Beoordelingen Wensink Emmeloord Ford

8,6
462 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 462 beoordelingen

J. uit Marknesse

09-01-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Swifterbant

01-01-2019
5,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Maar ze doen reparaties om het doen. Nieuwe ruiterwisserbladen terwijl er net nieuwe opzitten. En meer van dat soort kleine dingen. Verder wel een goede service. Maar dat mag ook wel met zulke bedragen


W uit Emmeloord

16-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Men is zeer klantvriendelijk. Noodzakelijke of wenselijke reparaties e.d. worden vooraf met de klant besproken.
Als de auto weer opgehaald kan worden wordt dat tevoren tel. of via een sms keurig aangegeven.


Ja, ik beveel dit aan

douwe uit marknesse

11-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Anoniem

06-12-2018
6,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik kom al jaren bij Ford Wensink in Emmeloord, inmiddels mijn derde Ford bij deze dealer. Ik kwam met mijn andere auto, ook een Ford die niet bekend was en niet geregistreerd was. Medewerkers konden mij schijnbaar niet, er waren andere medewerkers. Ik kwam voor een kleine beurt en een APK, de kosten bleken achteraf 496,95,-. Ik kreeg een waslijst met aan zaken medegedeeld die niet noodzakelijk waren voor een APK.

Vertrouwen is compleet weg, erg jammer Ford Wensink Emmeloord.


Anoniem

04-12-2018
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Klaas uit Marknesse

16-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik geen opmerkingen ik heb nog nooit zolang een vast merk gehad en garage bedrijf dus dat zegt genoeg


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Emmeloord

16-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een prettige garage altijd vriendelijk en bereid de best passende oplossing te vinden. Dit geld voor verkoop en verdere service handelingen. Deze auto is mijn derde nieuwe Ford omdat ik veel waarde hecht aan een goed team waarmee ik verder kan.


Ja, ik beveel dit aan

M.V. uit Emmeloord

15-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positief, ook als de digitale afspraak niet correct is over gekomen, wordt bij de ontvangstbalie alles in het werk gesteld om de miscommunicatie te herstellen.
Monteurs leveren prima werk en de auto wordt nog gewassen ook.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan