Beoordelingen Wensink Zwolle Ford

8,6
983 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 983 beoordelingen

Anthea uit Zwolle

16-11-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Kampen

16-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn ontzettend goed geholpen door de heer Henri Seller van Ford Wensink Zwolle. Hij krijgt van ons een dikverdiende 10!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ewold uit Zwolle

15-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ervaringen zijn goed. Klein puntje ik werd gebeld dat de banden werden verwisseld (zomer naar winter) en dat mijn ruitenwisserbladen aan vervanging toe waren. Beide waren bekend bij het aanbieden van mij voor de werkzaamheden. (deze waren door mij van tevoren aangegeven).


Ja, ik beveel dit aan

Martina uit ‘T Harde

14-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben een trouwe tevreden klant.
Er viel mij een ding op. Op de winterbanden zaten bij thuiskomst nog de stickers. Was mij nooit eerder opgevallen. Die heb ik er zelf maar afgehaald . Misschien gaan ze er vanzelf af. Ik vraag het even bij de volgende winterbanden want er staat nog een auto op het programma.
Herinnerinsmails komen aan en deze mail ook maar bevestigingen voor de beurten krijg ik niet. Uw adres staat niet geblokkeerd.


Ja, ik beveel dit aan

R.P. uit zwolle

14-11-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Zwolle

14-11-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Staphorst

13-11-2018
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

G uit Zwolle

13-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed, niets op aan te merken.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Zwolle

13-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Over een lange periode klant met meerdere Fords. Dus meerdere APK's, beurten en helaas natuurlijk ook (soms ingrijpende) reparaties. Reparaties altijd blijvend goed. Deskundige uitleg daarbij. Prima service. Betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Raalte

09-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan