Beoordelingen Wensink Ford Sneek

9,2
8 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

H uit Sneek

13-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Sneek

30-10-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-07-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klachten m.b.t. de airco, zijn nu opgelost. Bij voormalige Ford dealer in Sneek zijn deze klachten ook door mij meerdere keren aangegeven, maar nooit opgelost. Monteur heeft mij keurig meerkosten m.b.t. reparatie airco meegedeeld en gevraagd, of ik hiermee akkoord kon gaan.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Bolsward

02-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben een nieuwe klant en ben zeer tevreden over de manier waarop ik werd ontvangen en waarop mijn garantiereparaties zijn uitgevoerd.
Ik werd keurig gebeld toen de auto weer klaar stond


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Sneek

23-04-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goeie garage, mooie auto's en klantvriendelijk personeel! Zou graag een keer de mustang meenemen =D.


Ja, ik beveel dit aan

Arend uit Sneek

23-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend te woord gestaan. Betrouwbare indruk. De volgende Ford komt zeker bij Wensink Sneek vandaan


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit Workum

17-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle service, zeer klantvriendelijk en " gewoon" een leenfiets of ander vervoermiddel terwijl de auto een onderhoudsbeurt kreeg. Een bedrijf waar je je welkom voelt!


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit Workum

17-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle service, zeer klantvriendelijk en " gewoon" een leenfiets of ander vervoermiddel terwijl de auto een onderhoudsbeurt kreeg. Een bedrijf waar je je welkom voelt!


Ja, ik beveel dit aan