Beoordelingen Wensink Winschoten Mercedes-Benz

8,2
60 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,6
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Rieks uit Winschoten

23-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Jakob.s. uit Winschoten

17-10-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Uithuizen

04-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Scheemda

23-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: onderhoud en reparatie


Ja, ik beveel dit aan

Jakob.S. uit Winschoten

04-07-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prettige ontvangst men kent jouw bij naam en dat wat gedaan moet worden wordt keurig gedaan op de afgesproken tijd, een tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-05-2018
4,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


M.H. uit Winschoten

27-02-2018
6,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deze keer ben ik wat minder tevreden over de deskundigheid. Had storing Ad Blue bijvullen tijdens een lange rit, Ad Blue net bijgevuld dus dsat kan haast niet op zijn. Gebeld met Wensink Assen waar de auto vandaan komt. Advies: gooi er nog wat Ad Blue bij - ik dacht al: als dat helpt, maar goed , in Raalte 5 l er bij. Storing persisteert, sterker nog escaleert, u kunt nog zoveel km. rijden en daarna de motor niet meer starten. Weer gebeld met Assen: Advies: direct naar de dichtstbijzijnde Wensink, was Deventer.
Aldaar gastvrij ontvangen, aan de kast: NOX sensor ver buiten de tolerantie. We resetten de storing opdat u nog via Arnhem retour Winschoten kunt komen, dan direct naar Wensink Ws, kan de beurt die over 60 dg, moet ook direct. Pak papier met de storingsuitlezingen mee.
Afspraak gemaakt in Ws, Aangeboden, tekst en uitleg + documenten overhandigd, komt goed, nieuwe sensor er in; merkwaardig dat ie kapot is, die dingen gaan haast nooit kapot. Dat brandende motormagementlampje resetten we eerst even. Onraadgevoel bij mij.
Auto retour gehaald, meneer, de storing is weg, kunnen em niet meer zien, van de papieren van Deventer kunnen we geen chocola maken, heeft z'n beurt gehad, alles OK. Nou ja, zal dan wel. Echter de eerstvolgende rit na 30 km floepte het mm lampje al weer aan. Gebeld nu weer met assen: monteur Louis: Weer naar de werkplaats, die sensor moet vervangen worden.
Aldus geschiedt donderdag - hopelijk -.
Vandaar mijn opmerking aangaande de deskundigheid, een beetje knullig.
Verder nog steeds zeer tevreden over mijn 15e Benz en Wensink hoewel je wel kunt merken dat een ML een Amerikaanse MB is - met andere types - allemaal E'" s
eigelijk nooit wat mee gehad, deze binnen een jaar al diverse wpl bezoekjes.


Ja, ik beveel dit aan

A.R. uit Gieten

29-01-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn dochter heeft een hele slechte ervaring met dit bedrijf. Ze kwam met haar auto alleen voor een advies, maar zonder haar toestemming werd er een reparatie verricht en kreeg ze een gepeperde rekening. Dat vind ze nog heel vervelend. Ze heeft wel betaald uit fatsoen, maar fijn voelt het niet voor haar.


stoffer uit winschoten

16-01-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan