Beoordelingen Waardenburg Auto's

8,9
28 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Amersfoort

15-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn, betrouwbaar en leuk bedrijf waar je eerlijk geholpen wordt en de koffie altijd klasr staat voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Hilversum

11-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact. Flexibel en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Korte Hartweg 22

01-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto kopen is niet mijn liefhebberij, maar dhr Waardenburg heeft me enthousiast gemaakt, om toch warm te lopen voor een hele leuke auto met veel extra's.
Geheel passend bij mijn leefstijl door goed te luisteren naar mijn verhaal.
Koffie was lekker inruilprijs voor mijn auto ook aardig;)
Alles netjes afgehandeld , ik koop mijn volgende auto weer hier maar voorlopig ben ik blij met de huidige.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, degelijk bedrijf
Afspraak is afspraak maar hier krijg je als klant
Gewoon nog wat extra


Ja, ik beveel dit aan

Eelco uit Hoensbroek

08-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: M.b.t. aankoop van mijn auto: rustig, open, fair gesprek gehad over de auto die ik op het oog had. Ga nu tevreden met mijn nieuwe auto naar huis.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Almere

19-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, ruime openingstijden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijke informatie, open, betrouwbaar, no nonsense, netjes en aardig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en flexibel


Ja, ik beveel dit aan

Marcella

28-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben alleen maar fijne ervaringen met Waardenburg Auto's. Ik kon meteen nadat ik vroeg of we een proefrit mochten maken terecht. Nadat we besloten de auto te kopen konden we hem een paar dagen later gelijk al ophalen. En er ontstonden wat kleine probleempjes en deze zijn heel netjes opgelost. Kortom super tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Leeuwarden

16-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend autobedrijf. Ik heb niet snel een goed gevoel bij een autobedrijf, maar hier krijg ik het idee dat ik een eerlijk advies krijg. Ruud Waardenburg denkt met je mee, en is allesbehalve een opdringerige autoverkoper. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan