's


Ja, ik beveel dit aan