Beoordelingen VSB Auto's

8,1
22 beoordelingen
  • Service 7,5
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Mark uit Rijen

06-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met de aankoop van mijn BMW 3 serie sedan.


Ja, ik beveel dit aan

kimberly uit uden

05-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ik heb hier vorige maand een audi a1 gekocht, de auto bevalt me prima, ben heel erg fijn geholpen en de service is goed. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf! Bedankt vsb auto's


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-09-2018
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was wel in de gelegenheid om de auto rustig te bekijken en ook een proefrit te maken. Slordig dat het na tekenen pas algemene voorwaarden worden overhandigd. Ik wist niet dat de 3mnd garantie excl arbeidsloon was totdat ik de factuur ontvangen had. Auto was later opgeleverd dan afgesproken. Wel vriendelijke mensen maar is het wel aanbevolen om de afspraken ondubbelzinnig te laten opstellen.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Oudheusden

15-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Weert

29-08-2018
5,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verkoper wekt veel vertrouwen maar is niet direct duidelijk over verkoopvoorwaarden. Auto werd aangeboden met vele opties die er (deels achteraf) niet blijken te zijn. Bij tekenen werd pas brief overhandigd waarin voetstootse aankoop uitgelegd wordt. Dit zou m.i. vóór de handtekening even kort en duidelijk toegelicht moeten worden. De auto was dan evengoed verkocht!! Maar dan écht 100% eerlijk! Ik zal VSB zeker aanbevelen, maar wél met de uitleg van "geen garantie" zodat anderen wél weten waar ze aan beginnen.Verder zou de auto professioneel gepoetst afgeleverd worden, maar aan binnenkant deuren zat nog dezelfde rode stof als een week eerder.


Ja, ik beveel dit aan

marco uit volkel

28-08-2018
5,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tijdens de verkoop zijn er afspraken gemaakt. Deze zijn niet allemaal nagekomen. Ondanks vakantie hebben we lang moeten wachten op de aflevering van de auto.


Anoniem

28-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Westkappel

28-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto, weinig km's. Op de specificatielijst stond LM velgen en die zaten er niet op. Werd netjes opgelost. Ik kon de auto meenemen met de stalen velgen met 4-seizoenenbanden en later een set originele Nissan LM-velgen met bijna nieuwe winterbanden ophalen voor 250€. Inruil van mijn diesel was geen probleem wat bij andere bedrijven soms wel het geval was. Inruilprijs zeer netjes.


Ja, ik beveel dit aan

Adrian uit Almere

20-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn keus was gevallen op een Mercedes C250 coupe. Nu staan er van dit model niet veel te koop in NL waardoor de afweging op andere vergelijkbare coupes vrij vlot verliep. Na ongeveer een maand surfen op het internet was mijn keus uiteindelijk terechtgekomen bij VSB auto's. Hun aanbieding was ten opzichte van andere beter, in de zin van, het full options pakket dat deze auto heeft waar het bij andere vaak iets ontbrak en het aantal pk's die bij de meerderheid een stuk lager ligt. Uiteindelijk ben ik op mijn motor gesprongen om de auto in het echt te gaan bekijken en om er even een rondje in te rijden uiteraard. De eerste kennismaking was zeer aangenaam en ik ben uiterst vriendelijk behandeld en te woord gestaan. Ik mocht alle tijd nemen om de auto van binnen en buiten te bekijken. Alle onderhoudsboekjes en facturen lagen klaar ter inzage in het dashboardkastje en dit zag er keurig uit. Hieruit bleek dat de auto maar 1 vorige eigenaar heeft gehad en dat de auto altijd bij Mercedes zelf in onderhoud is geweest. Wat mij verbaasde is de staat van de auto. Het is werkelijk alsof er nog niemand eerder in gereden heeft. Werkelijk alles is nog nieuw in deze auto en nergens sporen van slijtage te vinden. Bepaalde dingen in de auto zijn nog niet eens 1 keer gebruikt. Een andere garage waar ze de auto hebben gezien bevestigde mij dat deze auto nog helemaal origineel is en dat zelfs de remblokken nog geen één keer zijn vervangen en dat het een zeer goede koop is. Het enige kleine dingetje was helaas dat de motor voor het panoramadak de geest had gegeven maar dit is zelfs nog binnen de gestelde termijn vervangen en werkt weer perfect. De dag na aanschaf ben ik direct vertrokken naar het buitenland en schrijf deze recensie nu vanuit mijn hotelkamer in Genève maar ik heb er inmiddels nu zo'n 10 uur in gereden en ik kan niet anders zeggen dan dat VSB auto's mijn een uiterst goed onderhouden machine heeft verkocht. Echt super blij mee en alles is prima en snel afgehandeld. Well done guys!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan