Beoordelingen Wensink Hoogeveen Mercedes-Benz

8,5
325 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 325 beoordelingen

Gert uit Gees

16-11-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaringen zijn goed.


Wim uit Bruchterveld

13-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ervaring met Wensink Hoogeveen is prima.
Wel ben ik wat ontevreden voor wat betreft de gang van zaken omtrent mijn klacht. Ik rijd nu 2 jaar in deze auto en nooit heeft mijn start stop systeem gewerkt. Dit zou liggen aan een slechte accu!
Dus is mij 2 jaar geleden deze auto verkocht met een slechte accu. De auto had 9500 km gelopen en dan al de accu slecht. Ik kreeg te horen dat ze hier niets aan konden doen, alleen een nieuwe accu plaatsen tegen de geldende prijs. Geen enkele garantie dus.
Dit viel mij erg tegen van een gerenommeerd merk als Mercedes.
De auto is gekocht bij Wensink Emmeloord, maar service in Hoogeveen is voor mij een stuk dichter bij.

Met vriendelijke groet,

Wim Otten


Ja, ik beveel dit aan

A uit BEILEN

30-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit De Krim

30-10-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Werkzaamheden goed uit gevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

L.M uit Hoogeveen

24-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goede ervaring met Wensink Hoogeveen.
Deskundig ,vriendelijkheid. behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

21-10-2018
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Doorgaans goede ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

M.J. uit Zuidwolde Dr.

09-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd gehoord en vriendelijk te woord gestaan, correct behandeld in de ruim 13 jaar dat we de auto bij Wensink in onderhoud hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Witteveen

09-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk j uit Hoogeveen

03-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed
Er is echter een probleem er zit een onregelmatig tikkend geluid in het dashbord links voor cq linker voor deur wat niet te vinden is Mijn garantie loopt 15 10 2018 af


Ja, ik beveel dit aan

Freddy uit Ruinen

27-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij dit bedrijf gekomen wegens een autoruit die vervangen moest worden.
De afspraak ging prettig en alles werd goed afgehandeld.
Tevens hebben de medewerkers mijn auto gewassen en stofgezogen, voelde als een koning te rijk.
Top, bedankt voor de service medewerkers!
Vriendelijke groet,
Freddy (zwarte seat woensdagmorgen)


Ja, ik beveel dit aan