Beoordelingen Wensink Assen Ford

8,5
918 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 918 beoordelingen

Harry uit Veendam

17-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd correct, duidelijk en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, Klantvriendelijk, altijd overleg


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit ASSEN

11-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf de aankoop van de auto tot heden alleen maar positieve ervaringen opgedaan. Hulde aan de medewerk(st)ers!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan Albert uit Assen

11-12-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Gieten

04-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-12-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijke balie medewerkers en monteurs. Kan met monteur spreken om kleine irritaties aan de auto te bespreken en op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Assen

04-12-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Tijdige reservering voor een grote onderhoudsbeurt gedaan, die ook goed is uitgevoerd. Duidelijke uitleg ontvangen over de verrichte werkzaamheden. Auto gewassen en van binnen schoon afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Alice uit Assen

27-11-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn auto moest voor de tweede keer naar de garage wegens een terugroepactie. Prima, wat mij betreft. Alles voor de veiligheid, maar wat extra aandacht zou ik dan wel waarderen: auto gewassen of iets extras. Ik ga niet voor de lol naar de garage. Toen ik de auto wilde starten, gaf het dashboard aan dat de batterij in de sleutel leeg was. Die melding had ik daarvoor niet gehad. De laatste jaren vind ik de service bij de balie erg onpersoonlijk.


Theo uit Assen

27-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zoals gewoonlijk, erg goed geholpen vriendelijk en ik voel me daar als een gewardeerde klant , absoluut een fijn bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan