Beoordelingen Wamo Autocentrum Edam

9,8
11 beoordelingen
  • Service 9,9
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

jack uit volendam

02-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer ervaren monteurs ,en eerlijk advies.geweldig.


Ja, ik beveel dit aan

Derek uit Edam

06-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne en zeer kundig mensen


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Purmerend

24-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Werkelijk een uitstekend bedrijf! Mijn 2e auto hier gekocht en eerlijker dan hier vind je ze niet veel meer!


Ja, ik beveel dit aan

Olchert uit Zaandam

12-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De beste dealer waar ik ooit geweest ben. Hier vind je nog het eerlijke vakmanschap.

We hebben er auto's gekocht, reparaties uit laten voeren en laten onze auto's er APK keuren en onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Gouda

31-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Martin Nierop, de eigenaar, geeft vertrouwen en heeft verstand van zaken. Hij denkt mee om een goede oplossing te vinden bij inruil. Hij zorgde voor keus uit meerdere tweedehands wintervelgen en banden passend bij deze gebruikte auto. Hij heeft de kleine krasjes in exterieur en interieur vakkundig gerepareerd voor oplevering. Hij heeft de auto opgeleverd inclusief APK en grote beurt. Na oplevering heb ik de afgelopen maanden geen enkel probleem gehad met de aangeschafte auto. Wamo kan ik aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Bleiswijk

04-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig advies, uitstekende service. Geen gladde praatjes, maar 'nuchtere professionaliteit'! Bedrijf met passie voor Toyota, en datgene wat Toyota groot heeft gemaakt, namelijk: kwaliteit! Voor een volgende auto oriƫnteer ik mij zeker bij Wamo Autocentrum van direc teur/eigenaar Martin Nierop, ook al moet ik er een stukje voor rijden (100km).


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Bennebroek

19-01-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lia en Gert uit Hillegom

26-01-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een Suzuki SX-4 bij Wamo gekocht. We kwamen bij hen terecht via Autotrader.nl en onze eerste indruk van de zaak was gewoon goed. Geen gladde praatjes en geen reden tot onderhandelen, want de (inruil-) deal was gewoon okee. Goed is goed, nietwaar? Volgende week gaan we hem ophalen. We hebben een goed gevoel over zowel de auto als het bedrijf...


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Amsterdam

03-08-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De WAMO autobedrijf ken ik al sinds 1992 en heb in de loop van de tijd 3 auto,s bij hun gekocht.
Ik heb het bedrijf ervaren als betrouwbaar en coulant.


Ja, ik beveel dit aan

JaN G.G. uit eDAM

19-08-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben op zoek naar een Fiat Panda 1.2 liefst automaat
Ik wil die Ford Mondeo weg doen (komt eerdaags bij jullie voor de APK.keuring)


Ja, ik beveel dit aan