Beoordelingen Wensink Heerenveen Mercedes-Benz

8,6
892 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
11 t/m 20 van 892 beoordelingen

Anny uit Lemmer

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag mijn nieuw auto Mercedes A klasse opgehaald. Uitstekende uitleg geha van Onno zal zeker nog wel eens vragen hebben is zoveel te onthouden. Geen probleem kon ik mee langs komen.
Wat heel belangrijk is, hoe ik de auto besteld heb.
Ik reed al in een A klasse. Samen met Onno is de auto samengesteld, had bepaalde wensen.
Op goed advies over wat er in kon en wat in pakket zat en wat niet...hebben wij een complete auto uitgezocht , berggrijze met AMG styling enz. waar ik heel blij mee ben.


Ja, ik beveel dit aan

Cees. uit Drachten

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

m uit ouwsterhaule

17-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: perfect


Ja, ik beveel dit aan

J uit Beetsterzwaag

17-01-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2019
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Anoniem

08-01-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Drachten

03-01-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag een irritante rammel aan mijn Mercedes verholpen. Het was niet gemakkelijk te vinden. De monteur is er 2 keer mee gaan rijden. Hij gaf niet op voordat het echt verholpen was. Grote klasse!


Ja, ik beveel dit aan

wj uit de tike

02-01-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Auke uit Heerenveen

02-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en afspraak is afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Drachten

19-12-2018
5,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: deze onderhoud beurt was zeer verrassend omdat bleek dat er na 2 jaar al nieuwe remschijven onder moeten. dit verwacht je niet bij een merk als Mercedes.
ook zijn er nu al slijtage plekken in de bestuurders stoel dit lijkt me ook niet te mogen. ben dan ook zeer teleur gesteld in het merk Mercedes.
men vond in werkplaats ook dat dit wel erg snel is en er gekeken zou worden er iets aan of mee te doen, tot op heden echter nix gehoord.

wilt wordt er niet mee gereden gezien ook dat de banden er al 73000 km onder zitten.