Beoordelingen Wim Hofman Auto’s

7,8
51 beoordelingen
  • Service 7,9
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,4
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

E.S. uit Bergschenhoek

07-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkoper. Uitgebreide keuze. Er wordt niets opgedrongen. Na aankoop alles conform afspraak afgeleverd. Prettig om zaken mee te doen. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Adrie uit ossendracht

26-10-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-08-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn goed door de verkopers geholpen alleen het opknappen van de auto a 100 euro was matig gedaan. Veel beschadigen vergeten Kentekenplaat van een andere garage laten zitten en zo nog wat dingentjes.


Ja, ik beveel dit aan

Marck uit Zevenhuizen

02-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week heeft mijn dochter hier een Aygo gekocht :-).
Verkoper Ab en monteur Henk zijn 2 toppers, super bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Patty uit Dorst

13-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 1 woord: Goed
We zijn netjes behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Yvo uit Berkel en rodenrijs

13-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto aangeschaft en dik tevreden. De service is top en als je opzoek bent naar een mooie occasion zou ik Hofman Auto’s zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Dorien uit Dinteloord

30-06-2018
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 1 maand geleden een 2e hands auto gekocht. Het leek net of we een broodje kaas kochten. We hadden van te voren een afspraak gemaakt maar konden geen proefrit maken omdat de auto nog helemaal achterin de showroom stond. Daarna een vervolgafspraak gemaakt voor de proefrit. Auto uiteindelijk gekocht, komen we er na 3 weken achter dat er winterbanden opzitten ipv zomerbanden. Dit was niet vermeld, erg vervelend want het was een dure auto en we moeten nu al kosten gaan maken ondanks dat we voor €1100 garantie hebben bijgekocht. Wel komen ze ons tegemoet qua kosten met de nieuwe banden dus dat is dan wel weer netjes.
Maar wij vonden het geen leuke ervaring, misschien dat het er zo aan toe gaat in iedere showroom maar die ervaring hebben wij niet. Maar eerlijkheid lijkt mij wel fijn voor de klanten. En een hand na afloop om te bedanken voor de aankoop of een bos bloemen lijkt mij er ook bij horen.


Ja, ik beveel dit aan

Mark

28-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd spannend, een tweedehands auto kopen. Ik heb anderhalve week geleden mijn blauwe Volkswagen Up gekocht en ik ben goed geholpen door Jeroen Hoogenboom van Wim Hofman Auto’s. Ik ben blij met mijn VW Up en Jeroen maakte echt een verschil tijdens, en veel belangrijker NA de aankoop: na de aankoop, de servicegerichtheid, bewijst de echte kwaliteit. Ik beveel iedereen Wim Hofman Auto’s en in het bijzonder hun medewerker Jeroen Hoogenboom van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Leerdam

22-06-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot nu toe goed.


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Nootdorp

16-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig geholpen. Een garantie op de auto op alles en geen kleine letters voor alleen slechts de motor!!! Daarnaast geholpen met mijn eigen papieren die niet in orde waren. Chapeau! Ik ga zeker terug wanneer ik weer aan een andere auto toe ben.


Ja, ik beveel dit aan