Beoordelingen Wensink Lichtenvoorde Mercedes-Benz

8,6
100 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
11 t/m 20 van 100 beoordelingen

Anoniem

03-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

th uit aalten

29-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

P uit Amsterdam

07-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk, flexibel, klantgericht


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Eibergen

22-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk- zakelijk-deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Brummen

14-08-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Allereerst een zeer attente een correcte actie toen mijn auto aangaf een A1 beurt nodig te hebben. Er werd meegedacht over de meest geschikte locatie van onderhoud en het gewenste onderhoud werd perfect uitgevoerd, waarbij mijn auto ook nog eens van binnen en buiten schoon gemaakt werd.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit EIBERGEN

14-08-2018
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Helaas diverse misverstanden in de afspraken. Ben er al met al drie dagen mee druk geweest. Hoewel excuses zijn aangeboden en uitleg is geweest, heb ik niet als prettig ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is een heel goed bedrijf waar de auto in goede handen is. Van afspraak maken, tot de afgesproken tijd met een kop koffie erbij neem je de auto schoon mee, prima geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Groenlo

19-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk en er wordt goed geluisterd naar wat er gevraagd wordt. Er wordt dan ook een goed antwoord en advies gegeven.


Ja, ik beveel dit aan

rene uit doetinchem

06-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hans abberson top kerel


Ja, ik beveel dit aan

H.C.M uit Lichtenvoorde

09-05-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik was over allles, vooral de receptie super tevreden.
Alleen het wasprogramma dat uitgevoerd werd is niet meer dan een 3 waard, Ze ontberen duidelijk een wasstraat.De auto zat onder opgedroogde druppels


Ja, ik beveel dit aan