Beoordelingen Waardenburg Auto's

9,0
30 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Marlies uit Driebergen

25-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele aardige en vriendelijke verkoper zonder vervelende verkoop praatjes. Het bedrijf zorgt dat de auto er netjes bij staat met het ophalen en de aandachtpunten worden gemaakt of vernieuwd.


Ja, ik beveel dit aan

Kay & Lay uit Amersfoort

27-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super vriendelijk en behulpzaam geadviseerd door Tom. We zijn daardoor op een voor ons perfecte auto uitgekomen al vinden we het onwijs jammer dat we die niet bij Waardenburg auto's hebben kunnen afnemen want dat hadden we hen zeker gegund. Top advies, eerlijk, openhartig en waardevol.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Amersfoort

15-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn, betrouwbaar en leuk bedrijf waar je eerlijk geholpen wordt en de koffie altijd klasr staat voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Hilversum

11-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact. Flexibel en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Korte Hartweg 22

01-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto kopen is niet mijn liefhebberij, maar dhr Waardenburg heeft me enthousiast gemaakt, om toch warm te lopen voor een hele leuke auto met veel extra's.
Geheel passend bij mijn leefstijl door goed te luisteren naar mijn verhaal.
Koffie was lekker inruilprijs voor mijn auto ook aardig;)
Alles netjes afgehandeld , ik koop mijn volgende auto weer hier maar voorlopig ben ik blij met de huidige.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, degelijk bedrijf
Afspraak is afspraak maar hier krijg je als klant
Gewoon nog wat extra


Ja, ik beveel dit aan

Eelco uit Hoensbroek

08-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: M.b.t. aankoop van mijn auto: rustig, open, fair gesprek gehad over de auto die ik op het oog had. Ga nu tevreden met mijn nieuwe auto naar huis.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Almere

19-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, ruime openingstijden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijke informatie, open, betrouwbaar, no nonsense, netjes en aardig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en flexibel


Ja, ik beveel dit aan