Beoordelingen Wim Hofman Auto’s

7,9
56 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 7,4
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Frank uit Rotterdam

11-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

G uit Delft

23-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

H uit Dinteloord

29-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In eerste instantie een auto gekocht die te veel olie verbruikte.veel te veel. Na aanspraak te maken op mijn bovag garantie ging ik een traject in met diverse metingen etc.dit duurde erg lang.Minpunt vond ik dat er vooral achteraf gecommuniceerd werd wat er ging gebeuren. weer een meting weer een meting etc. dit had beter gekund.ik begon argwaan te krijgen.
Maar.... uiteindelijk via audi een complete motorrevisie.en tijdens de revisie is er besloten een compleet nieuw motorblok in te leggen.dus uiteindelijk heb ik een gloednieuwe auto. Kort samengevat dus een probleemauto gekocht maar op de communicatie na keurig opgelost door Henk (chef werkplaats) en met een
"nieuwe auto"weggereden. al met al dus een prettige ervaring. bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Sabine uit Rotterdam

28-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijn en deskundig geholpen bij het kopen van een eerste auto! Vriendelijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

E.S. uit Bergschenhoek

07-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkoper. Uitgebreide keuze. Er wordt niets opgedrongen. Na aankoop alles conform afspraak afgeleverd. Prettig om zaken mee te doen. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Adrie uit ossendracht

26-10-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-08-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn goed door de verkopers geholpen alleen het opknappen van de auto a 100 euro was matig gedaan. Veel beschadigen vergeten Kentekenplaat van een andere garage laten zitten en zo nog wat dingentjes.


Ja, ik beveel dit aan

Marck uit Zevenhuizen

02-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week heeft mijn dochter hier een Aygo gekocht :-).
Verkoper Ab en monteur Henk zijn 2 toppers, super bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Patty uit Dorst

13-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 1 woord: Goed
We zijn netjes behandeld.


Ja, ik beveel dit aan