Beoordelingen Wensink Emmeloord Ford

8,6
483 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 483 beoordelingen

sieger uit emmeloord

16-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

frans uit Swifterbant

15-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service en goed advies en snel en vriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Reinier uit Emmeloord

15-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Emmeloord

15-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Emmeloord

12-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: problemen met mijn sony radio van mijn c max. de receptionist Rick en garagechef Kees hebben mij uitstekend en snel geholpen. Bovendien was de koffie uitstekend. Advies: Klant worden!,


Ja, ik beveel dit aan

johan uit Emmeloord

08-04-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Emmeloord

08-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Die ervaringen zijn uitstekend. De laatste tijd heb ik wat bijzonderheden met mijn auto gehad en daar werd - goed luisterend - op een uitstekende manier mee omgegaan.
Op vragen die ik stel wordt adequaat gereageerd, niet met verbazing, maar eerder met zekere bewondering.


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Emmeloord

01-04-2019
6,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sorry, maar ik voel me hier niet thuis. Ze bedoelen het goed maar de "koude kak"vind ik onpersoonlijk.
Bij welk bureau moet je je eigenlijk melden? Balie is er niet. Je wordt aangekeken van "wat kom je doen ".
Niet als vroeger "dag meneer wat kunnen we voor u doen ".


Jaap uit Emmeloord

01-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al vanaf 2012 klant bij de Ford dealer eerst bij Broekhuis en die is door Wensink overgenomen en ben nog steeds heel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Hoofddorp

26-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is elk jaar weer de moeite om naar toe te rijden. goede ontvangst, service, en onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan