Beoordelingen Wensink Ford Sneek

9,1
12 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Anoniem

20-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service en vriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Jorke uit Nijland

09-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

HJ uit Sneek

30-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima services


Floris uit Sneek

23-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen door het personeel. De Ford garage maakt een opgeruimde, nette indruk en er staat een gevarieerd aanbod. De keuze om bij Ford Wensink tot aanschaf van een gebruikte Focus over te gaan was daarom snel gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Sneek

13-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Sneek

30-10-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-07-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klachten m.b.t. de airco, zijn nu opgelost. Bij voormalige Ford dealer in Sneek zijn deze klachten ook door mij meerdere keren aangegeven, maar nooit opgelost. Monteur heeft mij keurig meerkosten m.b.t. reparatie airco meegedeeld en gevraagd, of ik hiermee akkoord kon gaan.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Bolsward

02-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben een nieuwe klant en ben zeer tevreden over de manier waarop ik werd ontvangen en waarop mijn garantiereparaties zijn uitgevoerd.
Ik werd keurig gebeld toen de auto weer klaar stond


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Sneek

23-04-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goeie garage, mooie auto's en klantvriendelijk personeel! Zou graag een keer de mustang meenemen =D.


Ja, ik beveel dit aan

Arend uit Sneek

23-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend te woord gestaan. Betrouwbare indruk. De volgende Ford komt zeker bij Wensink Sneek vandaan


Ja, ik beveel dit aan