Beoordelingen Waardenburg Auto's

8,9
25 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Anoniem

20-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, degelijk bedrijf
Afspraak is afspraak maar hier krijg je als klant
Gewoon nog wat extra


Ja, ik beveel dit aan

Eelco uit Hoensbroek

08-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: M.b.t. aankoop van mijn auto: rustig, open, fair gesprek gehad over de auto die ik op het oog had. Ga nu tevreden met mijn nieuwe auto naar huis.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Almere

19-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, ruime openingstijden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijke informatie, open, betrouwbaar, no nonsense, netjes en aardig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en flexibel


Ja, ik beveel dit aan

Marcella

28-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben alleen maar fijne ervaringen met Waardenburg Auto's. Ik kon meteen nadat ik vroeg of we een proefrit mochten maken terecht. Nadat we besloten de auto te kopen konden we hem een paar dagen later gelijk al ophalen. En er ontstonden wat kleine probleempjes en deze zijn heel netjes opgelost. Kortom super tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Leeuwarden

16-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend autobedrijf. Ik heb niet snel een goed gevoel bij een autobedrijf, maar hier krijg ik het idee dat ik een eerlijk advies krijg. Ruud Waardenburg denkt met je mee, en is allesbehalve een opdringerige autoverkoper. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Rudy uit Stadskanaal

25-07-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Almere

17-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gelijk bij binnenkomst een goed gevoel Ruud is een gezellige man die van zijn vak houdt. dat merk je aan alles ik kwam voor een niet te dure auto maar dat deed niets af aan zijn optimisme. we hadden een leuk eerlijk gesprek een rondje met de auto gereden en de koop was gesloten. Dit bedrijf is een aanrader, ik kocht er een auto voor een redelijke prijs met de afspraak dat er 2 banden vernieuwd zouden worden. Dit was bij aflevering keurig in orde, en als extra service was ook de accu vernieuwd zonder extra kosten. bij een volgende aankoop kijken we eerst bij dit bedrijf en ik raad iedereen aan dit ook te doen. Ruud graag tot een volgende keer.en Oh ja bijna vergeten de koffie is ook prima.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Rotterdam

29-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waardenburg Auto's levert uitstekende service en is een zeer eerlijk en betrouwbaar bedrijf! De verkoper is eerlijk en wees mij direct op wat lakschade die mij niet was opgevallen.
De auto was niet direct klaar, maar kreeg meteen een leenauto mee. Had na de aanschaf wat last van een trillend stuur en hoewel er geen garantie gegeven was op de auto kon ik zonder probleem terugkomen om het probleem te verhelpen. Kortom: dit bedrijf doet er alles aan om de klant tevreden te stellen en te houden. Dit bedrijf verkoopt alleen auto's in technisch zeer goede staat en wanneer ik toe ben aan een nieuwe auto zal ik zeer zeker eerst Waardenburg Auto's benaderen of ze nog iets leuks hebben staan.


Ja, ik beveel dit aan