Beoordelingen Wensink Apeldoorn Ford

8,4
1262 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 1262 beoordelingen

Anoniem

21-01-2019
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-01-2019
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij aankoop auto heb ik een levenslange gratis apk erbij gekregen. Apk kosten worden wel op de rekening gezet. Kosten worden wel verekend na vermelding. Bij laatste beurt dit vooraf kenbaar gemaakt voor de zekerheid.
Kosten vervanging remblokken was best hoog dit niet door garage laten uitvoeren. 1 telefoontje bij een andere garage scheelde 40 euro. Moest ook doorvragen toen bleek dat ik er nog 1500 km mee door kon rijden en het was geen apk afkeurpunt. Jammer dat dit zo moet. Auto was wel mooi gewassen.overweeg onderhoudt auto te stoppen bij dit bedrijf.Bij aankoop auto prima service en omgang. Het is alleen dat ik het gevoel heb dat ik de portemonnee moet trekken bij ouderhoud . Dit gevoel is bevestigd.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer behulpzaam om ons toch nog op tijd voor de wintersport vakantie veilig op weg te krijgen


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Apeldoorn

17-01-2019
3,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Normaal gesproken ben ik erg tevreden, maar ditmaal was de service echt below zero.
ik kwam voor een beurt en APK van de auto en da alles zou voor 14u30 klaar zijn.
Voor de APK moesten er 2 banden vervangen worden, die waren niet op de locatie aanwezig, maar zouden er om 15u kunnen zijn. Werd daar over gebeld en akkoord gegeven dat t goed was dat het wat later zou worden.
Bleken de banden niet geleverd te zijn.
Nieuwe afspraak gemaakt. Bij aankomst duidelijk benoemd dat de achterbanden vervangen moeten worden, maar dat ik de nieuwe banden voor wilden hebben en dat de auto afgemeld moest worden voor de APK.
Werd gebeld toen hij klaar was, vroeg of hij ook afgemeld was voor de APK, maar was nog niet gedaan.
Kan erg slecht omgaan met mensen die afspraken niet nakomen.
Haal hem op en wat denk je, nieuwe banden achterop. Weer een nieuwe afspraak om dat foutje te herstellen.
Wanneer ik zo met mijn klanten om zou gaan houd ik geen klandizie meer over.
Voor alle duidelijkheid, de werkplaats medewerkers voeren gewoon de opdrachten uit, mijn teleurstelling zit in de baliemedewerker.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Terwolde

17-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben sinds 1997 klant bij dit bedrijf vh Gerritsen. Ik ben tevreden over de service en oer de oplossingen die geboden worden voor het geval er discussies zijn


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Apeldoorn

08-01-2019
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn enige klacht is: Bij het reserveren van de onderhoudsbeurd wat telefonisch gebeurd is heb ik aangegeven dat ik mijn afdekplaatje van de tank mis. Dit zodat het tijdig besteld kon worden. Helaas is er niks met deze informatie gedaan waardoor ik alsnog een keer terug moet komen om dit onderdeel op te halen.


Ja, ik beveel dit aan

J.G uit Apeldoorn

18-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jacco uit Westendorp

18-12-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ervaar een klantvriendelijke benadering door het aanwezige personeel. Kleine details als wegbreng service wordt door mij erg gewaardeerd.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Apeldoorn

12-12-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, wordt altijd aardig geholpen.
Alleen jammer dat ik nu al 2 jaar zit met een melding dat mijn sleutel niet wordt herkent. Desondanks start de auto normaal. Er wordt erkent dat dit niet goed is maar men weet de oorzaak niet. Jammer dat men dan niet een niveau hoger gaat zoeken. Er zullen toch wel techneuten bij Ford zelf zijn die hier meer van (kunnen) weten?
Ik weet nu ook niet meer bij wie ik dit kan neerleggen. Is nog een dingetje uit de garantieperiode.
Krijg zelf de indruk dat buitentemperatuur een rol speelt. Hoe kouder hoe vaker de melding.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-12-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan