Beoordelingen Wensink Lichtenvoorde Ford

8,4
220 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 220 beoordelingen

Chris uit Eibergen

18-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is één van de weinig overgebleven traditionele (kleine) Ford dealers waar elke klant gewaardeerd word. Dit in tegenstelling tot de grotere dealers die zich voornamelijk richten op de zakelijke markt.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Lichtenvoorde

12-03-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Lichtenvoorde

11-03-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Lichtenvoorde

04-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het betrof een terugroep actie die ik op de Ford app ontvangen heb. Snel een goede afspraak gemaakt en goed geholpen. Heb zelf niets aan de auto gemerkt, vooraf niet en achteraf niet.


Ja, ik beveel dit aan

Alie uit Winterswijk

31-01-2019
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Lichtenvoorde

21-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een gebruikte Ford focus gekocht in Lichtenvoorde bij Maurice Hammink. Wat een fijne verkoper, Maurice wist mijn wensen te bundelen in de juiste keuze. Het aankoopproces werd voor mij helder en duidelijk. Ik kan iedereen aanraden om bij Maurice een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Winterswijk

17-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jeroen uit Lichtenvoorde

02-01-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De ervaring met ford wensink lichtenvoorde is super goed je word er goed en snel geholpen en de mensen wie er werken zijn erg vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit Didam

18-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prettige ervaring,goede service en goed contact over de reparatie.netjes de afspraak nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit DOETINCHEM

12-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ontvang altijd een telefoontje als er iets meer gedaan moet worden dan een beurt, bijv. banden moeten vervangen worden, of een onderdeel dat vervangen moet worden. En bij wachten, een kopje koffie staat altijd klaar.


Ja, ik beveel dit aan