Beoordelingen Wensink Elst Ford

8,6
713 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 713 beoordelingen

John uit OOSTERHOUT GLD

18-03-2019
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jom uit Hengstdalseweg Nijmegen

15-03-2019
3,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Tweede bezoek en nooit meer.
Maandagmorgen contact opgenomen wegens panne.Ik verwittig jullie dat de auto door ANWB zal geleverd worden. Ik vroeg jullie om de panne te herstellen en een oliesmering te doen. Ik had de auto dringend nodig voor mijn werk als zelfstandige. Heb de wagen pas vandaag vrijdag kunnen afhalen. Er was geen oliesmering uitgevoerd. Bij een opmerking hierover werd ik door een medewerker verteld dat ik een strander ben en een nieuwe afspraak moet maken voor een oliesmering. Deze man maakte nog tweemaal een dergelijke opmerking.


Rudy uit Herveld

13-03-2019
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: afspraak maken ging meerdere keren niet goed. vervolgens receptie klachtafhandeling niet goed gegaan. meerdere keren klacht uitgelegd uiteindelijk na 3 keer opgelost. Alle lof voor de monteurs in de werkplaats. Al 5 tot 6 jaar trouwe klant en zekers geen zeikers !!! Voorheen 18 jaar lang klant geweest bij van der Kolk Wageningen.


G.J. uit Wijchen

12-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Elst

04-03-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn laatste bezoek was naar tevredenheid. Geen soort van "koppelverkoop" maar gewoon die dingen doen die bij een beurt horen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-03-2019
5,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Bert uit Weurt

24-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aardige mensen, die echt de tijd voor ons namen, om onder het genot van een heerlijke kop koffie, mij de perfecte auto samen te stellen.


Ja, ik beveel dit aan

J.P. uit Heteren

19-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

D uit Elst

18-02-2019
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al drie keer met een lege accu gestaan, ANWB zei cel kapot, Wensink Elst hield vol niks aan de hand kwam door het rijden van korte afstanden, vreemd, auto het weekend bij de garage gezet starte weer niet, toch een nieuwe accu erin gezet, weinig vertrouwen meer in Wensink, 2 x vervelende ervaring in korte tijd.


Hans en Pauline uit Arnhem

15-02-2019
5,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geen transparantie vóóraf over de verwachte kosten voor standaard onderhoud. Verkeerde prijsopgave voor reparatie. Vervolgens ontvingen we ook nog een foutieve factuur. Onderhoudsboekje niet correct afgetekend. Profieldiepte banden is niet bekend, ook niet bij receptie. We hebben ernstige twijfels of de onderhoudsbeurt volledig is uitgevoerd.