Beoordelingen Wensink Apeldoorn Mercedes-Benz

8,6
1178 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1161 t/m 1170 van 1178 beoordelingen

Marinus uit Epe

21-04-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

I uit APELDOORN

21-04-2015
4,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In tegenstelling tot BMW dealer Dusseldorp was mijn auto slecht gewassen en niet stof gezogen.
De afspraak was gemaakt om 8:15 uur, maar wanneer deze klaar was kon niet gemeld worden. Kortom, de hele of halve dag ben je je auto kwijt.


Anoniem

16-04-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Apeldoorn

16-04-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg vriendelijke ontvangst, deskundig advies.
Bij onverwachte zaken bij de "behandeling" van de auto werd er ook direct telefonische contact gezocht en overlegd.
en de auto was weer mooi schoon, dank daarvoor.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

15-04-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M.G. uit Brummen

15-04-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende en vriendelijke service. Tip: als de medewerker langskomt en voorstelt de remschijven te vervangen is het handig als daarbij wordt verteld wat dat kost. Het was even schrikken achteraf.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Eerbeek

14-04-2015
4,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goedenavond , ik moet zeggen dat als ik de service vergelijk met de BMW garage Mercedes niet in de schaduw kan staan ,ten eerste voor een eerste beurt ( 6000km ) €377,00 moeten betalen voor 1 uur werk en onderdelen is erg veel maar ok maar neem je de auto mee is het klokje niet eens op zomer tijd gezet is de auto niet eens even gewassen nou dan vindt ik de service waar Wensink zo over roemt van een laag niveau misschien toch eens bij de buren(BMW) kijken daar breng ik mijn andere auto en dan rij je lachend weg met een schone auto en een redelijke rekening ,sorry Mercedes .Vr.gr.Henk Spoor


dick uit Apeldoorn

14-04-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 20 jaar m'n betrouwbare partner in autorijden!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Apeldoorn

09-04-2015
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: afspraak gemaakt voor onderhoud, en aangeven dat garantie termijn verloopt, maar soms een probleem heb met navigatie systeem.
Monteur/receptie heeft 2 x keurig telefonisch contact opgenomen over het probleem en de oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

roeland uit løgstrup denmark

08-04-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan